StormScion
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.03.2005
- Poena
- 380
Imam veliku dilemu u kupovini izmedju L9 i Galaxy s2+ . Evo neko ko je koristio oba telefona ili se bar susreo sa njim, nek iznese misljenje, posto stvarno nmg da se odlucim..Inace ne moraju bas ovi modeli da budu, mozete i neki drugi da predlozite ali u tom cenovnom rangu.. S2 je mozda malo bolja, ali po meni ona je dosta stara, i odlazi u istoriju, kao i to da polako gubi podrsku.. A LG nikad nisam koristio, i stvarno ne znam kakav je, pa zato i pitam.. A ovako po reviewuima mi deluje ko bas ok telefon za te pare.. Inace mislim na P768..
) Takodje moze se u izbor staviti i xperia P
D Pozz.
Nisam se sretao sa S2+ i XperiaP ali jesam sa S2 dosta (a i S3)
Probaj L9 i S2 licno u prodavnici.
Prvo ne mozes na L9 topicu ocekivati objektivna misljenja
Drugo telefoni su razlicitih dimenzija , meni S2 ima premali ekran a nekome je L9 sigurno prevelik telefon. Tako da ne privlace iste korisnike.
Inace da, L9 je dobra kupovina i zadovoljan sam vlasnik.
Ako ces da platis vise u odnosu na L9 onda je od S2 bolji galaxynexus po meni
Drugar mi je uzeo S2 i posle toga se razocarao kada ga je uporedio sa mojim L9.
E sad, kada sam napisao to isto na ovom forumu samsung ratnici su me zigosali tj po njima je S2 bolju u svemu, a drugar je samo iznosio njegove licne utiske kao prosecnog laika koji je uzeo samsung jer samsung ima jako ime (veliki L9 ekran ostavlja utisak na ljude mnogo jaci nego "mali" S2 ekran a sto se tice razlike u chipovima i slicno prosecan korisnik nema pojma ako se ne informise na netu a u praksi to ne moze i da primeti, tj to primete samo likovi kojima prodje kroz ruke 100 telefona revieweri i slicno). U njegovom slucaju on je uzeo S2 kao prvi smartphone da bi gledao video (youtube) serije i slicno na poslu, gde je po meni L9 bolji jednostavno zbog veceg ekrana, a i on mi je sam to rekao par dana kasnije.
U praksi S2 ima par stvari koje su bolje od L9 koje obicnom korisniku mogu da budu bitne.
S2 ima bolju kameru, manji je telefon i kompaktniji, ima vecu internu memoriju pa mogu da instaliraju velike igrice i samsung je tako da ko voli brend i da bude prepoznatljiv onda je dobar izbor.
L9 ima veci ekran bolji standup time zbog vece baterije i bolji ekran (sada ce da se pojavi neki samsung ratnik da nam kaze kako je s2 ekran kvalitetniji, u praksi L9 ima bolji ekran jer je veci a prakticno istog kvaliteta) i jeftiniji je
Meni je licno i lepsi i elegantniji telefon, samsung telefoni mi izgledaju neozbiljno kao izgrackice, za razliku od drugih uredjaja tipa TV i SSDovim koji izlgedaju super
Sve zavisi sta ti je bitno.
Kada sam ga ja uzimao tamo krajem prosle godine bio je najjeftiniji telefon sa 4.7" ekranom. Sada je mozda malo drugacija situacija nisam istrazivao tako da mozda ima i neki bolji telefon sa velikim ekranom za male pare
Kao sto rekoh po meni ako se vec dodaju pare preko L9 uzeti Gnexus ili nesto slicno.
Poslednja izmena: