Šta je novo?

LG Optimus L9

da li se nekom od vas desava slicno(veoma je neprimetno)
dok surfujete nakon mirovanja od nekoliko sekundi (neaktivnosti na ekranu) brightnes se promeni sam od sebe (postane tamniji)za jednu malu nijansu?

Desava se i meni, kako kolega kaze, kada je baterija ispod pola i kad se malo optereti.
Nego, uzeo sam mob kod Telenora, i dalje se nosim mislju da se vratim na ICS, jedva 3 sata screen on (uradjen je i factory reset) na JB u odnosu na 4.5 sati na ICS je ipak velika razlika. Da li je neko uspeo da se downgrade-uje na ICS, i kako?

Ja ljudi stvarno ne znam odakle vam toliko problema sa bateriom, ili ja telefon ne koristim na pravi način.
Opušteno izlazim na 2dana koriščenja sa 40ak min razgovara 40-50sms, 2h 3g neta. Igrice u poslesnje vreme ne igram uopšte.

realno uspeo sam da izvucem cetiri sata neprestanog neta, uz non stop streaming radio stanice preko aplikacije, i jedno pet minuta igre.sve u svemu nije tako lose.osvetljenje 55%

edit:net preko wi fi

Poslednja izmena od urednika:
Napisite koliko vam je vremena bio ukljucen ekran izmedju dva punjenja, i meni izlazi na dva dana uz pola sata razgovora, 50ak poruka i oko 2 ipo sata surfovanja (edge), osvetljenje 40%, ali je na ics-u bilo bolje.

Poslednja izmena:
meni je neprestano bio ukljucen oko cetiri sata.inace sam na ics.
edit:imam grip pa sam lezao u krevetu, i neprestano bio na netu.

Poslednja izmena:
ima cm rom RC od pre neki dan za p760...jel moguce da ga niko nije probao??

Pa da, cetiri sata na netu je maks sto moze da izvuce sa 50 do 60% osvetljenja ali nema sanse vise.

ima cm rom RC od pre neki dan za p760...jel moguce da ga niko nije probao??

nisam ni izvalio, ne bi da trcim grlom u jagode, sacekacu da ga malo ispeglaju, ali ako je neko stavio moze da postuje utiske, mozda promenim misljenje :D

Poslednja izmena:
Je l' zna neko gde može futrola za L9 da se poruči? Tipa dx.com, gde ima free shipping. Hvala unapred. moze pp

Ja sam uzimao na eForChina, a imaš na eBay-u gomilu.

Koju futrolu koristite,dajte neku kvalitetnu,ali da ne bude previse glomazna :)

Ja uzeo na kp onu tvrdu plasticnu belu jekod...meni se svidja kako stoji i kako pase...mada sam je skidao dosta, ni sam ne znam zasto pa se malo razglavila u gornjem delu...

Ja sam uzeo neku mat crnu za 490din u paketu sa folijom. Evo vec jače od 4meseca me super služi, prezadovoljan sam.

za sad bez futrole.imam poseban dzep za tel:)
nema ni jedne ogrebotine,ali *** cuvam ga.
nesto sam primetio, staklo na ekranu se cudno ponasa kad se cisti alkoholom(razliva se)
izgleda da ipak ima neku zastitu(gorilu nema koliko sam shvatio do sad)

E ovako,hvala puno svima,ali pao je fabrički reset,kako je mikec_thebest opisao,Pojavio se zabavni molekul androida (zeleni),te se desilo kako je naveo.I proradio je,olakšan za imenik (koji nije baš u celosti bio sačuvan),kao i poruke.Nenadano se desilo.Sa passwordom sam se zakačila!Ali veruj mi bakara da imam toliko naloga i koječega,da lud ne bi pamtio passworde koje ja stavljam,jer bez malog i velikog slova,znaka i brojeva,a da reč bude najmanje 12-15 karaktera.I ne stavljam isti na 20 naloga,maksimalno password iskoristim za jednu grupu sajtova,gde ga menjam.Sinoć sam probala ipak,pošto sam i ja pomislila da ludim,da ukucam sve passworde koji bi mogli biti u igri.Ništa.Moj problem je bio taj što se gasilo svetlo displeja jako brzo,a kad ga upališ ponovo pravougaonik je bivao prazan!I uz to svaki enter je radio isto.Poslednje sinoć što se pojavilo je bilo u levom donjem uglu-suprised! Reč niotkuda.Pattern može,password ne.i ne preporučujem ga ikome.Čudi me to suprised ?!Kao da je bio hakovan telefon.No,sad radi,pa bih probala da uradim update-ujem fon... Kad sam ono prošla,nije frka. :)
HVALA VAM SVIMA JOŠ JEDNOM PUUUUUUUUUUUNO!ZAISTA NISAM POGREŠILA ŠTO SMATRAM OVAJ FORUM MESTOM GDE MAGOVI ODNOSE PROBLEME U TRENUTKU!Svako dobro i nadam se da ću nekad nekome pomoći.Ko zna.A da li je neko nadogradio Jelly Bean ? I šta su prednosti? :) Menjam nick u dežurno smetalo ;)

Ja sam svoj telefon odmah apdejtovao na 4.1.2,i mogu da ti kazem da sam prezadovoljan..Touch je znao po nekad da mi baguje na ICS,dok je na JB perfektan,telefon mi osetnije bolje radi,a i baterijom sam zadovoljan.Normalnim koriscenjem izdrzi vise od celog dana,sto je meni super. :)

Nabavio i ja, fenomenalan mi je telefon za sad. ICS mi radi savršeno, tako da se ne bih bakćao sa JB, kada vidim da ste imali probleme sa OFW. Kakvi su custom ROMovi?
Uzeo bih i microSD za njega, da li su slabije klase ok ili da uzimam 10? Kapiram da bih stavljo jedino muziku, nisam baš nešto za to da se igram na mobilnom.

Ma i class 4 završava posao, nemoj da bacaš pare.

Jel moze neko da pojasni prob OFW?
Nisam bas u toku :)

Koliko sam ja čitao šta su pisali, na JB baterija traje dosta kraće nego na ICS, T-Mobile je valjda čak i stopirao distribuciju JBa njihovim korisnicima zbog toga. E sad, individualno, pojedinci su imali manje ili veće probleme koliko videh... Tako da je moj zaključak da se ne mičem sa ICS u dogledno vreme, pogotovo jer mi radi savršeno za sad. :)

Ljudi imam jedan problemicic.
Cim se konektujem na neki w-less,automatski pocinje da mi apdejtuje sve aplikacije koje traze apdejt,ali ne mogu da nadjem u podesavanjima da iskljucim to..
Ajde neko ko je dobre volje neka mi pomogne,iritira me :smash:

Moja drugarica je to nesmotreno uključila i nabila astronomski račun za net, moderna tehnologija je čudo, slakoćom pobrljavi.

Ima smartphone a nema paket sa netom? Koja je onda poenta takvog telefona?

Naručio malopre u lokalnoj radnji Anti Gler foliju, ne mogu vise ovu običnu da gledam. Brzo se masti...

Edit: 250din.

pomoc

hteo sam da updateujem softver preko lg pc suite i kad je dosao do 20 % inst program je zabagovao i sad ne mogu da upalim telefon

sta sad kako?

ok
drzao sam volume down i ono s desne strane i nekako se upalio i opet upo\date preko lg pc suite i stoji na 6 % vec 15 min...

koliko traje ili kako se radi update na jelly been? :D

opet je zabagovao

molim vas pomozite mi

Poslednja izmena od urednika:
Ima smartphone a nema paket sa netom? Koja je onda poenta takvog telefona?
Grešiš, grdno grešiš sinko, paket ima 500MB, i uz njeno korišćenje i upotrebu nikad nije potrošila više od 200 MB, a onda je za 10 dana sljuštila svih 500 MB, jer se na Samsung Ace Plus-u uključio neki automatski update i ode mast u propast.

s/w upgrade please wait while upgrading ...zakucao se na ovome

Nazad
Vrh Dno