Za divno cudo, sasvim solidno! Pre Lg-a sam ima Skate i u odnosu na njega je dosta brzi. Ima neko streckanje, kada se gase aplikacije ali se naviknes. Cuje se neverovatno dobro, signal je odlican. Ono sto meni smeta je samo jedan rom (fabricki) i nekako mi je nezan. Jeste on tanak, ali imam osecaj ako ga stisnem jace da mogu da ga probusimnajavljuju fabricki JB u Januaru. Ne znam kako ce raditi to..
nadam se da sam pomogao pozzz:wave:
Pozdrav forumasima.
Naime od skoro sam i ja vlasnik ovog telefoncica.Zadovoljan u vecini stvari ali imam jedan problem.Nemogu da ga povezem sa PCsuitom.Skinuo vise verzija i svugde isto,suit ga jednostavno nevidi i prijavljuje da nema odziva od telefona. Telefon kad je spojen sa PC-om je vidljiv sistemu XPu.Vidi memoriju telefona i memoriju kartice .......
Ima li neko predlog ili savet kako to da resim?
Kako misliš nežan?U medjuvremenu sam zamenio fon jer mi je bio mnogo nezan
Imas li mozda neki konkretan program na umu druze?
Posto sam telefon tek kupio, pod garancijom je, tako da sam ga ostavio na servisu, jer su rekli da je senzor neki crko, tako da sad cekam da to zavrse...hvala svima na odgovorima.
Ja sam izgleda brikovao svoj pri instaliranju ovog custom roma. Telefon je zaglavio u emergency mod-u i ne izlazi iz njega sta god radio. Pokusao sam da flesujem original rom preko KDZ updater-a ali svaki put mi izlazi KDZ updater is not responding ili da fajl LGMobileDL.dll nije pronadjen. Jel zna neko kako da ga popravim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari