Šta je novo?

Lg Optimus L7 P700/705

Ja danas uzeo devojci ovaj telefon i kaze da je veliki. Zaleteo se pa joj kupio i microSD patriot class 10 i sve lepo kad ono nista...
Sad ide na dobos!

sta ces cura voli manje

nego bas danas uzmem stari optimus gt540 i gledam sta je ovo
kroz par dana se naviknes, i smart telefoni ispod 4,00'' nemaju vise smisla

reci nezahvalnoj curi da ce joj biti taman, nek priceka koji dan :)

Slazem se da je 4 inca prva mera za sp. Jel uspeo neko da instalira flash da mu radi u browseru?

Da malo aktiviram temu :)
Jeste li ga root-ali? Kako vam se čini telefon? Imate li probema?
Evo čitam na xda, par ljudi pravi CWM za L7, bilo bi lijepo da ga naprave, pošto nema baš puno developera za L7, a ima korisnika.

ja ga nisam rutovao, jer mi je sve potaman.

zadovoljan sam telefonom. ima dobar odziv, dobar je zvucnik, glasno zvono, moj sin ima brda igara koje igra (pop classic, worms, rayman...) i ne zali se da mu nesto laguje. nervira me onaj *****ski swipe to answer ili reject, kao da su se u guglu salili sa nama da izigravamo mentole za obican answer call. a ne moze na home dugme, sto bi bilo idealno.
konstrast, kalibracija boje i citljivost ekrana je medju najboljima na android trzistu sto sam video. nije iphone, vuce malo na zuto, no necu raditi kalibraciju fotografija na njemu pa da me to brine.
kamera je sasvim solidna, i tu sam malo ljubomoran kada vidim mnoogo skuplje telefone - no i tu je best u svojoj klasi. telefon mi je dosao bez bloatwarea, samo android sto je isto za pohvalu.
vec sam nasao masku i prednju foliju, kao beba na nosu - ne provaljuje se da je ima.
no, ne mogu da citam scientific american i sl. casopise u pdfu, jer laguje do neupotrebljivosti (jer ima neki optimajzer za pdf?)
sve u svemu za moj prvi android - extra telefon.

cemu folija kad je gorila glass koji se ne moze poderat?

ili moze :)

ne znam d ali ima, ali ova folija se ne vidi. mozda tripujem ali mi touch bolje radi sa folijom. u stvari vec sam promenio dve i uvek mi je bolje sa njom. bez nje mi pravi problem kada vucem shorkate i sl. . dosta baratam telefonom, ne smeta svakako. :)

E ***. Zao mi je.

ja sam ga danas uspesno rutovao na V10A, ali kada sam ubacio V10i izgubio sam superusera. Jel to znaci da ako zelim otkljucan fon moram da ostanem na V10A?

ja sam ga danas uspesno rutovao na V10A, ali kada sam ubacio V10i izgubio sam superusera. Jel to znaci da ako zelim otkljucan fon moram da ostanem na V10A?
Imaš link, objavio sam ga na 4. str.

Moraš napraviti račun na Amazonu, ali pogledaj na eBay-u, sigurno ima veći izbor, a i meni se nekako više sviđa plaćanje preko Paypal-a

Uradjeno, radi, Hvala! :) ja sam prosli put pratio dva posta iznad tvog...

kako iskluciti shutter sound na lg l7?

vidim da u nekiim zemljama se prodaje sa off opcijom, a negde (kao kod nas ) bez nje. jel moze da se zemni neki kod?

kupio teracell- ov hard case za 600 din. telefon mi je mnogo sigurniji, a ne kvari mu izgled..

inace jel zna neko, koje su sanse da se napravi neki drugi rom za telefon, osim zvanicnog?

u Jerkovicu preko puta pijace, radnja za servis mobilnih. Nego nesto mi se olabavio za ovih par dana! Dobila je malo lufta

Znam. precesljao sam temu ali nema jos romova. Ceka se zvanicni JB... Ja bih radije i spustio fon na neki 2.37 samo da ima romova, navikao sam da se igram ;)

Ima na kupujem prodajem nillkin hard case i foliju u paketu za 1000+ din.
Ali ima i bez folije za iste pare, treba obratiti paznju

Poslednja izmena:
Vrh Dno