Šta je novo?

LG Optimus Hub

Razumeš si ti u to ko Marica u kriv qrac ;)

Koristim CM10 na ovom telefonu mesecima i sve što mi je potrebno lepo radi ;)
ps. kome je kamera važna neka ne instalira Jellybean 4.1.2 jer je očajna...

Znači oko polovina stvari mu je van f-je!? :d

Stavljati na ovaj fon cm10 je sadomazohizam.
Što se mene tiče slobodno ti na svom mobu teraj cm10, ali nemoj ovde da pališ ljude da telefon bolje radi sa cm10 u odnosu na cm7 - Šanse nema.
 
Znači oko polovina stvari mu je van f-je!? :d

Stavljati na ovaj fon cm10 je sadomazohizam.
Što se mene tiče slobodno ti na svom mobu teraj cm10, ali nemoj ovde da pališ ljude da telefon bolje radi sa cm10 u odnosu na cm7 - Šanse nema.

Tebi je kamera pola telefona :p
Ti lepo uzmi kupi Nokia PureView 808 sa kamerom od 41mpx i uživaj - šta će ti Android. ;)

Ovaj drugi deo poruke je totalno nebulozan - svako koristi ono što mu je prikladnije. Bar kod Androida flešovanje traje 5 minuta tako da je lako isprobati koji ROM kome odgovara ;)
CM7 nisam uopšte pominjao tako da ne vidim šta si se uhvatio za to.
 
Momci, nemojte se prepirati oko nebitnih stvari. Danilu odgovara cm10 iako mu ne radi kamera. Meni i ostalima to ne odgovara i gotova stvar. A generalno gledano dok se ne ubaci kernel v3 ovaj rom i nece biti ono sto je na nexusu i drugim koji imaju zvanicni jb 4.1.2 . Bolje da ovde ostavljamo korisne savete i linkove jer sam uredjaj zastareva i sam cm tim ga je stavio na led.
 
Molim za pomoć ... Moj mts Hub je krenuo da štuca pa sam u dilemi, da li da flešnem mts rom ili cm7 ... Pošto ste već dugo na cm7, koje su mu konkretno prednosti, sem vizuelne komponente, u odnosu na stock rom ? Hvala ... :wave::wave::wave:
 
Poslednja izmena:
cm7 je isto sto i stock rom samo sa malim unapredjenjima i promenama u vizuelnom smislu. Rasterecen je nekim glupim procesima i aplikacijama koje stock ima pa samim tim lepse i brze radi a pod prstima deluje sve mnogo tecnije :)
Jedina mana je pojacavanje i smanjivanje zvuka u slusalici jer hoce da nestane zvuk kada se smanjuje, ali pritiskanjem vise puta (+ ili -) se sve dovede u red :) Mene to jako zivcira ali opet vise volem cm7 od stock roma :)
 
Hvala na informacijama, ipak će stock da legne ...
 
Hvala, sada ga isprobavam, cini mi se da je najbolji dosada od svih.
 
Da li još neko ima problema sa reprodukcijom video klipova sa gore pomenutim ROM-om? Veoma dobro našminkan, ostao bih na njemu ali je kreširao par puta za svega par sati...ja se vraćam na prethodni modovani sa adrese:

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=415467

koji sam pre testiranja ovog ZF-a koristio od dana kada sam vam ga preporučio ovde bez i jednog kreširanja...
 
Tacno znam koji si preporucio odatle ali njega sam prestao da koristim iz istog razloga sto si ti prestao ovaj da koristis. Izgleda da razlicitim telefonima razliciti romovi bolje leze. Zasto je to tako, ja nemam pojma.
 
I cm7 nema radio
Ima kako nema, samo se treba snaci!!!
A mozda da se uradi full wipe od starog systema, tad nebi trebalo da ima nikakvih problema sa istim romom na istom telefonu.
Takodje su ovi romovi bazirani na starim verzijama cm7, a autore istih neinteresuje bas mnogo da urade update na poslednju probnu verziju...
 
Poslednja izmena:
Uvek radim full wipe. Sve zivo pobrisem i formatiram pre instalacije novog roma... Ne govorim, "Izgleda da razlicitim telefonima razliciti romovi bolje leze", samo da bih rekao vec to govorim iz iskustva....
 
Ovaj Zero lepo radi i ima ugradjen Spirit radio. Jedino me nervira transparentnost kada otvorim novi prozor. Sve ostalo za svaku pohvalu.
 
Koristim micro sd od 16GB ne znam ko je proizvodjac, a clasa je 4, sto znaci da je upis na karticu 4MB u sekundi a citanje sa kartice je nesto oko 18MB u sekundi. Upis je sporiji ali zavrsava posao. Jedino sto clasa 4 nije za instaliranje romova na karticu.
 
Hitno potreban lg pc suite za nas telefon, ja izgubio fajl, a ne znam odakle da skinem, sve sto sam probao javlja mi greške :O
 
Skida sve sa te stranice samo suite ne skida :-(, a kako god hvala
 
Pored gdrive-a ili dropbox-a ne znam zasto uploadovati na druge servise? :S:
 
Radi I meni download samo kazem da ako imas android imas I gdrive.
 
Meni se od nedavno pojavio sledeci problem. Jednom kad sam ga prikljucio na punjac (ne znam koliko to veze bas ima sa problemom, ali hajde da napomenem) pojavio mi se zuckasti ekran i sitnim slovima po sredini je pisalo Emergency mode. Kako sam uspeo ga upalim ni sam ne znam, posle ko zna kog puta vadjenja i vracanja baterije, paljenja i prikljucivanja opet na punjac. I to se sad stalno ponavlja kad se izvadi baterija, a po neki put i kad se iskljuci normalno, bez vadjenja baterije. Svaki put strepim kad se ugasi hoce li hteti da se upali ili mi sleduje dvocasovno ubedjivanje sa njim. Zna li neko o cemu se radi ovde i kako ovo da resim. Da napomenem samo da je tefon rutovan i da sam mu ubacio link2sd pored jos nekih standardnih aplikacija (igrica vidzeta i dr.). Rom je fabricki, nisam ga menjao jer mi je do sad radio bez problema, pa nisam ni imao potrebe. Hvala na odgovorima.
 
Vrh Dno