Šta je novo?

LG Optimus Hub

Moze ali sto da rizikuje kad moze lepo da skine zip file i flesne ga iz cwm. Ako ti treba bas stock zbog garancije mogu ti dati moj pa pici iz cwm ili 2.3.6 stock rom sa nekim dodatinim aplikacijama koje mozes i sam izbrisati. Sve upucavas iz cwm.

http://madteam.co/forum/development-89/(rom)-stock-2-3-6-for-e510/

Telefon gubi mrezu kada ga nosim u dzepu po ovom hladnom vremenu. Ne vidi SIM karticu.
Cim se zagreje sve proradi. :)

Jos nekome?

Nije samo kod Septimusa telefon neotporan na hladnocu. Kako bude stezao minus budite sigurni da ce telefon poceti da se ponaca cudno [sto nije izuzetak vecina smartova ima taj problem].Kod mene je np. juce bio u sobi gde je hladno ko u ledari i indikator baterije je sa 35 % popeo 45 %. Kad je malo bio u dzepu gde mu je bilo toplo vratilo se na stao stanje... :)

Pazi, sve druge funkcije mu rade normalno (multimedija, aplikacije) - samo ne moze SIMu da pristupi :)

Jesi gledao kako ti stoji sim u lezistu, da li nema "lufta"?
Nedavno se decko na rapidserbia forumu zalio na vrlo cudan problem. Naime kad poveze telefon na usb i hoce da prebaci slike sa telefona na komp ceo folder se ne vidi iz win explorera. Kasnije kad pomocu explorera na telefonu pokusa da vidi slike one se nekad vide dok ih nekad neki djavo obrise. A ako restartuje mob i poveze na usb slike su tu.
Cudna li problema!

Na kraju mi i net prso na kompu. Hvala vam puno! Uspeo sam da ga resim nekim menjanjem brojeva u fajlovima pomocu md5 calculatora i onog notepad++ u medjuvremenu. Sad cu da skinem i taj 2.3.6 posto je moj 2.3.4 da probam.
Hvala jos jednom. :wave:

Upravo sam probao 2.3.6, cini mi se da lepo rafi, samo ne znam za ovaj flash, plus trazim savet koji browser

Ako se radi o flash playeru, moze da radi. Kod mene sljaka onaj 10.3.
Sto se tice pretrazivaca probaj vise njih pa ostavi koji ti se svidi. :) Ja koristim Skyfire 4.0. Malo zauzima i brz je. Probaj i Ninesky.

U ovom romu sto je instalirao flash je na ver 11.3 koja ne podrzava armv6 proc. Hajd ako te ne mrzi posalji link od te verzije sto ti koristis.

Ljudi, crko mi je GPS, verovatno od pada. Zanima me kako da unrootujem telefon, da bih ga odneo na servis u VIP, posto se jelte gubi garancija kad je rootovan. Rootovao sam ga po uputstvu sa ove teme.

Imam jedno glupo pitanje za vas, al sta cu...:D Kako bre da ukljucim vibraciju na telefonu, kad me neko zove nece da vibrira, kad mi neko posalje poruku isto, jedina situacija kad hoce jesta kada je iskljuceno zvono, a neko me zove, a kada je iskljuceno zvono a stigne poruka isto nece. Sta da radim? Da kazem da nisam tolki duduk, isao sam u podesavanja i nasao za vibraciju, ukljucio da uvek vibrira, ali opet nece. Koliko puta mi je zvonio tel u busu a ja nisam mogao da ga cujem. Stvarno je pocelo da me nervira.

Postavke(settings) / Zvuk(sound) / Vibracija(vibration) / Uvek(always)
Mislim da je razumljivo. :)

POMOC!!!Instalirao sam CyanogenMod-7 NIGHTLY,sve radi perfektno osim jedne stvari.Naime komp nece da mi prepozna sd karticu kada ga spojim sa kompom.Na kompu je Windows 7?Zna li neko kako da resim ovo?Hvala unapred!!!!!

ljudi imam problem mali...sve sam lepo odradio i ubacio i sve radi ali nigde nemam ikonicu FM radio...i jos nesto zanima me je nije nista lose ako se stavi u cyangen modu cpu min frequency na jace od 245Mhz to me zanima samo...ako neko zna problem u vezi FM radio zahvalan unapred :/ :)

Poslednja izmena:
Nema FM radio u cm7. Postoji opcija Spirit fm ali meni se jako lose cuo. Prelistaj par strana u nazad i naci ces info sta i kako. Mozes da stavis vecu min speed, malo krace ce ti drzati baterija i nista vise.
Pozdrav

Kako radi GPS na ovom telefonu?

Da li moze neka rec vise o telefonu od korisnika isto, posto vidim da "na papiru" ne bi trebalo da ima problema osim interne memorije?

Telefon kao telefon je ok, za ove pare, i ne mozes ocekivati vise. Ako mu ubacis cm7 bice extra. Problem sa internom memorijom resavas aplikacijom link2sd i partcionisanjem sd kartice, tako da ti sve aplikacije mogu da se instaliraju na nju dok interna ostaje slobodna.

Hvala Strombay, ne ocekujem update i slicno, samo da radi out of box. On bi trebalo da je slican Samsung Ace-u, nadam se.

Проблем, хтео сам да одрадим Factory data reset онда се тел угасио и када је кренуо да се пали само се појавио лого LG на дисплеју и одатле ни макац.
Пробао сам да га угасим на power, вадио сам батерију, пробао volume- заједно са power али сваки пут исто, само лого LG на дисплеју!
Прикачим га на комп али опет исто.
Помагајте ако знате како да га опоравим или ће ипак морати у сервис?

Проблем, хтео сам да одрадим Factory data reset онда се тел угасио и када је кренуо да се пали само се појавио лого LG на дисплеју и одатле ни макац.
Пробао сам да га угасим на power, вадио сам батерију, пробао volume- заједно са power али сваки пут исто, само лого LG на дисплеју!
Прикачим га на комп али опет исто.
Помагајте ако знате како да га опоравим или ће ипак морати у сервис?

Ja sam moj morao da nosim u servis jer sam ubio bootloader i to me kostalo 30€. :-(
Nadam se da ces uspeti da resis na drugi nacin i drzim ti palceve. Srecno!

Ljudi, crko mi je GPS, verovatno od pada. Zanima me kako da unrootujem telefon, da bih ga odneo na servis u VIP, posto se jelte gubi garancija kad je rootovan. Rootovao sam ga po uputstvu sa ove teme.

Moje pravo pitanje je da li mi se isplati da ga unrootujem, odnosno da li oni u servisu mogu da vide da sam cackao oko roota? Ako mogu da provale, da ja odmah teram to cudo u privatni servis....

P.S. Preporucujem silikonsku masku, kupio je u bulevaru kod grineta za 500 kinti. Uzeo sam sivu, lepo cuci, a odlicna ako se desi da ispadne tel.

Nazad
Vrh Dno