Šta je novo?

LG Optimus Hub

Mrzi me da flesujem, jel ima negde changelog?

edit: ipak sam flesnuo :)

Poslednja izmena:
Mrzi me da flesujem, jel ima negde changelog?

edit: ipak sam flesnuo :)

E *** kasno sam video poruku , nema veze nisi pogrešio što si flešnuo RC3 :)

Ovde je changelog za sve nove verzije CM7 - http://cm-7-nightlies.appspot.com/?device=e510 .

I ja juče flešnuo (pre toga odradio bekap , poskidao sve zadnje verzije program koje koristim ) i konačno sve radi savršeno i brzo :banana:

RC3 je prava stvar , jedini bag koji nije ispravljen je treptanje baterije na displeju (kada se puni isključen telefon ) , ali to mi uopšte ne smeta :D

ps. Umesto ugrađenog ADW.Launcher-a stavio sam njegovu "paid" verziju koja je naravno bolja i brža - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adwfreak.launcher :d

Poslednja izmena:
Meni se subjektivno cini da je brzi, znaci moj najsveziji utisak.

Ono sto mi i dalje smeta je:
1) ne postoji stock kopiranje na SIM card
2) contact pics u sms konverzacijama ne mogu da se uklone

Meni se subjektivno cini da je brzi, znaci moj najsveziji utisak.

Ono sto mi i dalje smeta je:
1) ne postoji stock kopiranje na SIM card
2) contact pics u sms konverzacijama ne mogu da se uklone

Baš to brži je i radi nekako bolje + u kombinaciji sa ADWLauncher EX klizi . :)
Ja sam kontakte sinhronizovao na Google i više me glava ne boli što se toga tiče i ta opcija mi ne treba .
Ovo drugo nisam ni probao iskreno , niti imam potrebu da dodajem za sve kontakte po sliku . :)

Tako da mi RC3 odlično vrši posao :)

Poslednja izmena:
Ni ja ne dodajem kontakt slike vec u konverzacijama stoje prazna polja predvidjena za njih, i ne mogu da se uklone.

Ostalo je sve na mestu ;-)

pa mozda nebi bilo lose kad vec imamo ovako lepu temu za samo nas omiljeni nam telefon :) da neko od iskusnijih napise detaljno, korak po korak proceduru.... rutovanje, bekap, format, instalaciju rom-a... naravno sa napisanim potrebnim programima linkovima itd.
mene konkretno najvise interesuje kako posle svega vratiti na telefon sve potrebne podatke i aplikacije, i najvise me interesuje dali je i kako moguce uraditi particiju na kartici koja bi simulirala dodatnu memoriju telefona bez instalacije custom rom-a, ili bas mora novi rom....

Dobrodosao na temu!
I odmah se baci na citanje teme iz pocetka, sve relevantno u vezi toga sto te interesuje je detaljno opisano :)

[YOUTUBE]j5uT3vNp2qc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Gomila opcija u verziji koja se placa. Kao da nije isti launcher :)

Hehe, ja na svakom launcher-u prvo što uradim je da poisključim sve efekte! :D

majku mu, danas moj telefoncic nece na internet, al nikako :(

Ljudi pomagajte. Instalirao sam rom manager premium i pokusao da iz njega uradim back-up rom-a. Telefon mi je samo zaglavio na lg logo i ne mrda. Jedino sto sam uspeo to je da udjem u emergency mode, ali neznam sta dalje. Bio bih vam zahvalan na bilo kakovom odgovoru.

Nazalost u pokusaju da ga ozivim, izgleda da sam ga dokrajcio. Sad ne daje nikakve znake zivota. Nece da se upali nikako, pa cak nece da idje ni u emergency mode. :-(
Jedino sto mi ostaje je da ga zafrljacim u kantu za djubre.

Kako i cime si ga ozivljavao?

KDZ_FW_UPD_EN
Skinuo sam v10c_00.kdz i preko ovog gore sam probao da ga ubacim u telefon. Odradio je sve, ugasio telefon i vise nije hteo da se upali. Bzv. Prosto neznam da li vredi vise ista pokusavati. Da li je stvarno za djubre ili ....

Poslednja izmena:
Nije za djubre, polako i smireno samo, pokusaj ponovo....meni de isto desilo kada sam prvi put rootovao fontele.

Moj problem je sledeci..sa stock romom nece na net, sa rc 2 radi bez greske

Nije za djubre, polako i smireno samo, pokusaj ponovo....meni de isto desilo kada sam prvi put rootovao fontele.

Moj problem je sledeci..sa stock romom nece na net, sa rc 2 radi bez greske

Probao bih ja ali neznam sta. Kad bi mogao da se upali bila bi druga prica.q

Pa probaj ponovo da ga flešneš sa KDZ. Nema veze što ne možeš da ga upališ.
Tebi je bitno, da li možeš da uđeš u emergency mod, i da li ti tada PC prepoznaje telefon (dao sam mob burazeru pa nisam baš siguran šta se drži pri spajanju kabla sa PC-jem, ali mislim da je Volume Up + Back)
Evo ti uputstvo za lg optimus p500, možda upali: link

Pa probaj ponovo da ga flešneš sa KDZ. Nema veze što ne možeš da ga upališ.
Tebi je bitno, da li možeš da uđeš u emergency mod, i da li ti tada PC prepoznaje telefon (dao sam mob burazeru pa nisam baš siguran šta se drži pri spajanju kabla sa PC-jem, ali mislim da je Volume Up + Back)
Evo ti uputstvo za lg optimus p500, možda upali: link

Sve sam ja vec uradio tako, ali saad vise ne mogu da udjem ni u emergency mode. Mrtav je skroz. Procitacu ovo uputstvo pa cu videti. Hvala na odgovoru.

Poslednja izmena:
Pozdrav dobri ljudi od jos jednog zadovoljnog korisnika LG Optimusa...konačno su se pojavile silikonske obloge za ovaj model po "normalnoj" ceni,i to na nasim poznatim aukcijskim sajtovima.Pozdrav

Pozdrav svima!

Molim za savet - hocu da uzmem novi telefon i dvoumim se izmedju ZTE Skate i Optimus HUB. Specifikacije sam video, ali me zanima sta vi kazete, ima li neko iskustva sa oba telefona, pa da moze da uporedi iz licnog iskustva?
Koji biste vi uzeli? :)
Hvala unapred!

pozdrav...nov sam u vezi rutovanja i tih zezancija pa samo da pitam nesto... :)
kad odradim root, ja mogu da koristim fabricki softver sto je u njemu stim da mogu na karticu da stavljam sve apk, il moram da ubacim i neki custom rom???!!!!
i jel moze u bilo kom momentu da se odradi unroot telefona i dal on vraca na staro sve???
i jos jedno samo, ako stavim neki custom rom, mogu preko recoveryja da odradim backup ovog sadasnjeg i mogu bilo kad da ga vratim jel tako?!il moram negde skinuti official rom pa da ga stavim ako moze....
eto to su mi neke manje nedoumice oko svega pa ako moze neko da mi odgovori bio bih zahvalan...

fon radi fino sa drugim launcherima pa bih ja ostao na fabrickom samo bih ga rutovao zbog mesta i ostalih *******cija...
imam ga vec par meseci i radi kao zmaj, vidim pojavile se i silikonske pozadine sto je super vest.... :)

Mozes naravno. Sa rootom dobijes pristup sistemskoj particiji i samim tim imas mogucnost modifikovanja sistemskih fajlova, brisanja-zamrzavanja aplikacija koje su dosle uz telefon, backup aplikacija sa npr tb i sl. Predpostavljam da pod instalaciju aplikacija na sdcard podrazumevas koriscenje ext particije? Unroot uvek mozes da uradis i on samo ukida root dozvolu, tj. pristup sistemskoj particiji. Za backup celog sistema moras da ubacis cwm ili neki drugi costum recovery koji omogucava pravljenje nandroid backupa. Ako uradis backup sadasnjeg roma uvek mozes da ga vratis, mada uvek mozes da skines sa neta stock rom i da ga flesnes.

Poslednja izmena:
Realno stock nema sta da trazi pored cm7. Brzi, gomila opcija... B-)

ma sta 10 dana, sutra odmah :)
stavicu sigurno da vidim razliku...samo jos malo citam u vezi svega...
vidim da neki kazu da root moze da se odradi vec samo sa superoneclickom...
malo me taj recovery buni al videcu...
ako nekog ne mrzi nek stavi neke linkove jos u vezi toga da vidim, i linkove za cm7 ako je dozvoljeno...

Neogeo ima 2 odlicna posta, u njima imas sve sto ti je potrebno i to korak po korak.
Cm7 rc3 upucaj preko rom managera i to je to. Za backup mozes nandroid.

Znam, to ce on kako zeli dal' rc3 dal' nightly build.
Ja "furam" samo rcove da bih primecivao razliku B-)

Vrh Dno