Šta je novo?

LG Optimus Hub

@sima.kosmos recovery ima dosta opcija ali evo nekih...sluzi za backup postojeceg roma,zatim za instalaciju custom roma,particionisanje memorijske kartice sto je vrlo bitno za ovaj fon jer ima malo interne memorije tako da kad odradis to i instaliras aplikaciju link2SD sve aplikacije ti idu na memorijsku karticu.Vrlo lako mozes da instaliras recovery na ovom fonu tako sto skines sa marketa aplikaciju rom manager posto si rutovao fon on ce ti raditi i videces ima opcija flash recovery kliknes na nju i sacekas malo i eto recovery,cak mozes iz rom managera i da udjes u recovery imas opciju bolje nego da ulazis preko power i volume down dugmeta.

hvala, miki, pokusacu.
trebace mi malo vremena da se sprijateljim s androidom, posle duzeg koriscenja win mo, ali vidim da pruza mnogo vecu slobodu od drugih platformi.

Cao drustvo!
Inace moj HUB je popravljen, doduse za 30 evrica, ali sad imam drugi problem. Stavljen je neki ruski rom sa nekim njihovim aplikacijama. Vrati bih ga na staro, pa ako neko zna gde ima da se skine verzija v10c (barem mislim da je bila ta - kupljen u VIP-u) bio bih zahvalan, kao i za proceduru. :)

Poslednja izmena:
link za v10c http://hotfile.com/dl/83680672/b0b1ab4/v10c_00.kdz.html a za proceduru flesovanja http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264289
procedura je data za Lg optimus 2X ali je vrlo slicna kad skines softwer i instaliras drajvere instaliraj i msxml iz tog foldera i onda fon postavis u emergency mod mislim da je procesdura dugme vol up i power i onda na usb zakacis fon.
U software updater(KDZ) pod type stavis "3GQCT" a pod phonemode "DIAG" uvuces KDZ file V10c i ides na "Launch Software Update" i sacekas proceduru.Kod mene je sve ispalo ok a radio sam par puta.

Poslednja izmena:
Imam problem sa gprs netom na LG Optimus Hub-u (e510). Po dobijanju SMS-ova MTS-a sa podešavanjima za gprs i mms sve je ferceralo par sati. Zatim više nije mogla da se vidi ikonica za prenos podataka preko mobilne mreže niti da se net uspostavi. Opet sam poslao SMS za podešavanjima i primenio porukice. Opet je sve radilo neko vreme i opet ništa. Nema ikonice ni neta ...
Jel neko zna u čemu je problem ?

Hvala ...

Khm,khm, da li ima neko rom manager pro...ili mozda mnogo pitam? Pm ;)

Instalirao novi stable i holo launcher, radi za sada sve kako treba.

Radi li ti gps na stable?
Na netu neko prijavio da gps ne sljaka.

Spremam se da rootujem telefon, uzeo sam novu karticu od 8 gb. Da li je potrebno da prebacujem sve sa stare kartice na novu? Pitam posto tamo ima nekih silnih foldera

radi gps kao zmaj (iGO), sve radi kako treba za sad, sta znam..... ostavicu ovako neko vreme, telefon radi lakse, ima mnogo vise slobodne memorije (link2sd), i za sad nemam nekih primetnih bagova (osim blinkanja ekrana kada se aparat puni a ugasen je), ne znam, svidja mi se CM jer ima mnogo vise opcija i korisnih alatki... samo sto ja za 40 posto ne znam cemu sluze i verovatno ih necu koristiti, a mislim da spadam u napredne korisnike ovog telefona, tako da ne preporucujem svakome da menja rom, moze root i link2sd da se ubaci a ostalo samo ko bas mora... i ne cudi me sto na netu prijavljuju te ne radi ovo te ne radi ono, ko zna sta klinci rade sa tim jadnim telefonima pa onda kao ne valja i nece radi :)

radi gps kao zmaj (iGO), sve radi kako treba za sad, sta znam..... ostavicu ovako neko vreme, telefon radi lakse, ima mnogo vise slobodne memorije (link2sd), i za sad nemam nekih primetnih bagova (osim blinkanja ekrana kada se aparat puni a ugasen je), ne znam, svidja mi se CM jer ima mnogo vise opcija i korisnih alatki... samo sto ja za 40 posto ne znam cemu sluze i verovatno ih necu koristiti, a mislim da spadam u napredne korisnike ovog telefona, tako da ne preporucujem svakome da menja rom, moze root i link2sd da se ubaci a ostalo samo ko bas mora... i ne cudi me sto na netu prijavljuju te ne radi ovo te ne radi ono, ko zna sta klinci rade sa tim jadnim telefonima pa onda kao ne valja i nece radi :)

Ako ti smeta neki od programa samo ga uninstaliraj ili zamrzni (Titanium Backup) .
Samo pazi ako zamrzneš ili odstraniš browser radiće ti samo wireless net .
Odlično radi i kod mene STABLE verzija , nema bagova (osim nebitnog svićkanja kada se puni ugašen telefon) ;)
Što se mene tiče to je to , nema više menjanja , možda se ubaci neko programče i malo šminke ...
Dok ne izađe CM9 za naš telefon ne diram ništa :d

6h6r5y.pngscreenshot-1339980502461.png
screenshot-1339980513429.pngscreenshot-1339980531954.png

Sve radi glatko , nema seckanja verovatno zbog slobodnih 50 mb memorije što je za ovaj telefon dosta :)

screenshot-1339981118646.png

I LG se setio da izbaci novi softver napokon :
New Version Download (V10D) http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGE510/AITABK/V10D_00/V10D_00.kdz (na italijanskom )
Mogao bi neko ko nema CM7 da proba ovu novu verziju i javi utiske :)

Poslednja izmena:
Meni je za sada slobodno 119 mega :) a natrpao sam dosta aplikcija, dobar je cm ni ja ga necu menjati. jos samo da nabudzim neki fm radio i to je to. i da se nadam da nece riknuti nesto hardverski (zbog garancije)

U toku razgovora, zvuk iz slusalice se skroz izgubi kada se pojaca na jedan podeok do najjaceg. Jel jos neko ima slican problem?

Meni je za sada slobodno 119 mega :) a natrpao sam dosta aplikcija, dobar je cm ni ja ga necu menjati. jos samo da nabudzim neki fm radio i to je to. i da se nadam da nece riknuti nesto hardverski (zbog garancije)

Kako li si uspeo da ti toliko bude slobodno memorije kad naš telefon ima ukupno 150 mb interne memorije . :)
Jedino ako koristiš android tastaturu :D

Ako hoćeš radio potraži na netu Spirit FM Unlocked vJun15 - krekovana verzija izašla bas juče !

Evo sacu probam da ti ubacim sliku :)

smara ova aplikacija za forum preko fona nista bez kompa.... evo situacija od veceras, imam 2 mega manje :)

nego eto mene neke gluposti tako nerviraju, pomenuo sam gore, znaci ako u toku razgovora utisavam ili pojacavam zvuk u slusalici se potpuno iskljuci kada je na jedan do najjaceg.... zasto pojma nemam. ako je kod jos nekoga tako, ajde da prijavimo zvanican bug :)

odo da trazim taj radio, hvala!

i da... imama srpsku tastaturu..... 401kb :) mislim da je fora sa prostorom to sto meni sve baca na sd karticu, tj. na ext particiju.

Prilozi

• screenshot-1340049472423.png
    screenshot-1340049472423.png
    47.1 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Evo sacu probam da ti ubacim sliku :)

smara ova aplikacija za forum preko fona nista bez kompa.... evo situacija od veceras, imam 2 mega manje :)

nego eto mene neke gluposti tako nerviraju, pomenuo sam gore, znaci ako u toku razgovora utisavam ili pojacavam zvuk u slusalici se potpuno iskljuci kada je na jedan do najjaceg.... zasto pojma nemam. ako je kod jos nekoga tako, ajde da prijavimo zvanican bug :)

odo da trazim taj radio, hvala!

Meni radi odlično i sa 50 mb slobodno , mada mi nije jasno kako možeš da imaš toliko slobodne memorije :D
Jedino ako si instalirao malo stvari :)

Tapatalk koristi za sve forume , odlična je aplikacija .

Meni radi odlično i sa 50 mb slobodno , mada mi nije jasno kako možeš da imaš toliko slobodne memorije :D
Jedino ako si instalirao malo stvari :)

Tapatalk koristi za sve forume , odlična je aplikacija .

evo slicka iz link2sd aplikacije tu moz da vidis odprilike kako sta, ima oko 130 mb aplikacija ali na externoj particiji

screenshot-1340053779600.png

Jesi koristio rc3?

pa otkud sad rc3? :) au bre kako se okrenes neka nova verzija, mnogo me smara sto kad ubacim novi i cist rom, moram sve da instaliram ponovo (aplikacije), jel ima neka fora za to?

Aktuelna je stable verzija 7.2 a RC3 je verzija pre. Pa te pitam da li ti je pre (na rc3) radilo kako bi trebalo?

Aktuelna je stable verzija 7.2 a RC3 je verzija pre. Pa te pitam da li ti je pre (na rc3) radilo kako bi trebalo?

ok, ok, kucam a ne razmisljam puno... nisam koristio duze ranije verzije, cekao sam da se pojavi stable pa da malo ozbiljnije isprobam CM... na stock-u je naravno bilo ok...

Posle par dana koriscenja stable7.2.0, zadovoljab, zao mi je samo sto nema radio, ovaj sto imam, slabo se cuje

Ista stvar i kod mene , mada u principu ****š radio ionako ga ne slušam često :)

Ja sam bio ubedjen da sam video RAM :) i jos gledam, nije mi jasno kako tako malo ima, a ovaj drugi prica kako on uvek ima vise i onda sam povezao sa RAMom :)

Postoji mnogo jednostavnije resenje za root ovog fona program se zove unlockroot i rootuje za sekund bez ikakvih problema sa antivirus programima [ oneclickroot je zezao av i brisao je nesto stalno]. CWM se instalirao bez problema i odradjen back up za svaki slucaj... sadm se razmisljam koja poboljsanja cu dobiti ako ubacim cm7 u odnosu na stock rom?

Vrh Dno