Ima - sve su skroz probusene. 🙂 Ne vidi se mozda na slikama dobro jer je i telefon beo. Ali eto, tu gde ima sivu traku na ledjima mozes primetiti.
A slike sigurno nisu odlicne, ali da mogu da posluze svrsi se vec nadam... 😉
O2X via TTv2b5
Meni je prelepa ova rupicasta, ali ja nisam uspela da nadjem za HUB, porucila sam ovu http://www.ebay.com/itm/260970981745?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Sviđa mi se boja i izgled 🙂
Što niste rekli da kupujete , skupilo bi se više ljudi , ja bih prvi uzeo ovu kao što je Gagina :trust:
Meni je prica ispala sasvim slucajno, jedan decko je spomenuo da nesto kupuje preko ebay/a i ja se u momentu setim da ga pitam moze li da mo poruci neku masku i htela sam da uzmem 10 komada, pa da prodam jer znam da bi bilo zainteresovanih, ali me on pokolebao, kao prvo da vidimo kakva ce da bude i eto, uzela sam 2, jednu za mene i jednu za moju drugaricu..pa cu videti, sad je 16 dan od porudzbine i jos nisu stigle, al kazu da se ceka i do 45 dana, uzas!
Meni je prica ispala sasvim slucajno, jedan decko je spomenuo da nesto kupuje preko ebay/a i ja se u momentu setim da ga pitam moze li da mo poruci neku masku i htela sam da uzmem 10 komada, pa da prodam jer znam da bi bilo zainteresovanih, ali me on pokolebao, kao prvo da vidimo kakva ce da bude i eto, uzela sam 2, jednu za mene i jednu za moju drugaricu..pa cu videti, sad je 16 dan od porudzbine i jos nisu stigle, al kazu da se ceka i do 45 dana, uzas!
Ja sam cekao 2 meseca jednom iz Hong Konga... Gledaj sledeci put da odes na ebay.uk ili ebay.de i da vidis koga ima iz Evrope...
Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke
Par slika sa screenshot programom koji je integrisan u CM7
![]()
CM7 ima integrisan ADW launcher , File manager , ScreenShot progam , 3 teme , par live slika i još gomilu podešavanja .
Pre sam imao vrlo malo slobodne interne (radne) memorije , a sada je slobodno više od pola, tako da sve radi glatko 🙂
CM settings pa interface pa status bar i na kraju signal display 🙂
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2 Beta-5
Sta je ovaj tapatalk, ja sam videla za ovaj sajt da postoji mogucnost instaliranja, a onda mi je pisalo da nije podrzano za nasu zemlju..cemu sluzi to :d
Najbolja stvar za surfovanje forumima 😉 Imas pm.
molim vas za jedan savet 😉 kupila sam LG hub nedavno i funkcionise savrseno - da kucnem u drvo ,medjutim poludeo je nesto u poslednja dva dana kad ga zakljucam na dugne na vrhu telefona on se zakljuca regularno ali se onda sam svaki cas , odnosno svetli i izludjuje me. trazila sam u podesavanjima da nisam mozda nesto negde cacnula ali nista sve je regularno ... i jos jedna stvar u statusu telefona prikazuje mi da mi 40% baterije trose mape a to mi nije bilo tako pre i uopste mi nije jasno sta se desava 🙂 ako neko mozda zna kako da resim problem bila bih jako zahvalna da to podeli sa mnom
Nemam isti telefon ali mozes da probas ovu temu https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonny.theme.icsmdpi#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiY29tLnNvbm55LnRoZW1lLmljc21kcGkiXQ..
Ne menja bas puno toga ali ima lep ICS look 😀
Ako neko kupuje case/ledja za e510 mogli bi vise komada.
Anybody? :beer:
Ja sam za 🙂
Ono što je Gaga kupila je ok 🙂
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2 Beta-5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari