Okači šta čekaš
Imaš da kupiš na ebay-u zadnje maske ili stavi gumenjaka (silikonsku futrolu).
Hard shell je vrh, mnogo dobro izgleda, ali gde naci za ovaj model telefona? Je l neko instalirao program da mu led pokazuje da je nesto propusteno, da li to uopste moze? Inace instalirala sam camera 360, extra funkcije, ali kad prebacim slike u komp sve su male, ako moze neko da proba, pa da mi kaze da li je takav program ili je do nekih podesavanja samog programa.
Neogeo hvala za uputstvo, ako odlucim da radim, pisem jesam li uspela
![]()
Inace instalirala sam camera 360, extra funkcije, ali kad prebacim slike u komp sve su male, ako moze neko da proba, pa da mi kaze da li je takav program ili je do nekih podesavanja samog programa.
Ja je imam instaliranu 10-ak dana ali nisam primetio da su slike razlicitih rezolucija.Kod mene je isto, i izgleda zavisi od toga koji mod kamera koristis, t.j. sa kojim efektom se slika.Inace, odlican program.PREPORUKA!!!!
onda odlucim motorolu defy plus, pa nadjem kako ima SAR uzasno visok
Kad sam ga povezala preko Lg suit ili kako se vec zove program, pise da je nasao nov softver, da ga azuriram ili ne?
Hehe ok...
, sto se tice defy ja sam svuda nailazila samo na jedan podatak, inace cena je skroz ok 12400 din uz paket mix net M, al ja nikako nisam mogla da se pomirim sa tim da predjem u MTS ! :d....
Sorry ja sam i mislila na motorolu defy plus, preko Handy shopa cena je 12400 za mix net M, pa eto ko hoce da zna da je cena extra! Ne znam da li su drugi operateri bolji, ali znam da sam 10 godina bila na mts/u i da mi je svaki racun bio uvecan za 300 din za koje nisam znala kako sam potrosila, a VIP dve godine placam svaki racun tacno koliko je pretplata! U telenor ne bih otisla nikad, za njih tek mislim da mute!
Hehe ok...
, sto se tice defy ja sam svuda nailazila samo na jedan podatak
The highest SAR value for this model phone when tested for use at the ear is 1.09 W/kg.
Under the guidelines for your phone model, the SAR limit is 2.0 W/kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari