Šta je novo?

LG Optimus G

Koliki vam je SOT?
Meni uglavnom od 4 do 4 ipo sata. Za dan ipo.. Najvise wifi-a, a bude malo i 3G..

Kako da dodam neku prečicu u bottom menu?Nigde da nađem gde se to podešava

Sta ti je bottom menu? Zadrzis duze na ikonici i prevuces gde hoces?

Menu sa prećicama koji se otvori kad prevučeš prstom odozdo na gore (možda se i zove drugačije lupio sam :) )
Screenshot_2014-08-16-12-39-45.jpg

Zasto mi je separator za sat u gornjem desnom uglu samo sa jednom tackom a ne sa dve?

Verovatno koristis na srpskom telefon?

Zezas me da je do toga?

Prebaci na engleski, pa ces da vidis :)

Ali koja je poenta te gluposti?

Pa misle da se tako piše vreme na našem regional settingsu. Na Samsungu je isto.

Menu sa prećicama koji se otvori kad prevučeš prstom odozdo na gore (možda se i zove drugačije lupio sam :) )

Aha navigation ring. Nisam nasao da ima negde da se podesava sta ce tu da bude, mislim da je to samo za google. Meni je to bespotrebno i samo smeta...pa sam ga iskljucio zato sto sam masio space i smeta pri kucanju jer ne reaguje pri dnu ekrana.

Xposed framework + LG Pie Support module

uploadfromtaptalk1408200452093.jpg

LJudi kako ste vi kupovali ovaj telefon, za kes preko paketa ili polovan i koja je bila cena.Telefon sada moze da se nade za 30000 RSD.Sta mislite vredi li tih para?

Bolje G2 ili Nexus uzeti za te pare. Ovo 30k je smešno.

Najniza cena za OG nov je 250 EV.To je oko 29500 RSD.G2 nov moze za 36500.Da li moze da se nade OG za neku nizu cenu a da je nov?

280 nexus 300 g2
g je mator model, gde to sad da nađeš kad je i g3 izašao

I nexus i g2 su telefoni prevelikih dimenzija za upotrebu jedom rukom, a OG mi se cini da je ne gornjoj ganici gabarita za moju upotrebu.Sta misli te koji bi drugi telefon osim OG a oko 30000rsd mogao da se kupi a da nije prevelik.

optimus G 131.9 x 68.9 x 8.5 mm (5.19 x 2.71 x 0.33 in), 145g
nexus 5 137.9 x 69.2 x 8.6 mm (5.43 x 2.72 x 0.34 in), 130g

isti đavo

dodaj malo pa uzmi Z1 compact, ili oduzmi pa S4 Mini (koji je dosta lošiji od svih o kojima se do sad pričalo)
možeš i da otvoriš temu u šta da kupim podforumu

Ladno u sred kuckanja poruka ispade mi nešto sa telefona ja na pod da vidim šta je kad ono ona zaštita za kameru, istekla mi garancija doduše mogu i sam da zalepim to sranjce, nego tek kad je ispalo vidim koliko je musavo i izgrebano i koliko su mi slike lepše bez toga, zanima me jel može da se kupi druga ova zaštita 20140822_011332.jpg

Potrazi na ebay-u, ja sam video za G2 samo staklo ~4$ (iako je original deo cela neka plastika sa dugmicima i staklom za kameru ~25-30$)...sacekas mesec dana i to je to...
U LG servisu su trazili 3500 ali nemaju trenutno deo.

izgleda da je tema malo zamrla...nije ni cudo kad nas ima 15...
elem
imajm jedan problem, nadam se da je resiv...
bilo kako bilo meni ne radi gps...Moje pitanje je da li gps modul moze da se zameni, jer sam sve softverski probao menjao romove isao u hidden menu i tome slicno...ne bi da menjam telefon jer jos uvek lepo fercera ali me nervira sto jedna od komonenti ne radi.

Pozdrav svima,

Vlasnik sam Optimusa G vec neko vreme, odlicno me sluzi, ali mi jos uvek nije stigao kitkat update. Da li biste mi preporucili da sacekam, ili da ga flashujem (nasao sam zvanicni update na xda-developers)?
Osim toga, isplati li se uraditi update, hocu li primetiti neka znacajnija poboljsanja?

Moj savet ti je da ne radiš update jer je po meni to prelazak s konja na magarca, počevši od autonomije baterije pa do za nijansu sporijeg rada, nekih bagova itd. Ja da mogu, istog trena bih se vratio na JB!

Meni sve brze radi i bolje na kitkat osim mozda baterije, mada sad koristim vise aplikacija i vise sync nego na jb.

@wlada_ns - mozes preko flash tool 2014 da se vratis na JB ...na primer flash eur open v10h kdz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=20

@im_bd - backup sve sto ti treba i slobodno probaj KK pa ces se lako vratiti ako ti se ne svidi... mada verujem da ces ostati

Ako bas hocete vece vizuelne promene onda pogledajte ovaj rom sa G3 UI

http://forum.xda-developers.com/opt...om-e97520a-eu-4-4-2-artmodv3-0-te-10-t2811342

Danas koristio najnormalnije telefon i odjednom primetih da kad ulazim u apikacije, slike i sve nema vise onog da kao se stvara, podize aplikacija (kao animacija lepa,ne znam kako tacno da objasnim) vec se odjednom stvara to sto kliknem, onako grubo kako da kazem, tipa na sestrinom galaxy trend plusu se isto takvo otvara sve, samo se stvori. Ne znam kako da vam objasnim, a da ne zvuci malo ludo, ili da izmisljam nesto. Tipa kad udjem u poruke i klinem na prazno gde se pise da bi se tastatura podigla, nema onog starog podizanja kao, nego se samo stvori. Ista stvar npr ako gledam slike, i okrenem telefon slika se ranije okretala uz krug, onako gledas je kako se okrece, a sad se samo pojavi okrenuta... Ali nista cackao nisam i samo odjednom tako ulazi u sve, malo mi se iskreno ne svidja.. Jel zna ko sta to moze da bude, ako ste me uopste razumeli.. □

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno