Šta je novo?

LG Optimus G

Ukljuci onaj eco mode,tada rade samo dva jezgra,mada ja nisam video neku razliku u trajanju baterije.

Aha nisam znao da skroz iskljuci 2 jezgra, mislio sam da kao nesto optimizuje i balansira potrosnju izmedju sva 4

Nazalost, na CM 11 nema eco mode opcije... skinuo sam ovu trickster mod aplikaciju, ali nisam siguran jesam li ukapirao opcije i kako se koristi :D

Inace rom je sjajan, nema force close-ova i bugova, baterijaje ok, jedina zamerka je sto u browserima video klipovi mogu da se gledaju samo preko stock aplikacije koja je izuzetno losa.

Ne secam se tacno, ali mislim da je imao da se ukljuci eco mod u tricksteru ako stavis Solid kernel... E sad da li to uopste radi kao lg eco mode

Edit: ipak je u pitanju f93 v 2.2 kernel

Poslednja izmena:
Koristio sam CM11 nightly-je nekih desetak dana, i evo mojih utisaka o KitKatu:

Pros:
-Stock dialer je fenomenalan, ima izuzetno dobru statistiku poziva, graficki prikaz i sl.
-Promena pesme putem tastera na slusalicama najzad vise ne aktivira google pretragu
-Default lockscreen je izuzetno lep, ima i minijaturni widget za vremensku prognozu
-Prednosti su uglavnom kozmeticke pa tako i ova - dobijete li poruku sa smajlijima, u notification baru ce izaci u drugacijem grafickom obliku, u boji, poput emoji-ja na nexus 5 stock tastaturi :)

Cons:
-Kamera!! Stock aplikacija uvek uslika vecu povrsinu nego sto fokusiram, a CM11 za sada ne podrzava HDR :(
-Baterija je losija za nekih 10-20%. U proseku bih izvukao 15h sa 4h on screen i povremenim ukljucivanjem wifi-ja. Ova i prethodna stavka su presudile da se vratim na LG stock rom
-Video klipovi u browserima mogu da se otvore samo stock playerom koji je izuzetno los
-Peripetije oko data/media i data/media/0 direktorija

Podelite i vi svoje utiske :)

Umrla ova tema a :D

Nisam jos nasao dobar kk rom da sve lepo radi, a da baterija traje koliko toliko ok. Ajde nije problem ni da punim cesce, ali cak se ne trosi ravnomerno pa na primer ostane mi 30% i onda odjednom pocnu brzo da opadaju % ...
Vidim kazu da je CM menjao juce source za ovaj model pa radi mhl kabl, a kao i baterija je malo bolja pa ako neko proba nek javi...

ja cu da probam bar 7 dana da budem na ovom modovanom stocku:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515156

i ako neko zna da mi kaze da li se baterija vise trosi kad je ceo ekran crn ili beo na ovom modelu ekrana ?

Aha ok hvala znaci moze dark mod malo za promenu :)

Evo meni na g2 je sve crno maltene,a baterija je i dalje brutalna.

Nema veze to na ips ekranima, samo kod amoled - a manje troši crna, a vama je svejedno.

Ipak je g2 next level :)
ok stavim onda kako mi je lepse

Pravo da ti kažem neke aplikacije su mnogo bolje radile na optimusu. Al evo dorinmax nam pegla kernel na g2, tako da je sa tim kernelom sada sve fantazija. Ja sam prešao na g2 zbog baterije i kamere. To mi je ovako najbitnije.

Za sad mi kamera nije bitna i bas je retko koristim tako da mi se ne isplati da prelazim samo zbog baterije.... iako sam juce punio tel 2 puta za dan :D

Da, iGO primo je, noviji je i bogatiji opcijama, mada verujem da i iGO My Way radi sasvim dobro.

Samo ne znam kako bi igo my way namestio da radi u full screen modu...ja sam zbog toga i morao da menjam isti kada sam sa s2 prelazio na s4 iako sam prezadovoljan sa my way!

Cini mi se da ima resenja i za to, probaj na google da ukucas iGO My Way i rezoluciju ekrana telefona i trebalo bi da nadjes neki fajl (za S4 ne verujem da ima jer ima vecu rezoluciju, ali za S3 i LGOG bi trebalo da se nadje).

Uzgred, jeste li primetili da u stock launcheru na ikonici za kalendar broj oznacava danasnji datum i svakodnevno se menja? Ja sam to skoro otkrio, iako telefon posedujem jos od novembra :)

iGO Primo 9.6.7.281004_thin_1.0
Moze i neki drugi skin ali verzija je ova zadnja, ili bar jedna od novijih.
Da bi radio full screen zbog LGOG "čudne" rezolucije treba promeniti meki fajl, kad se setim postavicu.

Malo search po ovoj temi i naći ćeš.

Jeste li primetili kad zvoni telefon u stock romu da je zelena slušalica za prihvatanje poziva nekad u obliku kvadrata koji treba pritisnuti, a nekad u obliku kruga koji treba prevući? Je l' to nešto randomly, ili ima nekog pravila? :D

Otključan i zaključan ekran?

Isto tako je i kod mene na lg optimus g pro.I mene interesuje koja je to fora da je zelena slušalica za prihvatanje poziva nekad u obliku kvadrata koji treba pritisnuti, a nekad u obliku kruga koji treba prevući?

Jeste li primetili kad zvoni telefon u stock romu da je zelena slušalica za prihvatanje poziva nekad u obliku kvadrata koji treba pritisnuti, a nekad u obliku kruga koji treba prevući? Je l' to nešto randomly, ili ima nekog pravila? :D

Pa kad je zakljucan telefon onda je u obliku kruga koji treba prevuci da ne bi slucajno kliknuo... na primer ako ti je telefon u dzepu itd. Dok je otkljucan ekran podrazumeva se da radis nesto na telefonu i samo kliknes i javis se :)

Na kojoj si verziji stock-a? ili si stavio neki modovani stock ?

Poslednja izmena:
To sa krugom i kvadratom je bilo na stock-u E97510H, sada sam na CM11 Snapshot M3 od 10.02.2014.

Nazad
Vrh Dno