Nesto mislim da ce se ovaj tablet slabo prodavati pored n7 ipad minija 2.U mediamarktu u Nemackoj je cena 299 eur, a bice dostupan oko 04.11
Nesto mislim da ce se ovaj tablet slabo prodavati pored n7 ipad minija 2.
Pa verovatno ce se prodavati slabije ali kome ovaj tablet odgovara to mu je nebitno. Nexus je dobar ali npr. meni je ipak malo mali 🙂 dok je ipad mini meni ok velicine, ali ipak je to ios pa kome ne odgovara i trazi android opet mu je ne prihvatljiv. Mislim da ce lg uzeti neko kome odgovara ova velicina, koja je npr. meni dobra. Ja sam hteo da ga uzmem, medjutim iskocio je povoljan note 8.0 i uzeo sam njega, ali ukoliko g pad bude ok mozda bih menjao, ali o tom potom i note je ok
Koliko je ugodno čitanje knjiga, i uopšte teksta na Note-u 8.0!? Nešto mi ta rezolucija na osmo inčnom ekranu slabašna i ne uliva baš poverenje!
Pa verovatno ce se prodavati slabije ali kome ovaj tablet odgovara to mu je nebitno. Nexus je dobar ali npr. meni je ipak malo mali 🙂 dok je ipad mini meni ok velicine, ali ipak je to ios pa kome ne odgovara i trazi android opet mu je ne prihvatljiv. Mislim da ce lg uzeti neko kome odgovara ova velicina, koja je npr. meni dobra. Ja sam hteo da ga uzmem, medjutim iskocio je povoljan note 8.0 i uzeo sam njega, ali ukoliko g pad bude ok mozda bih menjao, ali o tom potom i note je ok
Koliko je ugodno čitanje knjiga, i uopšte teksta na Note-u 8.0!? Nešto mi ta rezolucija na osmo inčnom ekranu slabašna i ne uliva baš poverenje!
Koliko vidim kod nas se pojavio u dve prodavnice koje prodaju mobilne telefone. E sad, malo cudno ima varijanta sa jednom i dve godine garancije !? A opet, nema ga u ovim vecim lancima tipa ww,gg.... Nije mi jasno kako LG nije u Srbiji malo pozurio sa ovim tabletom, s`obzirom da sam ga video na sajtu comtrade bih u decembru, u madjarskoj ga ima isto od decembra, ti sad kazes ima ga i u Skoplju. Mada moguce je da i nije do LG-a, mozda ratel koci.
Kupio sam ovaj tablet pred Novu Godinu u Tuzli za 300 evra, posto u Srbiji ga nije nikako bilo, a meni se zurilo, evo sad vidim da se pojavio u Gigatronu u prodaji po ceni od 36000 dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari