Šta je novo?

LG Optimus G Pad

Probao sam ga drzati na 100% osvjetljenosti, igrice, youtube ... nakon 20ak minuta nikakve promjene niti smanjivanja osvjetljenja.
Koliko tebi treba da se to desi?
Ozloglaseni ekran jeste da je mracan u tamnijim scenama u filmovima, kao sto rece Abraksas, ali generalno nije to strasno.
Drain baterije rjesim tako sto pogasim facebook/youtube preko noci i nema problema.
Sve ostalo na tabletu, nakon 14 dana upotrebe je bez zamjerke.

ae danas cu da testiram to koliko vremena treba za automatsko smanjivanje svetline ekrana

evo sad sam igrao PvZ 2 i kad sam izasao posle 15ak minuta brightnes je bio smanjen za jednu sedminu otriprilike i tablet se fino ugrejao...

igrao sam ~pola sata igrice, racing 3 i PvZ 2 i tablet je u gornjem cosku gde nije kamera prilicno postao topao, onaj metal iza i ekran, ali bas prilicno, na dodir da je malo topliji ne bi mogao da se drzi prst. jel to normalno *** greje se ko graficka kada kopa litecoin...

igrao sam ~pola sata igrice, racing 3 i PvZ 2 i tablet je u gornjem cosku gde nije kamera prilicno postao topao, onaj metal iza i ekran, ali bas prilicno, na dodir da je malo topliji ne bi mogao da se drzi prst. jel to normalno *** greje se ko graficka kada kopa litecoin...

Ne znam za taj tablet, ali znam da je PVZ2 užasno neoptimizovana igra, nenormalno opterećuje cpu-gpu. I meni se telefon jako grejao kad sam je igrao, a baterija je trajala po 2 sata maksimum, tako da možda i nije do tvog tableta.

Nisam probao PVZ2 ali sa drugim igricama, tipa Real Soccer, se dosta grije na strani gdje je LG znak, ali nije toliko vrelo da se ne moze drzati.
Brightnes ostaje na 100%

ljudi ovo cude se greje samo tako
ukljucim gta sa, 75% ekran stavim. i posle 15ak minuta bas se zagreje full, ali bas bude topao. jel to falican primerak ili o cemu se radi bre na svakoj igri nema sanse da drzi 100% ekrana ni 5 min

Bas cudno da se greje sa jednom od graficki najzahtevnijih igara plus ekran napanjen.
Svaki se greje pri igranju takvih igara.
Smanji malo brightnes,mozda se malo popravi situacija.

Au sine. Refurbished ali za 180 evrica, umesto ovde za preko 30k nije mala razlika. A ne salje u Sbriju :/

pa kod nas nema ni polovan za te novce :-D Posedovao bi ovaj tablet ali mi je skup kod nas... Kako god okrenes ne isplati se.

pa kod nas nema ni polovan za te novce :-D Posedovao bi ovaj tablet ali mi je skup kod nas... Kako god okrenes ne isplati se.

imas preko vipa ... za 15000 din na rate 12 meseci i mesecno 1590 za net .. e sad ako mozes nekome kome treba net, njemu das net a sebi tablet ... tako sam ja uradio ... i svi srecni bili .. ona sto je dobila net i mobilni mifi a ja sto sam uzeo tablet hehehhe

tablet je fenomenalan , odusevi me uvek kad se igram sa njim -))

pa to je tako bas super deal ali ja nemam koga bi tako iskoristio 😀

Vlasnici , da li je ekran zaista toliko slab da mora brightnes da stoji na 100% . Meni i na telefonu i na nexus 7 2012 ekran max na jednoj trecini osvetljenosti.

Vlasnici , da li je ekran zaista toliko slab da mora brightnes da stoji na 100% . Meni i na telefonu i na nexus 7 2012 ekran max na jednoj trecini osvetljenosti.

pre nego sto sam ga kupio citao sam o tome, iskreno meni licno nije predstavljalo osvetljenje problem, cesto sam smanjiivao ispod 100

malo kasnim ali kod nas je jedno vreme bio lg g pad za 200 evra, nov, neotpakovan, madjarska garancija, evo trenutno ima za 240 od proverenog prodavca (od istog ja kupio), i realno moze da se spusti cena, kakvih 30 000 kod nas ko je lud da da te pare... a mislim da se za 230 evra nov tablet isplati...

Treba da mi stigne tokom iduce nedelje ovaj tab, pa me zanima jel izasao neki google play edition rom za njega?

Nazad
Vrh Dno