Nisam je share-ovao. Razmisljao sam o tome, ali sam odlucio da ostane samo za licnu upotrebu iz odredjenih razloga. Ne trebaju ljudima dve ICS teme.
Bicete zadovoljni njegovom temom, nisu to bili neki veliki bagovi. Naprotiv. Pitanje je hocete li ih uopste primetiti. 🙂
P.S. Backup-ujte ROM pre nego da flashujete njegovu temu.
Vazi druze , da smo znali makar 4-5 meseci ranije pa da je serujes , ovako ce brzo ICS pa cemo videti sta ce nam LG doneti
Tiha voda breg roni, ...... i jos puno izreka je nas narod smislio na tu temu, kad vidim da nas telefon po oglasima prodaju po 20 eura skuplje od zte grand x, smesno deluje. Furo sam vise telefona, izmedju ostalog i iphone4, ali ovaj mi je najdrazi, iako me nervira zbog ics- a, ali stice i on. Ipak su to koreanci i verovatno zele da bude sve u fulu kad ga izbace, bolje tako nego da update bude bezveze. Druga stvar koja mi je draga, sto retko ko ima ovaj telefon, treca sto kad ga uzmem ovako teskog u ruke, za razliku od ostalih imam osecaj da je masina full. Razmisli jos malo, kad si ceko do sada onda cekaj jos malo. Mozda sam lud, glup, subjektivan ili nesto drugo, ali je nas telefon jaci od sgs2, koji prednjaci ispred svih telefona sa androidovom platformom.
Ma nema problema.Razmislicu jos da li cu uopste nesto da cackam ili ne.Nemam sad mnogo vremena inace bi seo i napravio bi je sam onako kako mi odgovara...Hteo sam samo malo da prekratim vreme dok cekamo to cudo od update-a...
Ja odavno nemam nikakvog poverenja u LG...Jednostavno vise nemam zivaca da svaki dan pratim dal je nesto izaslo ili ne, dal ce neko uspeti da portuje ROM sa korejskog modela ili ne, dal ce biti sutra, za nedelju dana, mesec ili dogodine...Juce sam stavio telefon u oglase. Mislim da je vreme da se oprostimo...Steta...
ubabicu druze moj , i ja planiram isto da za 10 dana dam moj O3D u oglase , prelazim na druge marke , od LG-ja vise nista necu kupovati , 3 telefona su u igri Galaxy Nexsus , Motorola razzer i asend P1.
Ne znam sta si sve radio i koju verziju koristis ali kako niko drugi nema takvih problema rekao bih da ti je to do neke app verovatno 🙂 ..kao sto rekoh nisam siguran ali to je predpostavka.Moj se O3D i dalje gasi sam od sebe, sve sam varijante probao, sve prechekirao i nista i dalje mi se fon 4-5 puta dnevno ugasi. E sad kontam, dok ne dodje ICS da probam sa nekim custom romom, preporuke, iskustva, nesto sto bi moglo resiti moj problem?

Kada si instalirao 21E.KDZ, telefon je u fabrickom stanju. Moras da root-ujes telefon i instaliras CWM da bi dobio opciju "Choose ZIP from SD card". Pogledaj na XDA forumu "Megatron" uputstvo za root.
a za dugme ce ostti jer Su760 ima samo tri dugmeta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari