- Učlanjen(a)
- 29.07.2006
- Poena
- 465
Pozdrav drugari , evo me vratih se sa odmora pa da vifim sta ima novo , kakve su vesti za ICS updejt , vidim da su na XDA skinuli tu temu.
Kao sto Masinac kaze, nema nista novo tako da ne brines. Nista specijalno nisi propustio...Visim na xda po ceo dan kao neki ludak sve ocekujuci neke vesti. Gledam forume kad sam kod kuce, gledam kad sam na poslu, gledam dok sam u pokretu... I jedina misao koja mi se sve vise mota po glavi je da menjam telefon... :wall:
Ista stvar i kod mene, samo me finansije malo zezaju :/
Ja se zenim odprilike za mesec dana. Predpostavljam da ce tad pasti i neka dobra kinta od rodbine i prijatelja... A vec sam bacio oko na neke nove modele. Jedino sto je sigurno, ubice me zena kad sazna sta smeram... :smack: Hahahahahaha...
Hehe dobro si ti to isplanirao 😀 nek ti je sa srecom i da te zena ne ubije 😀
Bitno je da se ti nama lepo ozenis a onda ce vec pasti novi fon. Lg je dosadio i bogu i narodu sa svojim lazima. Razmisljam i ja takodje o novom fonu Nexsusu ili Motoroli Razzer .Svidja mi Motorola otkad ju je Google kupio !
Malo da razbijemo apatiju u ovim teskim danima 🙂.
Koju bi ste mi foliju preporucili, vidim da ima raznih vrsta. Meni je pala za oko ona anti-glare.
I futrola, ja sam za Desire imao onu silikonsku (meksu) koja skroz obavija telefon pa fon lici na crnu ciglu. Ne znam da li je ima i za LG O3D..
Hvala na brzim i konkretnim odgovorima. 🙂
I jos jedno pitanje, pretpostavljam da vec imate iskustva. Imam hinrox 2050mAh bateriju, vredi li nesto, da li stvarno ima kapacitet 2050mAh ili je samo kineska podvala? Da li da je ubacim i kalibrisem ili da se ne cimam sa time??
Gledam koja je pustos na nasem forumu na XDA tuga. Sve vise ljudi prodaje Optimus 3d i beze od LG-ja.
Nedavno je otkriven sigurnosni propust na dosta Android telefona, a ranjiv je i Optimus 3D. Svodi se na to da je moguće izvršiti USSD kodove iz web browser-a bez prethodne potvrde korisnika, url je ovog tipa tel:*%2306%23 , što je zapravo *#06# samo što je url encoded. Ovaj kod je bezazlen i pokazuje IMEI broj telefona, ali može biti bilo koji drugi, recimo za brisanje, reset i slično. Samsung je već objavio zakrpu za svoje telefone, valjda će i LG. :d
Više detalja možete pročitati ovde: http://dylanreeve.posterous.com/remote-ussd-attack , ili isprobati ranjivost na telefonu odlaskom na: http://dylanreeve.com/phone.php . Ne brinite, pokreće se samo *#06#
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari