Posto nema garanciju, daj neki tutorial za rootovanje i clockwork mode, i koji ste vi rom stavili, posto vidim da na xda ima dosta GB varijanti....
..to je do LG-a,greska u ROM-u,nadamo se da ce biti ispravljena u prvom updateu 🙂Pozdrav, evo i ja se ponovio ovom zverkom, ali imam jedan problem, pa da pitam da neko nije imao isti slučaj, uzeo sam ga tri meseca starog, telefon je sa vip-a, update-ovan na fabrički v21a, i od starta "Battery use" brljavi, pokazuje krato vrema "on battery" nekad par sekundi, nekad par minuta, a procese koji su trošili bateriju najčešće ne pokazuje, nekad pokaže i neke sulude % tipa 279%, tako je bilo i pre root-a, a ništa nije pomogao ni root i instalacija cwr-a i resetovanje battery stats...
Kod mene je od updatea na 21a battery life odlican,30 min poziva,oko 50 poruka,surf netom,oko sat vremena na feedly ,malo B92 citanje vesti,pokoja igrica na predavanju kad nestane svezih vesti,malo xda i opusteno vece doceka sa nekih 30% baterije 😀 ja zadovoljan 😀 ...i jos mi WiFi,GPS,Sync i data stalno on,znaci ne iskljucju se nikad 😀...a koliko vam drži baterija neko srednje umereno korišćenje, npr. sat vremena fm radia/muzike, 15 minuta igranja, 15 minuta priče, 15 poruka, pola sata surfa jel bi trebalo da izgura ceo dan?
Pozdrav, evo i ja se ponovio ovom zverkom, ali imam jedan problem, pa da pitam da neko nije imao isti slučaj, uzeo sam ga tri meseca starog, telefon je sa vip-a, update-ovan na fabrički v21a, i od starta "Battery use" brljavi, pokazuje krato vrema "on battery" nekad par sekundi, nekad par minuta, a procese koji su trošili bateriju najčešće ne pokazuje, nekad pokaže i neke sulude % tipa 279%, tako je bilo i pre root-a, a ništa nije pomogao ni root i instalacija cwr-a i resetovanje battery stats...
Ja se mislim da ga kupim, a citam po netu da dosta ljudi ima problema sa baterijom
Ja se mislim da ga kupim, a citam po netu da dosta ljudi ima problema sa baterijom
Ljudi, da li je za instalaciju programa i igara na raspolaganju svih 8gb interne memorije (odnosno nesto manje) ili ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari