Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto nema garanciju, daj neki tutorial za rootovanje i clockwork mode, i koji ste vi rom stavili, posto vidim da na xda ima dosta GB varijanti....

Verovato ili ne ali ja moga jos nisam rootovao xD ...mada koliko sam video veoma je jednostavno,samo prati upustvo a onda skini ROM Manager,sacekaj da se instalira i klikni na "Flash ClockworkMode Recovery" i gotovo 😀
- Zatim skines neki od ROM-ova
- Stavis .zip file na root kartice
- Resetujes telefon u recovery
- Wipe cache i data
- Apply any zip file from SD card
- Odaberes ROM na kartici i kliknes za pocetak procesa
posle toga je sve automatizovano i kad zavrsis samo restartujes telefon 😀
imaj na umu da prvi boot zna da traje malo duze nego obicno 😀

Ja mogu da ti preporucim officialni GB v21a,ROM je odlican,sve je brzo i stabilno,za sad nema problema ,a flashovanje je relativno lagano,samo treba da pratis tutorial i ides po slicicama,ne mozes da pogresis 😀

Ako se odlucis za v21a ROM moja preporuka ti je da odmah instaliras i neki launcher jer od kad sam instalirao Go Launcher EX battery life mi je duplo bolji nego pre,sad opusteno izgura dan 😀

EDIT: Upsss,ne videh da si napisao da je dosao vec sa novim ROM-om i root-om,ali nema veze,mozda nekom drugom posluzi ovaj mini tutorial 🙂

Poslednja izmena:
Nema na cemu 🙂

Hehe nije od mene,ne dam ja moju azdaju nikom 😀

Pozdrav svima imam Optimus 3D od kula i mogu reci da sam prezadovaoljan ovom azdajaom....Kupio sam ga preko Vipa u paketu Smart 1100....Rutovao sam ga sa Superoneclick V2.2 , probao sam više Romova i na Froyu i GB , najvise mi se svidja i najbolje radi ThiaiZO3D rom , najstabilniji je i jedan od brzih , sve njegove verzije sam probao od Froya do GB i prezadovoljan sam, zadnja verzija ima i OC kernal procesor je overklokovan na 1100 MHz....Evo i Linka pa probajte sami

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1264023

Drugi Rom koji mi se svidaoi koji je jednako dobar ko ThiaiZO3D rom je rom Acura tima , njihov Rom ima cak daleko veci OC potencijal ali je malo nestabilniji ako se ide na vece vrednosti radnog takta procesora tj preko 1100 MHz , najvise sto su isli je 1250 MHz a da je stabilno radio...... Evi i linka za AcuraRom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1349807

Pozdrav, evo i ja se ponovio ovom zverkom, ali imam jedan problem, pa da pitam da neko nije imao isti slučaj, uzeo sam ga tri meseca starog, telefon je sa vip-a, update-ovan na fabrički v21a, i od starta "Battery use" brljavi, pokazuje krato vrema "on battery" nekad par sekundi, nekad par minuta, a procese koji su trošili bateriju najčešće ne pokazuje, nekad pokaže i neke sulude % tipa 279%, tako je bilo i pre root-a, a ništa nije pomogao ni root i instalacija cwr-a i resetovanje battery stats...

...a koliko vam drži baterija neko srednje umereno korišćenje, npr. sat vremena fm radia/muzike, 15 minuta igranja, 15 minuta priče, 15 poruka, pola sata surfa jel bi trebalo da izgura ceo dan?

Ja se mislim da ga kupim, a citam po netu da dosta ljudi ima problema sa baterijom

Pozdrav, evo i ja se ponovio ovom zverkom, ali imam jedan problem, pa da pitam da neko nije imao isti slučaj, uzeo sam ga tri meseca starog, telefon je sa vip-a, update-ovan na fabrički v21a, i od starta "Battery use" brljavi, pokazuje krato vrema "on battery" nekad par sekundi, nekad par minuta, a procese koji su trošili bateriju najčešće ne pokazuje, nekad pokaže i neke sulude % tipa 279%, tako je bilo i pre root-a, a ništa nije pomogao ni root i instalacija cwr-a i resetovanje battery stats...
..to je do LG-a,greska u ROM-u,nadamo se da ce biti ispravljena u prvom updateu 🙂

...a koliko vam drži baterija neko srednje umereno korišćenje, npr. sat vremena fm radia/muzike, 15 minuta igranja, 15 minuta priče, 15 poruka, pola sata surfa jel bi trebalo da izgura ceo dan?
Kod mene je od updatea na 21a battery life odlican,30 min poziva,oko 50 poruka,surf netom,oko sat vremena na feedly ,malo B92 citanje vesti,pokoja igrica na predavanju kad nestane svezih vesti,malo xda i opusteno vece doceka sa nekih 30% baterije 😀 ja zadovoljan 😀 ...i jos mi WiFi,GPS,Sync i data stalno on,znaci ne iskljucju se nikad 😀

Ja se mislim da ga kupim, a citam po netu da dosta ljudi ima problema sa baterijom

Nemojte se ljudi tripovati za bateriju , vi odmah imate GB tj v21a , mi koji smo kupili telefon medju prvima bio je sa Froyom , tu je baterija bila katastrofa , sad je osetno boboljsana , tj sad je kako je uvek trebala da bude , nece vam nijedan dualcore pandroid telefon drzati bateriju duze.....
Jossad imate odlicne Romove za nas telefon , naveo sam dva u proslom postu , na njima je unapredjena duzina trajanja baterije jos vise......

Ako mislis na probleme sa battery history kao sto je kolega vlab naveo onda to uopste nije problem jer baterija radi i drzi normalno samo je mala greska u ROM-u pa zato tako pokazuje 🙂

Ovako batterija radi sasvim normalno,znaci nikakvih problema nema,opusteno izgura dan sa nekom normalnom upotrebom 🙂

E ljudi jedno pitanje, ja sam se zeznuo malo, gledao po oglasima o3d i zapisivao brojeve pa sutradan zvao likove, dogovorio se sa deckom da mi posalje, stigne to meni preuzmem ja lepo sve uredno kurir ode ja otvorim kesu ono LG Optimus P990 2X, ja pozovem decka on kaze dao sam oglas za 2X, a nemam gde da proverim to pa mozda sam i ja napravio gresku kad sam prepisivao brojeve, koliko sam se ja sad tu zeznuo? Hteo sam taj telefon zbog 3D-a a dobio sam ovaj koji mi se isto svidja, posle iphone 3g-a ovo je kao avion...

Pazi P920 3D je klasa za sebe. Gresku si napravio i te kakvu (ako si zeleo 3D a uzeo 2x). Veliki ekran i 3D su stavke koje ga jasno odvajaju od P990. 3D je stvarno mnogo jaka fora. Evo i sad kad pregledam neke 3D slike i dalje se isto odusevljavam kao i prvog dana.
Ja licno nisam ljubitelj LG-a, ali sa ovim (doduse i sa Optimus 7) sam se uverio da je skroz rame uz rame sa npr. Samsungom sto se kvaliteta izrade tice.
Ako bas hoces 3D, prodaj 2x, doplati koji evro i imaces stvarno drugaciji telelefon

Ma znam, zbog 3D-a sam i hteo taj telefon, nista ide na oglase posto sam ga platio dosta povoljno nisam u minusu na srecu 🙂

Ajde ukratko i ja da opisem makinu! Koristio sam Iphone 4 pa sam uzeo LG. Bio sam veliki skeptik, privukao me je veliki ekran i 3D. Dizajn na nivou jak kvalitetan i lepo izgleda ima tezinu, dok S2 mi deluje krto mada S2 je po meni bolja sprava i radi gladje ali da zaboravimo! Poslednji sw je u masini radi stabilno baterija do jedan dan *** wi fi non stop 2g itd zato je i uzet. Kvalitet fotografija zavidan i video zapis sasvim OK. Za sada toliko od mene dok ne krene totalni test od mesec dana tad cu vas obavestiti o finesama!!!

^^^menjaj potpis 🙂

Inace ja sam za ovaj period od mesec ipo naisao na dva (bar kod mene) nedostatka (ili bug-a) koiji ce se ispraviti novim romom, u to nema sumnje. Desimi se ponekad da kad udjem u wireless settings da hoce da izbaci samo crn ekran, kao da nema opcija. Restart resava stvar. Druga stvar je to da je algoritam za snimanje jpg-a malo agresivan, pa su tako slike malo preostrene i ne na zavidnom nivou.
Ja se ne secam sa kojim mobilnim sam se ovako prijatno iznenadio. Znam da sam na GalaxyS stalno menjao romove i stalno je nesto kocilo. Ovde je sa fabrickim romom sve odlicno...

Ajde i ja malo da ga nahvalim pre nego što se rastanem od njega, 3d je stvarno odlična fora i svako ko je video je bio oduševljen, ekran je stvarno baš dobar, posle sgs-a jasno se primećuje "nedostatak" pen-tile matrice, doduše crna nije crna ali s'tim se može živeti, pogotovo ako niste koristili telefon sa amoled-om, izrada je odlična ali se ja uvek tripujem da ću izgrebati plastiku "meku na dodir" od koje je urađen poklopac baterije, zvuk je extra, prvi telefon posle jako dugo vremena kod kojeg nisam držao zvuk u slušalici do kraja, zvučnik se takođe extra čuje, dosta bolje nego na sgs-u, čak mi se i fabrički launcher dosta svideo (ima baš dobrih fora) ali ipak ne dovoljno da ga koristim :d
Uglavnom extra telefon ali ipak malo prevelik i pretežak za moj ukus, a i trajanje baterije u odnosu na sgs nije nešto (delom razumljivo jer je ovo ipak dual core a ima i lcd); razmazio me samsung pa ću se verovatno vraćati na sgs ili možda pređem na sgs2, pored veličine i težine uglavnom su sitnice presudile, npr. nemogućnost dodavanja svojih reči u t9 rečnik prilikom kucanja i odličan samsungov dialer/contacts app...

Meni je bolji od Arc S modela. Prosto, ne postoji nista sto je bas bolje kod njega, a 3D ima ociglednih prednosti.

Kupih i ja ovo cudo i imam jedno pitanje.Kako da vratim na stok rom posto sam dobio telefon sa nekim modovanim koji i ne radi tako sjajno.ako nekoga ne mrzi da okaci koji link koji je zadnji i kako da ga flashujem.

koji rom stize za vip korisnike posto bi da ga vratim na fabricko

Ljudi, da li je za instalaciju programa i igara na raspolaganju svih 8gb interne memorije (odnosno nesto manje) ili ne ?

Pogle sta ti pise u TB pod internal? Meni je 2 giga na SGS2... Mozda imas 1,2 gb.

Jel neko probao gta lll kako radi na ovoj masini posto meni baguje zasce stuca secka...

Kakva steta samo sto ovaj telefon nije podrzan od XDA developera 🙁
Da bar malo ima vise custom romova i ostalog.
Skroz je cudno da na kraju nije postao hit model sa ovakvim hardverom,da li neko zna zasto ili je negde citao o tome....bas me zanima

^
Uvek ima potrebe.
^^
Nijedan LG nema podršku kao, recimo, HTC ili Samsung.

---
desire

Nazad
Vrh Dno