Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da necu cackati nista jer mi je dovoljno brz i ovako, kad osetim potrebu i vidim da stuca onda cu 🙂

Juce ujutru sam skinuo fon sa punjaca i evo jos imam baterije, tek malo pre me upozorio da ga stavim na punjenje! Officail 21a rom, po meni to je vrh!

Sve zavisi koliko si ga koristio i koliko imas sinhronizacija i widget-a... Mozda je dobro, mozda lose....

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Pa ima 2 maila fb whatsapp! Znam ja da je ovo dobro jer koristio sam ga isto sa drugim romovima i video koliko kratko traje 🙂 Mozda je pomoglo sto sam i resetovao batery stats!

Pa mislim da bi trebao bar do uvece 7-8 da izdrzi... Meni 2 mail-a(gmail i drugi mail 1h sync), vremenska prognoza (sync 30 min)
Twitter (sync 30 min)
Ekran 3 sata (osvetljenje na 60-70%) i izdrzi do 8 nekih 12-13 sati... Naravno sve na 2G mrezi... Da je na 3G, mislim da bi se vec ugasio oko 3 poslepodne 🙂

Ja sam upravo stavio "KING_3D_ROM_V2.3" radjen na 21a osnovi, izbacene neke LG gluposti, clockovan i moram priznati da za klasu brze radi od oficijalnog (koji takodje ok radi).
Kasnije kad ga skinem sa punjaca isprobavam i video snimanje.

* Based on v21a
* EXT4
* Overclocked at 1.2
* Busybox + Root
* Updated Superuser
* Updated bin/su
* Full deodex apps & Framework
* Acceleration of 3g
* Acura kernel

* New framework
* Optimized ram
* Increased speed of microSD
* Increased speed of system
* Added ringtones ICS
* Added bootanimation ICS
* Added Roboto ICS font
* Added live wallaper
* Added 2D-3D Converter
* Added KING-manager
* Removed LG Apps
* ics keyboard

Inace, Djilkoshe kad si vec tu. Onaj TB, kako da povrati te programe koje sam bekapovao ? Jedino sto vidi su programi koji su trenutno instalirani na telefonu. Kako da ga povezem sa starim direktorijumom koji se nalazi na identicnom mestu kao i sa proslim romom....

Trebalo bi odmah kad udjes u TB da vidis i backupovane app, skroluj dole, one izgledaju prekrizeno... Ustvari ides na batch, pa restore missing apps, nadam se da sistemske nisi backupovao...

Nije saren kao onaj uzhas sto sam hteo da instaliram 🙂
Koliko vidim indikator punjenja mu je kruzan i to je to. Ostalo izgleda kao na oficijalnom. Inace sav je u nekim animacijama, transakcijama 🙂 Dobro je sto dolazi sa go launcherom.

Djilkose 🙂
Nema, na bach ima samo mojih trenutno instaliranih programa, mada me nije nesto ni briga. Sad sam stavio samo ono sto stvarno koristim Tonu kojekakvih korisnih sitnica koje nisam skoro ni startovao, lepo nisam ni instalirao....

PS. Isprobao sam video i i dalje koci. U qr*c...

Poslednja izmena:
sc20120120-152349.png

Evo kako batch treba da ti izgleda kada odes na restore...

Imao sam vise komada optimus 3d telefona i sada samo kod jednog mi se javio problem sa gubljenjem signala kod telefona, tj, signal seta iz punog u "ni u jednu crticu". Citam na nekim forumima da je to softverski problem, pa da pitam, da li je neko imao slican problem i da li je resio taj problem? Ubedjen sam da je softwerske prirode. Inace, vracao sam i na 2.2.2 i na 2.3.5 V21a, V21b i uvek se isto ponasa. Ako je neko imao problem i resio, kako je to odradio? Druge telefone sam updatovao istom metodom i ni jedan nije imao nikakav problem???

Nemam pojima sta mu je...Kada stoji , signal je pun, cim neko pozove, on skine signal, tako da nema ni jednu crtu. Zvoni, ali nema signal. KAda prekines vezu, on opet dobije pun signal. Probao sam verzije 10K, 10D, 20A, 21A i 21B i uvek se isto ponasa...Niko jos nije napisao kako je resio problem, a probao sa sa svim nasim operaterima i isto se ponasa...Zato mislim da je softwer, ali ko zna...

Ma ja sam vec prodao taj, sutra dajem coveku drugi :smoke:

Da li je neko imao problema sa zamrzavanjem telefona (zamrzne se slika) , restartuje se sam od sebe ili se samo ugasi i ne moze da se pokrene bez vadjenja baterije i ponovnog ubacivanja ? Pokusavao sam sa resetovanjem fona , vadjenjem sd kartice i nista... Verzija je 2.3.5 , telefon je kupljen u VIP-u... Vec je jednom bio na servisu i zamenjena mu je maticna ploca... Stvarno mi se ne nosi opet u servis... Neka ideja ? Unapred hvala 🙂

Stani, gde si stavio taj king rom? Hajde molim te, obrati paznju kada pozoves nekog, da li signal varira, 1-2-3 crte i slicno. Ja sam u dometu, ali signal varira i kada se cujem sa nekim, i ja njih i oni mene cuju odlicno??? Ako ovde ne sme, posalji mi molim te, link za kingrom

Nazad
Vrh Dno