Šta je novo?

LG Optimus 3D

Meni 3d optimus radi odlicno...video sam na nekim sajtovima za baterije veceg kapaciteta, ali nije mi tesko da ga punim svako vece...Za cenu od 300 evrica, po meni zaista odlicna kupovina

Ja sam takođe izuzetno zadovljan telefonom. Baterija koju svi navode kao najveću manu telefona mi ništa kraće ili duže ne radi u odnosu na druge Android telefone koje sam imao. Izjutra u 7 skinem sa punjača i izgura čitav dan sa non stop uključenim wifi-jem i gps-om uz normalno korištenje telefona u to računam: telefoniranje, slanje sms-a, pošaljem par email-a, pregledam nekoliko klipa na Youtube u toku dana i par minut pikanja igrica. Naravno 3G je isključen. Oko 00:00 ide na punjač i tada baterja ima između 25% i 33% snage. Ekran takođe nije tako nežan, odmah da se zna imam foliju preko ali se desilo jednom da sam slučajno velikom kopčom (šnalom) od kajša sasvim slučajno opaučio po ekranu bacivši kajš sa pola metra daljine u pravcu telefona a onda je šnala po Marfijevom zakonu morala da zvekne direktno u ekran. Na trenutak stao, izborojao do 10 a zatim uzeo telefon i gle "čuda" ekran je bio čitav! Dakle izgleda da je kolega OTAC bio baš malerozan!

Sigurnosti radi uvek u džepu imam dve beckup baterije kupljene sa ebay-a u kompletu sa eksternim punjačem za 10$ deklarisane su na 1800mAh međutim iskustvo tj. realni rad je pokazao da su tek neznatno manjeg kapaciteta od originalne baterije tj. ne više 5% manjeg kapaciteta!

Dosta o samom telefonu kazuju i izjave par mojih prijatelja zakletih korisnika iPhone-a. Svi su rekli odprilike istu rečenicu "Da mi je neko rekao da ću i na trenutak barem da pomislim da prodam iPhone kako bi kupio LG telefon oterao bi ga tamo gde ne treba! Posle ovoga više ništa više ne smem da tvrdim.". Gotovo identične izjave sam čuo i od HTC i Samsung korisnika!

Kako da obavim video poziv? Naime, kada okrenem nekoga preko video call-a, ko ima 3g, njega vidim, a on mene ne. Kako da ukljucim moju kamericu, kada udjem u opcije, on mi posivi opciju za ukljucivanje prednje kamere?

Razmisljam da uskoro uzmem ovaj telefon pa me interesuje ima li neke vece razlike izmedju androida 2.2 i 2.3.4? U smislu nemogucnosti pokretanja nekih aplikacija koje na primer rade samo na novijem.
I korisnicima koji duze koriste koliko je sad posle nekog vremena interesantan 3D?

ne bas...neces osetiti...
ali je u brzini rada sistema, 2.2 blago inferiorniji (imao sam 2.3 na galaxyS-u, koji je i hardverski slabiji, pa je bilo slicno)
tako da.... ako uskoro uzimas, slobodno uzmi fon jer u naredne 2-3 nedelje zvanicni update na 2.3 android treba da stigne ;)

Zavrseno je tromesecno druzenje sa ovim telefonom, prodao sam ga i presao na nesto bolje :)

Kazes presao si na, bolje? (cha cha). Mora da si na necemu :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

haha ;D

problem?

Pa i jeste i nije kako za koga, 2 stvari su presudile da ga prodam:

1. Alarm mi 2 puta nije zvonio za posao, to mi se da sada nije desilo ni na jednom telefonu.
2. Stiglo mi je da platim 13 088 din preko pretplate jer telefon ponekad voli sam da surfuje dok ja spavam.

Ajde ovo pod 2. vise manje, to su samo pare, a i nisam 100% siguran da je telefon kriv i dalje sumljam na lopove iz VIP-a, ali ovo pod 1. preko toga nisam mogao da predjem

I kažeš alarm nije zvonio? Pa onda znači da je Nokia 3410 aždaja za ovo...

Pa ispada tako, ja ne trazim puno od telefona, treba da ima internet, dobre igrice i da me ujutru budi alarm, u ovom trecem zahtevu LG je pao :) Inace od kako su se desile te 2 ispale sa alarmom, pored kreveta mi stoji nokia E51, ona uvek zvoni i taj telefon me nikad nije ispalio, a sam bog zna gde sam sve bio i sta sam prosao sa njim

Danas je objavljeno da je datum oficijelnog updejta na Gingerbread za Optimus 3D 21. novembar.

Izvor

Konacno da smo docekali :D ne znam samo ocemo mi odma dobiti update jer nas nije europe open ,al bice odma neki custom ROM tako da u svakom slucaju za 20 dana dobijamo GB :D

brate..kasne godinu dana...sto je mlogo, mlogo je xD

;D gb je vec godinu dana prisutan,mogli su sest meseci pre pustanja ova dva fona (pogotovo 3D-a, koji je u julu izasao) da nesto razviju :/

Pa mogli su,al bolje ikad nego nikad :D a da su neodgovorni to stoji :)

Dve najvaznije su bolja podrska za Dual Core procesore i battery managment ,sto znaci da bi fon trebalo da radi brze a trosi manje bat :) ...ima ih jos al ovo su dve najvaznije :)

Evo sad kruzi vest da ce svi high end LG telefoni dobiti update na ICS,a medju njima i nas O3D :)
Evo LINK ,prevedite pomocu google translatea :)

Poslednja izmena:
Evo i nekih prvih ICS verzija ;)
ja sam prezadovoljan sto je neko makar portovao...

A GB bi trebao sutra da se pojavi

Portuje ga Ricardo Cerqueira ,clan CyanogenMod tima i odmah po pustanju ICS sourca je poceo da ga portuje jer je O3D trenutno hardwerski najblizi Galaxy Nexus-u za kog je ICS i pravljen :D ..tako da cemo uskoro dobiti prve CM9 nighty ROM-ove :D i ako smem da kazem,jedva cekam ! :D

Takodje :))
Jako dobro mu stoji iskren da budem..doduse, ni jednom androidu nece stojati ICS kao galaxy nexusu..
sutra sutra 2.3!!! Pa da probamo ;)

Odlicno mu stoji :D
Jesi siguran da cemo i mi sutra dobiti 2.3 ???...tamo je pisalo " From week commencing 21st Nov. 21 for open models in Europe" ,jel nas open???

Vrh Dno