Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovi nemaju futrolu za taj telefon, a vi pricate o displeju 😀 .
Pazi kad ce pre dvojnika da dobije 😀 .

Poslednja izmena:
^ dvojnika as htc evo 3D?

Ova baterija sa prilozenog sajta ne uliva mi poverenje... deluje a i kosta jeftino

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

cekaj,a ti mislis da su baterije 20e? 🙂
pa tako svaka stvar u telefonu da kosta koliko mi mislimo, bio bi telefon 1000e ;D
uostalom,jeste, malo je jeftinija, ali ne vidim razlog da grupica ljudi, starih clanova xda foruma dodje i laze :/

Ok, onda nista... Ja sam se ponudio jer smatram da jesu najbolji i zato jer mi zao to sto se desilo coveku, a ako vi mislite drugacije onda u redu
nisi se valjda naljutio? 🙂

bilo bi lepo kad bi tako bilo za ct ali je to daleko od realnog stanja... cak je mobis koji je solidan servis i umeju da zezaju za ct kao honda za juga ( sto bi rekao driver :d )

Ne, nisam se naljutio, ovako mi je jos lakse. Nema odgovornosti nikakve. Sto se tice CT, popravljali su mi 10-ak puta uredjaje i ama bas nikakvu zamerku nemam. Najduze sam cekao 2 dana. Sad, dosta utice i veza na uslugu ali ja sam s njima stvarno prezadovoljan. Cak su mi i displej na gt540 menjali i nije bilo nikakve prasine posle toga. A za taj Mobis do juce nisam ni cuo za njega.

znaci ovako..poslednji post vezan za popravku LG-a..necu vise da smaram.
procedura je sledeca za popravku telefona (KOJA GLUPOST...)

-ja dodjem u vip u ponedeljak, kazem evo vam telefon, terajte to u servis.
-oni u utorak salju
-telefon stigne u servis u sredu
-servis u 14 radnih dana (sto je 3 nedelje) radi sledece:
1) opravlja ukoliko podleze garanciji i ima delova itd...
2) ili ukoliko ne podleze pod garanciju, vrate postom u NS (ako je fon sa fizickim ostecenjima) i onda te valda ovi iz VIP-a pitaju da li hoces da popravis, to kosta toliko i toliko...?
- ako hoces, salju nazad telefon za Bg u servis... opet ista procedura..sutra salju za BG, prekosutra stize.
- oni opravljaju i to stize ko zna kad kad poprave ili stigne deo itd... isto salju jedan dan, sutra stize.
ja zaista zalim sto vise ne postoji ona fora sa 45 dana, jer ovako nesto ce sigurno trajati i duze :/
ono sto su uveli> "RAZUMAN PERIOD ZA POPRAVKU" prakticno znaci da tek u septembru mogu dobiti fon.

a pitao ja devojku za pultom, zasto stavka #2, mora da se odradi tako sto ce mi poslati za NS..zasto ne nazovu i ne pitaju iz BG-a da li da popravljaju ili ne? zasto se gubi 2 dana u slanju telefona?? kaze ona da ne zna, nekad nazovu,nekad salju itd itd.. :/

misim stvaaaarno...

Srbija covece moj..

OTAC, ne kapiram te... pa lepo si i sam napisao da 1) sve rešavaju za tri nedelje u slučaju da podleže garanciji, 2) ako plaćaš popravku, pa i njima je u interesu da to što pre odrade i uzmu keš, zar ne? Odugovlačenja obično idu kad treba da ti poprave/zamene nešto za dž. Ovo ostalo nema veze sa zakonom nego sa VIPovom (ne)organizacijom.

Poslednja izmena:
Danas sam prvi put u zivotu kupio orginalnu igru, na gameloft sajtu Shrek kart 3D, bolesno je kako igrica izgleda i radi! Odusevljen sam telefonom

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

@Otac: pa ti opet blentonjo kupi mobilni na kom piše LG i pri tome košta ko svetog Petra kajgana. Ne znam samo kako ti padne takva suluda ideja na pamet?

p.s. aj na kafu ovih dana, da dobiješ packe.

^ nisam platio previse, kao sto mozes u prethodnih 20 postova videti... samo sam malo doplatio... da sam kupio galaxyS2 ili sensation, e onda bih prosao kao Svetog Petra kajgana...ovako je ok...ali ovom doplatom za ekran, (ako bude veca od 100e) priblizicu se ceni ta 2 pomenuta...prakticno,izacice me isto
p.s. aj moze na kafu, zvacu i naseg geja.

Odugovlačenja obično idu kad treba da ti poprave/zamene nešto za dž.

Ništa oni ne rade za džabe već radne naloge sa kuponima garancije predaju uvozniku ili proizvođaču sa kojim imaju sklopljen ugovor o servisiranju i usluge im fakturišu shodno ugovoru, a zatim uvoznik ili proizvođač im plaća izvršene usluge! No uvoznika ne mogu da oderu kao što oderu nekog jadnika kada se pojavi u servisu bez garantnog lista! Čim se pojaviš na vratima kod njih predpostavljaju da si sve druge opcije bezuspešno pokušao i da njih vidiš kao slamku spasa, e tad kreće šurenje i zato rade servis u rekordnom roku i sa elanom.

Dakle sve oni naplaćuju samo jednima realno, dok drugima istu uslugu naplaćuju nerealno!

'fala qrcu pa ne uzeh ovu "zverku" kad su me zvali iz VIP-a da mrse oko produzenja ugovora :d

Zahebao sam sve, pa cak i sebe, uzeo sam sebi Omniu 7, televon kida kako je dobar. Kvalitet izrade kao Wave, ma milina. A displej svrsh. 😀

LG 🙁

'fala qrcu pa ne uzeh ovu "zverku" kad su me zvali iz VIP-a da mrse oko produzenja ugovora :d

Zahebao sam sve, pa cak i sebe, uzeo sam sebi Omniu 7, televon kida kako je dobar. Kvalitet izrade kao Wave, ma milina. A displej svrsh. 😀

LG 🙁

na omniji samo ekran i priznajem, inace si uzeo aparat sa vec pregazenim cpu-om i os-om koji u najmanju ruku diskutabilan po pitanju uportrebljivosti...

Sad ako si sve ovo pazario za neke umerene pare, onda je to ok kupovina, a ako je uporediva sa cenom 3d-a , onda i ne bas...

[email protected]

Poslednja izmena:
Sa mango apdejtom i jailbreak-om je sasvim upotrebljiv, mlad sistem, ima jos da se pegla... Android zgazio 3 godine, a secamo se dobro koliko je isti bio upotrebljiv kad se pojavio. 🙂

Ne vidim nacin na koji je nacin pregazen CPU, telefon snima HD, pusta HD, multitasking radi, ne kontam bas najbolje taj deo. Osim ako se to ne odnosi sada su u modi X2 procesori. 🙂

Umerene pare uvek, skupe su dvoglave azdaje za ono sto (ne)nude.

I hajde, please, reci mi samo, zivo me interesuje, kako i na koji nacin je pregazen CPU na ovom telefonu ?

Bice dobar OS, ne brinem se ja, dosadili mi gedzeti na Androidu. 😛

Nego, zna djurkash koji je phone i cpu, vidis da kaze da je diskutabilan OS, nego se zahebao malo on od silnih procesora i gpu-ova u gedzetima :eyebrows:

Da ne idemo previse u off, jeste single core cpu na Omnii 7, 1Ghz i to je ok za vecinu korisnika. Kapiram da je covek mislio da stare Omnie sa 500 i 600Mhz procesorima 😉

naravno da nisam mislio na stare makine sa 600Mhz procesorima, vec na Qualcomma 8250 sa Adreno 200 gpu koji se nalazi u omniji...taj isti soc je i u hd2, i ipak je vec dve generacije iza novotarija koje su na trzistu....

Pa moj nook sa omap platformom 3621 i powerVr 530 gpu ga sije bez vecih problema, a uz to je zbog 45nm procesa znatno manji potrosac struje....

Ali, ako nisi previse zahtevan, naravno da ces biti zadovoljan sa svojim novim mezimcem...

[email protected]

Shije, sta znaci shije, i u cemu, u quadrant-u koji sto vise vrtis, veci skor pokazuje ?

Nije 8250 bez razloga tu, verovatno i nema neke preke potrebe za necim jacim. A Omap i Qualcom, say no more.

Dobro, sve to zavisi od želja (namerno sam rekao želja, a ne potreba), meni je želja da mi fon pusta full hd, da može i najzahtevnije aplikacije/igrice da zavrti, da se ne zaglavi sa 4-5 otvorenih tab-ova i sl...

Ok, ako ćemo tako, ja tebe ne pitam šta će tebi taj ASUS notebook koji je 1200eur ili koliko već...moj laptop ima core i3 košta 40-50K dinara i fino mi završava posao, ali ja potpuno razumem nečiju ŽELJU da ima takav laptop od 1200eur, meni ne treba, kao što ni tebi ne treba moj SGS2...haug bro...

Upravo tako i apsolutno se slazem sa ovim sto si napisao, samo mi uleti prst u oko kada neko napise shije, mator i ostalo, a nema previse razloga za tako necim, kad se pogresi kontext...

Zivi bili i da nas lepo koriste ove skupe spravice. :eyebrows:

:wave:

'de se pije? 😀

Uuuu moze 🙂 u Baosicima drugarica ima kucu tako da bi imao i gde da prilegnem 😛 Ako se slucajno prećera 🙂

Odoste vi u offtopic,al da se malo vratimo na temu...

Jel zna neko kako da se udje u bootloader ???

Da,ali to je samo recovey...mene zanima bootloader,kao ovo na HTC Magic na slici ispod...
htc-magic-hboot.jpg

Nazad
Vrh Dno