Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma da,i treba da odes,nista ne gubis u svakom slucaju 😀 i ja sutra idem da se zalim za 3.5 mm jack 🙂

to da mi je sudjeno bilo na bilo kom fonu bi mi se desilo, nebitno da li je O3D ili GS2...

Najjace da bi ti se desilo to na modelu sa gorilla glass 🙂
Pa makar imao king kongovu grickalicu u dzepu :d

Ali ako ti je tako lakse..

Stvarno sramota za LG da na tako dobar telefon sa ogromnom ekrancinom stavi neko ''staklo'' koga bi se i ei nis stideo.

neki servis u beogradu..... nije LG-ev servis,nego je partner sa LG-om... :/

na pocetku garancije, naslov stoji DAVALAC GARANCIJE LG ELECTRONICS (Magyar Kft.) a ispod toga pise da je garantni list za TV/Video uredjaje/belu tehniku/Mobilne telefone...itd itd... kad odem na deo MOBILNI TELEFONI, stoji neka firma MOBIS ELECTRONIC (servisni centar,a na njihovom sajtu su u partnerstvu sa LG...tj popravljaju njihove stvari...)

Ajd pitacu danas druga ako moze i koliko bi kostala zamena. On je u comtrade. Mislim da oni mogu to najkvalitetnije da odrade

comtrade i najkvalitetnije ne idu u istoj recenici... :d

mobis je serviser, idi kod njih...

superiska 😉 hvala na infoima :*

Gde ima da se kupi futrola za ovaj telefon, juce i danas je trazim po celom gradu, ne moze ni jedna da pasuje

pa nema po srbiji jer ni ne znaju da ovaj telefon uopste postoji,a kamoli da je stigao na nase trziste..tako da, samo na sajtovima nekim kao sto su eBay itd... tj, u prevodu SAMO INOSTRANSTVO I ONLINE

Kako stojite sa software ,jel neko dobio novu verziju V10d ??? Kod mene je jos uvek "v10b-Jun" i kaze da nema nove verzije ,probao sa i da izvadim SIM karticu al ista stvar 🙂

^ haha, pomogao bih ti,ali je telefon na putu za servis, jutros odneo u VIP... koji je to haos... ova na pultu u vipu mi kaze da je serviser begram, nemaju njihove brojeve, ja odem na izlozen lap top, nadjem broj begrama, javi se zena i kaze NISMO MI NEGO MOBIS, onda zovem mobis pa se niko ne javlja...HAOS!! na kraju, reko, znate sta...evo ovako vama telefon, vi to posaljite, pa nek jave... napisano je u NAPOMENI da telefon nema nikakvih ostecenja sem te pukotine na ekranu, vidi se da nije ispadao (tako pise bas u zagradi) i da je nakon 6 dana samo od sebe kako tvrdi vlasnik puklo... sto i nije tesko povervati jer telefon nije padao 🙂

videcemo....

Hahahahaha svaka cast 😀 bitno je da su ga uzeli,sad nek ga poprave a ako ti za 40 dana ne poprave onda moraju da ti daju novi,u svakom slucaju odlicno 😀

po novom zakonu mogu da ga zadrze i pola godine, slobodno ces moci u medjuvremenu da kupis i optimus II 3d xD

Koji bedak da ti pukne staklo na novom telefonu, pogotovo kad znam koliko si se preračunavao da što jeftinije prođeš. Glupo od LG-a da stave tako tanko staklo, meni da je pao kamen te veličine na SGS ne bi se polomio ekran, a ne glupa grickalica...

@ seraph...6 meseci???

Necu da baksuziram, ali sanse da mobis servis prihvati to u okviru garancije su nikakve :/
Oni su skupina retarda koji i za normalne kvarove okrive vlasnika. Meni su ponistili garanciju sa obrazlozenjem da je telefon pokvasen i dobio sam sliku gde ima pola milimetra neka tackica na ploci.
Inace, nije hteo da se butuje, bio je skroz mrtav. Odneo sam u drugi servis, gde uopste nikakve pa ni te male tacke nije bilo, a dijagnoza je bila da je nesto fabricki neispravno.
Ako neko iz mobisa cita, ne izvinjavam se, da smradovi ste 🙂

Poslednja izmena:
ajde ne lozite coveka, malo nek saceka pa ce da dobije laptop sa 3d ekranom (za 6 meseci).

Koliko ih je hvalio treba da mu daju 50x 3d telefona i do kraja zivota da gleda samo 12D filmove.

A jeste sada, najbolje da obaveste tvog unuka da nisu uspeli da poprave telefon koji im je njegov deda odneo, ali da su pronasli tragove kvasenja tel. i da mora da plati sve troskove lezarine i da se ponistava garancija.. koji je bre to zakon? Pa nije Staljin jos na vlasti 😛

Necu da baksuziram, ali sanse da mobis servis prihvati to u okviru garancije su nikakve :/
Oni su skupina retarda koji i za normalne kvarove okrive vlasnika. Meni su ponistili garanciju sa obrazlozenjem da je telefon pokvasen i dobio sam sliku gde ima pola milimetra neka tackica na ploci.
Inace, nije hteo da se butuje, bio je skroz mrtav. Odneo sam u drugi servis, gde uopste nikakve pa ni te male tacke nije bilo, a dijagnoza je bila da je nesto fabricki neispravno.
Ako neko iz mobisa cita, ne izvinjavam se, da smradovi ste 🙂

Ahahaha, lepo si ovo srocio 😛

zamisli pljunes 50k za telefon i ono nesto se desi i koji djavo njima treba 6 meseci da poprave bilo sta... pa kako ostati u ovoj zemlji kad prave ovakve zakone da te bukvalno teraju iz zemlje...

Koji bedak da ti pukne staklo na novom telefonu, pogotovo kad znam koliko si se preračunavao da što jeftinije prođeš. Glupo od LG-a da stave tako tanko staklo, meni da je pao kamen te veličine na SGS ne bi se polomio ekran, a ne glupa grickalica...

a heebiga 🙂 tako je kako je..glupo je sto nema GG,ali kazem, tako mi sudjeno..i ovako vec 2 godine u nazad i 6 telefona sa touchscreenovima, bili su sacuvani MAXIMALNO... jednostavno, po marfiju mora jedan kad tad...pitanje je bilo kad i koji 🙂 glupo je samo sto je to posle 6 dana posedovanja bas ovog

p.s. za ove koji hoce malo jacu bateriju, ima ova za optimus 2X, koja skroz u mm odgovara i O3D-u... LINK nije skupa, ima 1980mAh, kazu korisnici na xda forumu da za tih cirka 10$ dobiju dosta dobru bateriju, sa oko 2-3 sata duze autonomije (sto bi meni bilo TAMAN, i sto cu verovatno razmotriti kao kupovinu)

Ne mogu, moraju u roku od 15 dana da odgovore da li prihvataju ili ne reklamaciju (tako zakon kaže), ako ne odgovore, zove se inspekcija itd. Ako prihvate, mogu posle da čupaju delove koliko hoće, završiće stvar na sudu, a kupac 100% dobija spor na sudu jer u prvih 6 meseci nije dužan da dokazuje nedostatke robe, nego se smatra da su isti postojali u trenutku kupovine.

Dobra stvar je što je prodavac napisao da se vidi da telefon nije ispušten i da nema oštećenja. Prosto staklo je bilo sa fabričkom greškom, previše tanko, falš, puklo je prilikom normalne upotrebe. Iskreno mislim da ima šanse da izvuče nešto. 🙂

Poslednja izmena:
Ova baterija sa prilozenog sajta ne uliva mi poverenje... deluje a i kosta jeftino

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno