Šta je novo?

LG Nexus 5X

Znam, nego me zanima cisto onako.

Moj je star dve godine i 9 dana :d

Rekorder na Bench-u.

Sent from my Pixel using Tapatalk

LG ce traziti taj primerak za ozbiljno istrazivanje i test kako su uspeli da naprave tako izdrzljivu plocu/lemove a da pritom nista drugo ne rikne.
Za par meseci ce moci da stavi u oglase za 500e, kao N5X koji se vodi kao rekorder i unikat :D

Poslednja izmena:
:d :d

Svakim danom cena raste, ima na kraju da zavrsi u nekoj privatnoj kolekciji pored van Gogove slike i 250 GTO :d

Ali koliko ja njemu dusu vadim ove 2 godine, zaista je fascinantno kako i dalje radi. Mozda je u tome upravo i caka, oni lemovi koji prave problem se izgleda sami popravili od tolikog zagrevanja svaki dan :d

Poslednja izmena:
Pozdrav... prvi put se javljam ovde, koristim lg Nexus 5X dve godine i cetiri meseca, jos uvek radi solidno

Lazes, najstariji ima 2 godine i 9 dana.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

2 godine i 4 dana, još uvek živ :) Smrt čekam mesecima i nikako da dočekam :D

Moj ortak kupio u novembru 2016. Bas sam ga pitao da li ceka da odapne i rekao je da ceka. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pošto je na drugom delu foruma aktuelno pečenje kartica u rerni, da li ste probali da testirate nexusa na isti način?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Pošto je na drugom delu foruma aktuelno pečenje kartica u rerni, da li ste probali da testirate nexusa na isti način?

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Bio ja probao prosle godine, i jedino sto se desilo je da se odlemio usb c port sa ploce

Jedino da se zameni čip kao što su radili Kinezi i stavljali 4gb rama :D

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Gde to moze da se odradi? Nigde pretpostavljam

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Nikad ali nikad vise, tri komada riknula. Lepo kazu Englezi, nisam dovojno bogat..

Sent from my iPhone using Tapatalk

I meni i bratu i sestri su ruknuli isto. Mislim da je postotak crkavanja sigurno 70%

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Nemo' ja da vadim... Garantni list[emoji4]

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Ja odradio onaj fix kada je otišao u bootloop i evo ga radi skoro mesec i po dana. Ne vidim nikakvu razliku u performansama.

Popravio sam moj Nexus ladno.Tacnije on nije ni bio u butlupu.Samo sa flesovao factory image preko Nexus toolkita i voila.Radi extra fon :)

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Moj je sklepan novembra 2015, 16g carbon sea. Radio do pre mesec dana, sad se malo odmara u kutiji, ispravan i dalje. Probajte ABC rom, najbolji slim rom za nexuse.
Presao sam sa n5x na iphone se, i ne mogu da prezalim. Hteo sam mali tel sa jacim performansama, ali takav android nema... Kad se zastitm sa iphone se, moj sledeci izbor ce verovatno biti xiaomi pocophone f1. Jes da je veliki ali specs su mu odlicne. Vidim da ce biti otkljucan i spreman za developere u svakom pogledu. A cena je top.

Poslednja izmena:
@beyondtime
sorry zbog kasnog odgovora nisam bio u rs.pa ja sam ga uzeo kao polovan u feb 2017.znaci kod mene godinu i 6mes.ne znam kad ga je prethodni vlasnik kupio ali je proizvodnja nov 2015.carbon 16gb.ja sam pre nekoliko meseci zbog storagea uzeo mi5s koji je bio sa dev romom i ubacih gcam neku stariju koja radi bez problema.slike sa mi5s i gcamom su malo bolje nego sa nexusom mada nexus ima nijansu prirodnije boje.sve ostalo je bolje na mi5s.preporucujem.

Sljaka Nexus lepo.Sve radi glatko kao da nema tako zastareo hardver :) sem fb aplikacije koja malo laguje.Cak sam probao i neke igrice i rade lepo.

Ali multitasking skoro da ne postoji, da ne pricamo kad upalis kameru :) Ali da kazes da u 80% slucajeva radi glatko.

@eventnis Po svemu sudeci prelazim na neki od Xiaomi modela, najverovatnije na Mi A2.

Ma samo zbog one kamere vredi i dalje [emoji4].
Doduse ima i lep displej.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Stigla bezbednosna zakrpa za septembar juce.
Nexus sljaka da ga ne ureknem,cak je i baterija dobra, u stand by modu pogotovo.

Meni prekjuče crkao i drugi posle dve i po godine. Žena, koja ga je koristila skoro od početka, mi nije verovala da će da crkne čak ni pošto je crkao telefon koji sam dao klincu, koji btw ne može da ga prežali i svaki dan mi kuka kako je p10 lite sranjce :D , i onda kad sam joj rekao da je u bootlop-u i da ne može ništa da se uradi jer mi nije dala da otključam bootloader zamahnula iz sve snage i otresla ga od pločice :D

Nego jel ima neki telefon koji ima tako dobru kameru kao 5X a da je pristupačan sa cenom?

I da da se pohvalim, dao sam joj da moj stari nosi nexus 5 dok ne kupi telefon. Još uvek odlično šljaka. Čak i baterija drži solidno s obzirom da nikad nije menjana.

Poslednja izmena:
Vrh Dno