Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ako si navikao na stock i hoces pristojnu kameru, A2.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

pixeli su overrated, to moze naci samo polovno, i preskupo

Ne bih se složio da su overrated, pogotovo na polju kamere.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Ja sam fasciniran 5X kamerom.Namenjao sam se telefona posle njega,ali i dalje je sampion kad je kamera u pitanju.

Ne bih se složio da su overrated, pogotovo na polju kamere.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Kamera jeste bez premca, ali jesu precijenjeni kad se uzme u obzir odnos uloženo - dobijeno. Previše koštaju za telefone sa nikakvom garancijom i prošlogodišnjim hardverom. Ja već neko vrijeme čekam da im padne cijena, ali ništa od toga koliko vidim. S9 se već može naći jeftinije od manjeg Pixela, a S9+ od većeg, i to sa kakvom-takvom garancijom.

@blue moon
uzmi npr xiaomi mi5s.senzor kao pixel,ubacis gcam apk bez rootovanja i sl.slike su bolje nego na nexusu ne mnogo ali bolje.malo manje shuma i malo vise detalja.telefon je ultra brz.baterija bolja nego na nexusu 20%.
izrada 2 klase bolja.preporucujem svima.ovaj tel sam uzeo za primer jer je po dimenzijama kao n5x.ima i drugih gde radi gcam dobro ali su uglavnom ili gabaritniji (mi a1) ili dosta skuplji kao samsung s8.

Znam, Mi5s mi ostade neprezaljen sto ga nisam uzeo pre godinu dve,ali sam koristio Mi5.
Nexus necu prodavati, koristim kao kao bekap fon dok ne crkne.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Ploca 100$ + plus ruke=?
Sta mislis koliko bi trazili lokalni servisi za ruke? Mada tu je i baterija koja je degradirala vec znacajno...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Al sljaka Nexus sa ovim zadnjim security pachom.Napunio sam mu memoriju skoro full i radi bez greske,fluidan jako.
Nadam se da nece doziveti preranu smrt. :)

Kada pročitam da nekome još radi 5X, to mi je za rubriku verovali ili ne [emoji3]
Šalu na stranu, neka te još dugo služi!

Hvala, a stajao mi je skoro godinu dana u fioci nisam mogao da ga softveski sredim i sad kao da imam novi fon. :)

Послато са TA-1012 уз помоћ Тапатока

Pa zato i radi jos uvek :D

Prezivece zimu mislim :D

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Samo neka potraje dok ne nabavim U11 ili sta vec,a posle kako hoce :)

Stigao security patch za oktobar,tacno na vreme.

Kao da je bitno da li je uopste stigao...

Jesam ja pitao nesto vas dvojicu?Niste morali uospte da komentarisete bilo sta.

Jesam ja pitao nesto vas dvojicu?Niste morali uospte da komentarisete bilo sta.
Ne vidim zasto je bitno sto je stigao security patch koji ne menja ama bas nista, i to za telefon koji danas radi a sutra ne.

@striko ima jos par komada na forumu.

Uopšteno, reko koji 6p i 5x su živi. Ogromna bruka za Gugl

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Kod mene 5x još gura, dve godine star.
Drugaru riknuo pre par dana. Bio 2 i po godine star.

Sent from my Nexus 5X

Moj je star preko 2 godine nesto.Da ne izbaksuziram,ali imam osecaj da ce jos lepo da radi.

Kod druga je riknuo i pored fixa za gasenje jezgara, ali je nakon fixa radio neko vreme.

Nazad
Vrh Dno