Šta je novo?

LG Nexus 5X

Naravno da neces moci, jedino preko flashfirea

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Konačno normalna veličina % baterije.
Ružne kockaste ikonice.

Koliko je dobro uzeti 5x sad? Vidim da je cena 210€ sa godinu dana garancije.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jel neko azurirao preko OTA? Koji je Build number? Factory Image nije jos uvek izasao.

Koliko je dobro uzeti 5x sad? Vidim da je cena 210€ sa godinu dana garancije.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Jedino ako nisi normalan :D
Gotovo je sigurno da će da crkne, a i ako ne crkne mnogo ćeš teško da ga prodaš posle tih godinu dana.
Juri nešto drugo.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel neko azurirao preko OTA? Koji je Build number? Factory Image nije jos uvek izasao.
00b9ee1ba2b344f7d8253f06b15cd750.jpg
d663442887721981893d3d2437429416.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

aha sad je pored baterije , ne znam meni je onako lepse, ne trosi prostor u status baru.

Sad videh da neki lik prodaje 5x, u oglasima mobilnog sveta, kaze da ima seriju maticne koja nema problem sa bootloopom.
Da li on prosto laze ili to stvarno moze da se vidi negde?

99% crkavaju, tako da laze. Naravno da ce svasta da napise samo da bi prodao.

Nakon septembarskog update-a nemoguce je iskljuciti Google Feed...

pa ne znam. možda i ne crkavaju te serije od polovine 2016e. moj je oktobar 2015 ko i većini kojima je crkao

I moj je oktobar 2015. i radi vec 13.5 meseci.

EDIT: Resenje za gasenje Feed-a: obrisati data za Google App (Google App + Google Now Launcher) i to je to.

Poslednja izmena:
aha sad je pored baterije , ne znam meni je onako lepse, ne trosi prostor u status baru.
Mnogo sitno je bilo, praktično neupotrebljivo, ovako se vidi odmah.

Za sada sam primetio ovaj bug, koristim ovu prognozu,
posle updeta na O ne radi manuelni update i ne prikazuje temperaturu u stats baru iako je podešeno da prikazuje.
Brisao, instalirao opet, ništa, neće.

Totalno sam zbunjen. Avgustovski factory image ima build number OPR6.170623.013 (to je inace isti onaj image koji je bio na Android Developers sajtu, proveravao sam hash), dok danasnji OTA update koji za sad ne postoiji na Guglovom sajtu ima build number OPR4.170623.006. O cemu se radi? Po build number-u ispada da je u pitanju downgrade!

Menjali su šemu sa nazivima ...

http://www.androidpolice.com/2017/08/30/google-changed-build-number-format-oreo-heres-read/

Imaš i kalkulator ovde - http://www.androidpolice.com/android-build-number-date-calculator/

EDIT:

Amid much confusion, Pixels and Nexuses are finally starting to receive September security OTAs

http://www.androidpolice.com/2017/0...lly-starting-receive-september-security-otas/

Septembarski image fajlovi još nisu postavljeni - https://developers.google.com/android/images

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odradio ja OTA update na Oreo. Bilo gotovo za manje od 10 minuta. Ne vidim skoro nikakvu razliku za sad. Videcu kroz par dana testiranja da li bolje radi.

Имам утисак да ми батерија осетно боље држи на 8.0.0. и да су боје другачије калибрисане, тј.мање испране него раније. Као да вуче на АМОЛЕД сада :)

Имам утисак да ми батерија осетно боље држи на 8.0.0. и да су боје другачије калибрисане, тј.мање испране него раније. Као да вуче на АМОЛЕД сада :)
To se i meni desilo, par sati pre nego sto je crkao [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Kako bese, uraditi hard reset posle apdejta?

To se i meni desilo, par sati pre nego sto je crkao [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
:p:eek: Просто је изгорео од побољшања ;)

Lepo izgleda 8ica sa poslednjim pixel launcherom što radi bez roota, ali čini mi se da malo čoukuje.
Treba li hard reset da se to ispegla , ili da skidam launcher?

Гугл даје пиксел хл корисницима којима цркне 6п...за 5х нема замене...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

U USA i Kanadi?

Naravno da nema zamene za 5X jer crkava u vecem procentu od 6P, odavno poznato, ***a bolji Huawei lemovi od LG :d

I tebi?

Ma jok, radi kao prvog dana, nego sam glasao do 12 meseci, sad da glasam 12+.

Vrh Dno