Konačno normalna veličina % baterije.
Ružne kockaste ikonice.
Jedino ako nisi normalanKoliko je dobro uzeti 5x sad? Vidim da je cena 210€ sa godinu dana garancije.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Daj ss![]()
Jel neko azurirao preko OTA? Koji je Build number? Factory Image nije jos uvek izasao.
Mnogo sitno je bilo, praktično neupotrebljivo, ovako se vidi odmah.aha sad je pored baterije , ne znam meni je onako lepse, ne trosi prostor u status baru.
To se i meni desilo, par sati pre nego sto je crkao [emoji23][emoji23][emoji23]Имам утисак да ми батерија осетно боље држи на 8.0.0. и да су боје другачије калибрисане, тј.мање испране него раније. Као да вуче на АМОЛЕД сада![]()
To se i meni desilo, par sati pre nego sto je crkao [emoji23][emoji23][emoji23]Имам утисак да ми батерија осетно боље држи на 8.0.0. и да су боје другачије калибрисане, тј.мање испране него раније. Као да вуче на АМОЛЕД сада![]()
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
I meni se čini.Имам утисак да ми батерија осетно боље држи на 8.0.0
Cuj korektno, da ne crkava i dan danas bi bio najbolja kupovina u srednjoj klasi. Dobro ajde, fali malo rama.I meni se čini.
Šteta što crkavaju, skroz korektno telefonče.
Svima nešto fali, naravno.fali malo rama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari