Šta je novo?

LG Nexus 5X

Koji raspad, pa sami treba da se zatvore posle ovakvih stvari.

Elem, probaj da opališ sliku, dve, tu ćeš primetiti degradacije u performansama.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Izgleda da je svakom koji predje godinu ili oko tog vremena pitanje dana kad ce zaglaviti.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

jel veliki problem odraditi to ako nije otključan bootloader? stoji mi uvek oem unlock ali nažalost ne prepoznaje mi trenutno telefon u bootloaderu. neki je problem sa drajverom za win10 koliko sam mogao da skapiram.

Gasenje procesorskih jezgra se ne moze nazvati fixom za bilo sta :D

Haha workaround onda

Jel ima neko problem sa Android O da telefon sam ide u "do not disturb" mode?

ма мени телефон стоји на столу и појави се то

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

@cof
Kad si mu flashovao taj 7.1.2 pre fixa, kako si to tacno odradio? Kroz recovery, ili preko ADB-a?

I koje si mu particije flashnuo..?

Hvala ti unapred. :)

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Znaci, sve si mu zveknuo. Oke, i ja cu tako probati - hvala lepo. :)

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Moj se jos drzi,pu pu da ga ne ureknem :) sad sam ubacio karticu iz Z5 da ga malo koristim ponovo.

Danas sam snimao ceo dan sa njim na 40°, usijan je bio sve vreme ali i dalje se drzi, jaci nego ikad![emoji91] [emoji91] [emoji91]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

@beyondtime, jos ce se 5X na kraju pokazati i kao jedan od najizdrivijih fonova :d

Poslednja izmena:
Crkao je i drugaru i to mu preporucih taj, jer ga svi nahvalise. Sad mu rece da uzme xiaomi redmi note 4 koga svi hvale, kakve je srece i taj ce mu crci za godinu dana :) Od Lg ja nikad nista vise.

Sent from my x600 using Tapatalk

LG zaobici, sto dalje od njih.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

+1

Moram da se složim, i ako nije svaki LG problematičan kao 5X i njemu slični... za jednu kompaniju tog kalibra i cene po kojima prodaju telefone ima previše grešaka sa istim :trust:

Slobodno neka uzme Redmi Note 4X, naravno varijantu sa SD625 i nema šta da brine. Ja lično ne znam nikoga ko se žalio na telefon, a znam ih dosta koji su ga kupili :smoke:

A kada sam ja "gazio " lg još od vremena lg g2 ljudi se me pljuvali , što je najgore uglavnom isti oni koji sada pljuju lg.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

G2 je bio shajt, kao i sve posle njih iz g serije (a i pre njega). Iskreno ja osim nexus 5 i 5x nikada nisam ni imao nista od lg-a. I od ta dva jedan je ispao shit

Zato ja uvek pričam , poslednja 2 lg koja su relativno bila OK su nexus4 i nexus5

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@telep
Koji ti sad imas fon..?

Inace, jos nisam oziveo sestrin N5X - nije hteo ni u Fastboot da udje, a ja nisam imao vremena da ga zaledjujem i odledjujem. :D Nekad ne reaguje ni na sta, pa onda sutra reaguje - kao trudnica je...

Sad sam na kracem putu, pa kad se vrnem, ima da ga ozivim. :D

Nexus 5X Tapatalking

Ja moram ortaku pokusati da sredim, ali cini mi se da nema stiklirano oem unlock pa ce to biti zeznuto.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

21. Avgust - finalna verzija Android 8!

Official name for Android O tipped to be announced on August 21 (solar eclipse day)

gsmarena_002.jpg

http://www.gsmarena.com/official_na...on_august_21_solar_eclipse_day-news-26719.php

Najverovatnije će se zvati Oreo!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kada upadne u bootloop jel pomaze posle toga gasenje procesorskih jezgra ili ide u kantu ?

Meni nije pomoglo, mada moj nije u bootloop-u moja oba su samo crkla

Vrh Dno