Moguce je. I to vrlo lako zapravo, ali nije isplativo. Ploca kod nas kosta 21k.Približava se godinu dana i mom Nexusu, pa pošto nisam upućen najbolje u problem, znam samo da je u pitanju matična, da li je moguće promeniti matičnu i popraviti telefon?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da, jedino gde se moze naci. Nije nista jeftinije ni da narucis, rang 10-20$. Neisplativo.To je u ovlašćenom servisu sa garancijom?
Pa i nije baš neisplativo jer se za tih 180e (a ni dosta više) ne može naći bolji telefon nažalostDa, jedino gde se moze naci. Nije nista jeftinije ni da narucis, rang 10-20$. Neisplativo.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Ne, ali ne vidim bolju soluciju osim prelaska na 6pA telefon si dovio dzaba ako ti je popravka telefona od 180eur isplativa? Jos na sve to, i ta ploca koju ti promene ce da crkne jer ima isti problem.
Mislio sam da je u garanciji godinu dana.Bilo bi to ok da ta nova ploča ne crkne, ali niko ti ne može garantovati da neće crći za 5 dana..
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Imam nexusa 10 meseci, koliko bi još trebalo da radi? [emoji2]Moguće da daju, ali opet će da ti crkne posle tih godinu dana verovatno, a daćeš ne tako male pare na tu ploču..
[emoji22]Samo što nije [emoji23]
Imam nexusa 10 meseci, koliko bi još trebalo da radi? [emoji2]
Ja prešao i mogu vam reći da sam prezadovoljan telefonom, čak mi je i bolji od Nexusa po svemu osim kamere. Baterija mi od 07 ujutro do 12uveče traje sa nekih 4h SOT-a i ostane mi još 10-15%, dok mi je to na Nexusu bilo nepojmljivo.Pa sve prema licnim preferencijama. Preporucujem mi5s ljudima umesto 5x, sad kad ima hdr+.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Meni je zapravo jedino bitna kamera, fluidnost i čist Android. A to je zapravo opis nexusa u 3 kratke teze [emoji2]Ja prešao i mogu vam reći da sam prezadovoljan telefonom, čak mi je i bolji od Nexusa po svemu osim kamere. Baterija mi od 07 ujutro do 12uveče traje sa nekih 4h SOT-a i ostane mi još 10-15%, dok mi je to na Nexusu bilo nepojmljivo.
Performsnse su takođe dosta bolje. Jedino ta kamera i što je metalan pa se svako malo jače zagrevsnje telefona oseti.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Primamljivo, primamljivoDve godine je garancija na zamenjenu plocu u ovlascenom servisu. Bar su meni tako rekli kad sam im pisao.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ubacio sam devojci los, bas je sa 5x presla. Sad ova nova kamera i ima pravi hdr+, jedina prednost koja ostaje 5x jeste redovan updatr, ali los to pokriva, tako da...Ja prešao i mogu vam reći da sam prezadovoljan telefonom, čak mi je i bolji od Nexusa po svemu osim kamere. Baterija mi od 07 ujutro do 12uveče traje sa nekih 4h SOT-a i ostane mi još 10-15%, dok mi je to na Nexusu bilo nepojmljivo.
Performsnse su takođe dosta bolje. Jedino ta kamera i što je metalan pa se svako malo jače zagrevsnje telefona oseti.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
[emoji22]
Još 2 meseca je u nazovi garanciji, a posle stvarno ne znam šta ću. Jedino 6p dolazi u obzir
Nemoj biti siguran da i v20 nece riknuti. LG je to.I meni je jos tako negde, 2-3 meseca u garanciji, i onda verovatno planiram da uzmem nesto drugo, a da 5X prodam koliko/ako budem mogao. Trenutno su mi Moto Z i LG V20 neki prvi izbor, a da li ce se nesto promeniti za par meseci videcemo...
Uglavnom, posle pracenja ovog foruma, definitivno je da je bez garancije rizik imati N5X posto ce u nekom trenutku riknuti.![]()
[emoji106]Nemoj biti siguran da i v20 nece riknuti. LG je to.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Aj da vidim ko će ovo da pusti OTA [emoji6]Definitivno Android 8 Oreo - za 3 dana [emoji106]
![]()
[Update: Name likely Oreo] Google has an Android O event on August 21st to coincide with the eclipse
http://www.androidpolice.com/2017/08/18/google-android-o-event-august-21st-coincide-eclipse/
https://www.android.com/eclipse/
Aj da vidim ko će ovo da pusti OTA [emoji6]
android-info.txt
boot.img
bootloader-bullhead-bullhead-xxxxxx.img
radio-bullhead-xxxxxx-x.x.xx.x.xx.img
recovery.img
system.img
vendor.img
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari