Šta je novo?

LG Nexus 5X

I meni je duže trajao boot posle OTA.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

И мени се након ОТА вукао, али идемо даље да се још ми дружимо

Samo da javim, odneo u MESC i nije baterija vec ploca koje inace trenutno ni nemaju na stanju a zamena je 22000 rsd.

jel ima još neko problema sa app google photos kada pokušava da sliku pošalje npr na gmail?
kod mene non stop crash-uje...

Ovo pitanje nije postavljeno jedno pola godine[emoji23]
Jel imate preporuku za neki kejs (i ako moze link)?

Da ga lepo udesim pred smrt[emoji16]
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Tuzna vest...nije crkao 5X, ali je crkao fingerprint senzor :D

Znamo sta je sledece ahahahahah

Ajao....

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Samo je prestao da radi i nestao iz Settings-a.

Bice zamenjen sutra jer je ekstra jeftin :)

^^ desilo se i meni jednom, nestao samo iz settings-a, preflešovao rom i vratio se normalno.

Probah da flesujem rom, ali nista. Nema ga i dalje u settings-u, na "uvodu" mi ne nudi da namestim fingerprint, jedino na pocetku settings-a nudi "novu" opciju fingerprint-a i kad odem na next, settings zakuca.

Voleo bih da je softverski problem, ali izgleda nije...

Brine me da kad zamenim drugi ne bude isto :(

U cemu je fora zasto sada ovaj zadnji image za Jul preko flashfire-a ne da opciju da deselektujem "data" uz "recovery" ?
Recovery postoji i do deselektujem ali opcija za data se vise ne pojavljuje uopste kao nekada. Ukoliko nastavim ovako da li ce mi pregaziti sve podatke sa telefona? :S:

Steta za telefon sa ovakvom kamerom da ima problem koji ima.Pogledajte kvalitet nocne slike sa najnovijom v. google camere u full rezoluciji,i to nije HDR,samo sam smanjio malo ekspoziciju.

Zamenio sam fingerprint senzor, sad sljaka :)
Ziveo (jos malo) 5X :D

Izvinite sto sad tako malo upadam sa bolnom temom, o kojoj se verovatno vec pricalo, ali zanima me: koji je uopste procenat telefona koji su riknuli, od ukupnog broja..? Postoji li takva statistika uopste..?

Moj nekadasnji N5X je kod sestre i dan danas (za 2 nedelje puni godinu dana) i jos je sve ok (kuc, kuc). :)

I, da li su Vladimir i prodavci sa KP uvazavali garancije na crkle primerke..?

Vladimir uvažava, samo se čeka mesec do dva ...

On je zaista kralj od pocetka bio, vidim i dalje je.

Nekako i dan danas preporucujem ljudima N5X, iako naglasim ipak da kod njega postoji malo veca vrv da skikne. :D

Da ima vise RAM-a, i sam bih ga uzeo opet, ali 2 GB je bas slabo...

Šta znam, 6P kešira od 800 MB - 1.2 GB, 5X malo manje npr 600 - 800 MB, u svakom slučaju bolje nego svi telefoni sa 2GB-a i od kineza/samsunga sa 3GB :)

1f962eb5ffeaf6183c26a2ab999c2d43.jpg

Šta kažeš? :D
e3a9d95ead8d04f4fef2f8f38aebacb2.jpg

Šta ti je to, pa ti imaš 100 aplikacija :D

Kako vam drzi baterija vama kojima je oko godinu i vise star 5x?Meni cim imam malo razgovora i ako nisam svo vreme na wifi ne moze da prebaci 3h Sot.

Sta znam, meni je 3 gb ok, jer na stock dodam jos otprl 30ak aplikacija, ne vise. Sa 2 gb kontam da bi mi malo zabadao i da bi se primetilo.

Sve ostalo mi je, manje-vise, ok na N5X, cak me ni cipset poluproizvod nije njakao dok sam ga koristio. :D
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

Zamislite 5x sa Alu ramom i 3 ili 4gb rama ? :) Pa mogu i s625 da stave u njega dao bih 400e :)

Ret Google...

Pa, mozda neki takav Pixel Lite i izbace za jedno 3mes, bilo je nekih leak-ova...

^^ što se tiče tog kvaliteta izrade, ja nemam ništa protiv plastike.
Evo sad imam 6P koji je dosta kvalitetnije izrađen od 5x, i nikakav problem ne bih imao da se vratim na plastiku.
Bolje amortizuje padove, i bolje leži u ruci, bar ako poredimo 6P i 5X.

Mada to je slučaj za sve novije telefone, do jaja izrada kao, a kliza iz ruke kao nenormalan, ne može da se drži ako ga ne obučeš u neki kejs.

Izvinite sto sad tako malo upadam sa bolnom temom, o kojoj se verovatno vec pricalo, ali zanima me: koji je uopste procenat telefona koji su riknuli, od ukupnog broja..? Postoji li takva statistika uopste..?
Otvori ovu temu u web view, full site i videćeš anketu :)

Ali to je samo na forumu... Mene zanima neka globalna, ili sto globalnija, statistika - ako to postoji. :)

Vrh Dno