Šta je novo?

LG Nexus 5X

^ upravo. Veze nema sa softverom.
@Keops, ako ti neko ne daje garanciju onda ti ne daje. Ako crkne za 10 dana, tvoj problem, ko ti je kriv što si uzeo bez garancije.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Najveći broj je crkao na nougatu jer je nougat bila aktuelna verzija u vreme kada su počele da se pokazuju hw slabosti u izradi...

Ваистину је тако...поновићу и 40 ти пут...мој је цркао на Аосп Рому, Синђу , мом колеги, телефон је био на Гугл Рому само док га је напунио први пут и одмах сианоген мод па је цркао после 9 месеци, значи РОМ И НУГАТ НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА ВЕЗОМ СА ЦРКАВАЊЕМ....

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ваистину је тако...поновићу и 40 ти пут...мој је цркао на Аосп Рому, Синђу , мом колеги, телефон је био на Гугл Рому само док га је напунио први пут и одмах сианоген мод па је цркао после 9 месеци, значи РОМ И НУГАТ НЕМАЈУ ВЕЗЕ СА ВЕЗОМ СА ЦРКАВАЊЕМ....

Po 85 put. :) Zar ti nisi prodao telefon dok nije bio u bootloop-u?

https://forum.benchmark.rs/showthread.php?358847-LG-Nexus-5X&p=5005178&viewfull=1#post5005178

izgleda da se anketa bliži kraju.
suma sumarum je da na period od dve godine ima 14 neispravnih uređaja od 60 ili ti 23%.

Да, на жалост и цркао код момка коме сам продао. Који ме је уредно известио да је цркао...
Рекао сам му да постоји генерално проблем са свим 5икс....Није одустао од куповине.

Poslednja izmena:
Ponoviti anketu za 6 i 12 meseci, uz opciju glasanja preko TT. Kapiram da ce tada procenat biti blizu 40% :)

Ne znam zašto ubrajate ovih 5%, zar ne pričamo samo o bootloop-u. Kao da ostali telefoni ne crkavaju. 18.5% je bootloop

Ponoviti anketu za 3 godine i 95% telefona ce biti u dolini senki.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Komentar zatvorio temu :)

Mislio sam na sve telefone, ne iskljucivo na 5x

Pa dobro, svi znaju da je škart, i šta sad?
Čak i takav je bolji od đabu J3 i P9l, koji koristim kao službeni.

Ne valja LG, ne valja 5X, ok, napisali ste 100000000000000 puta,
koga više to interesuje, ae realno, ja sam njega kupio ne on mene, neka crkne pa šta sad?

Ne kontam šta pokušavate da postignete pisanjem kako ne valja 5X svaki dan i svaki post?

Pa koliko je bio u nebesima, sad je toliko u blatu.
Nevertheless, ja i dalje nisam siguran šta bi posle njega,a da je vanila

Evo crkao sad i bratov. Znaci dva od dva kod mene

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Otvori posebnu temu u delu sta uzeti. Ali kao naslednik ako bude ok cena može da se pogleda moto z2 play. S626 I kamera kao na u11( mislim da je isti imx senzor u pitanju)) uz 4gb rama i amoledom.

Jedino je loše što ga je lenovo u startu debelo precenio

Ljudi su ovde počeli da se ponašaju kao kada ih otkači neka dobra riba. Ma ona je fuksetina najveća, nije ni za čišćenje wc-a... Ja sam kupio N5X i pored tolikih priča o bootloop-u. Pa šta bude, bude - uživam dok mogu. :)

Nego pitanje za sve kojima je otišao u bootloop, gde su vam garancije?

Gde to ima nexus sa garancijom? Osim u telenoru (gde ga verovatno ni nemaju) ali po njihovoj ceni mogu kupiti dva telefona

Poslednja izmena:
Ima kod Vladimira sa KP, neko sa foruma je pisao da je uvažio problema bez.

Gde to ima nexus sa garancijom? Osim u telenoru (gde ga verovatno ni nemaju) ali po njihovoj ceni mogu kupiti dva telefona

A gde ste vas dvojica kupili? Pa i sa toalet paper garancijom odeš da "popričaš" sa vlasnikom tamo gde si kupio.

Evo crkao sad i bratov. Znaci dva od dva kod mene

Ali realno je da do skoro nisi mogao ući u neku temu o poređenju mobilnih, utiscima itd a da nexus nije dizan u nebesa i pljuvani drugi telefoni.
Mada , eto, da ljudi ne pišu , kako ovde tako i na drugim forumima, kako crkavaju ne bi znali pravu situaciju.
Nisam od onih koji likuju nad tuđom nesrećom, ali neverovatno koliko je ljudi u kratkom roku prijavilo crkavanje aparata.
Mislim da je slična situacija bila i sa LG G3.

Ovo je čist primer koliko je nezahvalno preporučiti neki uređaj nekome :(

Sent from mTalk

posle 16 meseci, bas cu da se glupiram i da ga zovem
Telefon znači nije kupljen od nekog ko ima prodavnicu? Pokušavam da skapiram šta se dešava sa svim tim telefonima koji su u bootloop-u kod nas.

Pa i Vladimir sa KP ima prodavnicu ...
OK je čovek i daje 12 meseci garancije.

Samo treba od 25-40 dana da dođe iz Mađarske.

Ali realno je da do skoro nisi mogao ući u neku temu o poređenju mobilnih, utiscima itd a da nexus nije dizan u nebesa i pljuvani drugi telefoni.
Mada , eto, da ljudi ne pišu , kako ovde tako i na drugim forumima, kako crkavaju ne bi znali pravu situaciju.
Nisam od onih koji likuju nad tuđom nesrećom, ali neverovatno koliko je ljudi u kratkom roku prijavilo crkavanje aparata.
Mislim da je slična situacija bila i sa LG G3.

Ovo je čist primer koliko je nezahvalno preporučiti neki uređaj nekome :(

Sent from mTalk

Pa ko je mogao da zna da ce i 5X imati probleme? Cim su cene pale ispod 350e postao je solidna kupovina a za 250e je bio najbolja kupovina za one kojima su softver, ekran i kamera prioritet (a da je sve ostalo dobro-solidno), naravno da je bio za apsolutnu preporuku.

E sad, posle G4 poceli su da crkavaju i 5X (i V10) a onda se saznalo da i G3 ima razne probleme (neki primerci su poceli da otkazuju posle 2 godine) tako da to nije slucajnost i nekakvo Guglovo ubijanje uredjaja apdejtom vec posledica LG ''kvaliteta''.

Nazalost ovako je ispalo, ne mora da znaci da ce se svaki LG pokvariti ali je jasno da treba izbegavati kupovinu bez validne garancije (pa makar to bila i garancija od pomenutog V prodavca sa KP).

Ne verujem da ce LG ikada vise dozvoliti takve propuste, G5 i V20 su se pokazali dosta pouzdanije mada su dodati na onu bootloop ''listu'' ali je procenat kvarova manji.

Poslednja izmena:
Ljudi su ovde počeli da se ponašaju kao kada ih otkači neka dobra riba. Ma ona je fuksetina najveća, nije ni za čišćenje wc-a...

Ko se ponaša u ovoj temi tako? Koliko ja vidim niko nije promenio mišljenje o telefonu, ljudi su samo razočarani LG-evim bezobraznim ponašanjem koje se nije promenilo od G4.

Pokušavam da skapiram šta se dešava sa svim tim telefonima koji su u bootloop-u kod nas.

Pa ako je kupljen u Telenoru, sve rešava ovlašćeni servis, ako je fer mađar i ako je crkao unutar 12 meseci (minus vreme od kad je kupljen u Mađarskoj i prodat u Srbiji) čekaš mesec i po da reši servis u Mađarskoj.

Ako nije ništa od ovog gore - delovi ili kanta.

Pa ko je mogao da zna da ce i 5X imati probleme? Cim su cene pale ispod 350e postao je solidna kupovina a za 250e je bio najbolja kupovina za one kojima su softver, ekran i kamera prioritet (a da je sve ostalo dobro-solidno), naravno da je bio za apsolutnu preporuku.

...

+1

Poslednja izmena:
ja sam moj kupio u logičnom šopu.
tamo ima garancije 12 meseci.
koliko se sećam, neko je pisao da mu se telefon pokvario i da su mu u pomenutom šopu zamenili ploču.

Vrh Dno