Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ma ne mora, ali je čest slučaj ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Od 25 do 40 dana dok ne stigne telefon iz Mađarske sa reklamacije (Kupujem Prodajem garancija)...

Poslednja izmena:
Javlja li se jos kome lag, kad iz recent aps hoces da odes na home ekran?

Javlja li se jos kome lag, kad iz recent aps hoces da odes na home ekran?
Ponekad, doduše imam 99 instaliranih aplikacija i dosad mu nikako nisam radio fabrički reset.

Inače, kupio sam ga u septembru prošle godine, svaki put OTA update, jednom mi se učinilo da je zaglavio u bootloop, ali uspio sam ga pokrenuti.
Baterija mu je drastično degradirala, nije ni na početku bila za neku pohvalu, ali sada, u odnosu na tad, razlika je ogromna. Zbog toga, a i bootloop ruleta, ide na doboš prije isteka garancije, iako sam generalno jako zadovoljan telefonom.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Sa 100 aplikacija i da kupiš neki od 2017 flagship telefona (550+ €) nećeš imati mnogo bolji sot [emoji6]
Bolje smanji to na 50-ak koje stvarno koristiš i to je to ...

Ovaj novi Play Store ima opciju da se sortira kao "Last Used" pa vidi koje ne koristiš ...

Screenshot_20170603-121517.png

Poslednja izmena:
^ Uputstvo se nalazi u prvom postu ove teme.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Hvala. Sve mislim manja sansa da mi crkne na 6 ici androidu.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Hvala. Sve mislim manja sansa da mi crkne na 6 ici androidu.

ne mogu da tvrdim (samo na osnovu pročitanog i kasapljenja jednog crklog) ali mislim da je to po nekoj analogiji kao da se vodi računa o benzinu koji se sipa u auto da isti ne bi ukrali.
još jednom: pišem ovo uz sve ograde...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

pozdrav svima...

imam 5x oko godinu, na 7.1.2 je, sve radilo do nocas perfektno. koristio viber, poceo da odlazi u restart, podigne android, opet malo radi pa opet restart...tako nekoliko puta i sada ne mogu da pridjem semu fastboot mode. ni recovery nece iz fastboot-a. polovan sam kupio. nemam garanciju. u fastbootu stoji bez restarta....

jel to to? mislim kraj? ili da pokušam neki servis?

hvala na odgovorima.

Samo zamena ploče nažalost.

Da li nekome ovaj telefon radi duže od godinu i po dana? Neka se javi, čisto da se ponadam.

Fascinantno šta je LG napravio od svojih telefona.

zna li se okvirno koliko €? u srbiji, gde?

Previše, skoro 200e, ovlašćeni servis

e ***...bas sam bio zadovoljan...nexuse koristim godinama...jel onaj 6p ima isti problem?

Ima i još nekoliko gratis [emoji3]
Kupi nešto sa garancijom - godinu dana KP ili još bolje 2 godine operatera...

Poslednja izmena:
Pa ako ne crkavaju svi tj ako ne mora da znaci,mozemo mi kod kojih jos uvek radi da se nadamo da ce raditi i dalje dok ne bude doslo vreme za prodaju/uzimanje novog fona? :)

Vidiš da su svi živi pocrkali, očigledno je samo pitanje vremena..

Na kp vidim 4 komada koji su u crkli i prodaju se za delove. Dok citajuci ovu temu ovde imam utisak da je pocrkalo bar 30.

Steta,a bas je dobar telefon,nego verovatno je zbog tih problema i tako jeftin.Da nema te probleme sa crkavanjem mogao bi i da bude 60/70 evra skuplji i opet bi vredeo toliko.

Da li je moguće da 90% telefona sa bootloopom ovde nemaju garanciju? I mlađa od godinu dana. Pa i one najgore toalet paper garancije traju toliko.

Ja sam se pre javljao ovde i primetio da je jedan od korisnika prvo pisao kako je prodao telefon pa onda kako je ušao u bootloop.

Ipak sam pre 20ak dana kupio isti, uz toalet paper garanciju od dve godine. Volim da igram ruski rulet izgleda. :) Po IMEI kodu sam video da je kao proizveden u martu 2017, sada koliko je to tačno...

Jednostavno za ove pare mi se nisu uzimali Xiaomi, Redmi i slični. Kamera ubija. :)

I naravno, pored sve frke sa bootloop-om, na KP nema HITNO za 100€. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Od 4 komada kolkiko smo imali u firmi, 3 su ziva, samo je moj umro.
.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Moj sutra slavi godinu dana od prvog paljenja

Moj je proizveden u decembru 2015. Evo ga, jos je ziv.

Nazad
Vrh Dno