Glupo pitanje, jesi li fleshovao novi soft?Moj sluzi,kao igracka klincu.
Mislim,radi on,ali ne kako bi trebalo.
Svako ko me pozove,cuje sebe u slusalici.sve cesce blokira...,steta.
Koja je radnja sa 24 meseca garancije?Moj je kupljen u julu prošle godine. Verzija od 32Gb sa toalet papir garancijom u jednoj radnji u Bgd, do duše na 24 meseca. Inače je verzija od kraja oktobra 2015. za nemačko tržište. Za sada nisam imao problema.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Pa to je soft problem 99,7%Nista nisam dirao.
On je poceo da zeza, vec posle 3,4 meseca.
Trpeo sam ga godinu dana, ali vise nije islo.
Imas na XDA anketu i tamo po rezultatima stoji da vise problema ima 32gb verzija. I to nekih 64% za 32gb i 36% za 16gb.Da li neko zna koji model ima vise problema sa bootloop, sa 16 ili 32 gb
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
I jedno i drugo je podlozno istom problemu... Izgleda da im je kontakt sa maticnom los...Svi pricaju o pregrevanju ploce, procesora, a sta se desava sa memorijom da ne strada mozda ona pa sw ne moze da pristupi podacima za boot.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Da bi mogao da kazes sa sigurnoscu da vise problema ima 32gb morao bi da znas mnogo vise statistika... Ja se nadam da nije tako, jer imam 32gb xD... Ako je 32gb prodavaniji od 16gb, ili korisnici 32gb su zahtevniji ili vise prate forum itd.. Iz statistike zakljuciti nesto za sigurno, tesko...Imas na XDA anketu i tamo po rezultatima stoji da vise problema ima 32gb verzija. I to nekih 64% za 32gb i 36% za 16gb.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
+1Ja uopšte ne razmišljam o pregrevanju niti zbog toga menjam način korišćenja telefona. Nema smisla, pre bih ga bacio...
Ukljuci developer options iMeni u zadnje vreme sve zivo izbacuje iz rama. Iako sam upalio agressive mode u novi i dalje se desava reload, yt takodje retko kad ostane ucitan itd.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari