Šta je novo?

LG Nexus 5X

Luuutkica
2de47a282bb87450d6ef4280f36120d4.jpg
5a08a3f9294756a381988d674045e044.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dobra kombo :)

Nije mi jasno zašto proizvođači ne izbacuju crvene mobove ..

Moj sluzi,kao igracka klincu.
Mislim,radi on,ali ne kako bi trebalo.
Svako ko me pozove,cuje sebe u slusalici.sve cesce blokira...,steta.

Nista nisam dirao.
On je poceo da zeza, vec posle 3,4 meseca.
Trpeo sam ga godinu dana, ali vise nije islo.

hahahahhahahaha
to kao i komp,kad kupis,taj sistem furas ceo zivot,tako mora :)

Moj je kupljen 03.05.2016 od Vladimira, mislim da je proizveden oktobra 2015 god. Rutovan, vec duze na pixel romu...

Koliko ja vidim do sad se samo jedan iz 2015. javio da je ziv xD

Moj je kupljen u julu prošle godine. Verzija od 32Gb sa toalet papir garancijom u jednoj radnji u Bgd, do duše na 24 meseca. Inače je verzija od kraja oktobra 2015. za nemačko tržište. Za sada nisam imao problema.

Koja je radnja sa 24 meseca garancije?

Sta mislite za koju cenu bi trebao da stavim 5x? Platio ga 300e :(
Ima jos 6 meseci garancije, 32gb, carbon, ocuvan, sve sa kutijom, punjacem, adapterom za micro usb, cak i sa onim giftcardom za play music...

Jedno je koliko ćeš staviti, skroz drugo koliko su ljudi spremni da rizikuju posle svega viđenog.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Nista nisam dirao.
On je poceo da zeza, vec posle 3,4 meseca.
Trpeo sam ga godinu dana, ali vise nije islo.
Pa to je soft problem 99,7% :D I lako resiv. Fleshuj nov factory image. Naravno otkljucaj bootloader za to, samim tim bice sve na fabrickom, ali svakako nov factory image i resices to.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Pa isti je problem kao i sa LG G4. Nista novo.
Ne igrajte igrice na tel da se ne bi usijao i ima da radi :D

I moj je oktobar 2015 32gb crni,kupio prije pola godine na njemu od prvog dana pure nexus i nikad ni restarta.

i moj je oktobar 2015, 16gb, kupljen u oktobru 2016, od starta stock, nikad ne imadoh problema...

Pa ni necete imati neki vidljivi problem da znate da mu je kucnu cas. Meni je isto radio bez bilo kakvog problema i samo zapucao dok sam ulazio u whatsapp.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Da li neko zna koji model ima vise problema sa bootloop, sa 16 ili 32 gb

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Svi pricaju o pregrevanju ploce, procesora, a sta se desava sa memorijom da ne strada mozda ona pa sw ne moze da pristupi podacima za boot.

Svi pricaju o pregrevanju ploce, procesora, a sta se desava sa memorijom da ne strada mozda ona pa sw ne moze da pristupi podacima za boot.

I jedno i drugo je podlozno istom problemu... Izgleda da im je kontakt sa maticnom los...

Bilo je negde objašnjenje da se od korišćenja plastika neka deformiše ( istegne ) i da zato umiru. Lg

Imas na XDA anketu i tamo po rezultatima stoji da vise problema ima 32gb verzija. I to nekih 64% za 32gb i 36% za 16gb.

Da bi mogao da kazes sa sigurnoscu da vise problema ima 32gb morao bi da znas mnogo vise statistika... Ja se nadam da nije tako, jer imam 32gb xD... Ako je 32gb prodavaniji od 16gb, ili korisnici 32gb su zahtevniji ili vise prate forum itd.. Iz statistike zakljuciti nesto za sigurno, tesko...

Bolje bi bilo da je u anketi bolje podelio mesece, da ima i preko 12 meseci, a ne samo do 9+... Mene interesuje koliko njih crkava posle 12 meseci xD

Evo link za xda forum sa anketom:
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3476794

Poslednja izmena:
U pravu si, lose sam se izrazio. Uglavnom hteo sam samo da prenesem ono sto sam procitao na XDA. I moj je bio 32gb :D

Danas mi google services iz nepoznatog razloga spržio 30% baterije i opasno zagrejao telefon. Kontam - to je to, vreme da se rastajemo. Puknem power off, temp se smanji, ubeđen da me čeka bootloop - kad ono...
Pun užitak nudi ovaj uređaj...

Ja uopšte ne razmišljam o pregrevanju niti zbog toga menjam način korišćenja telefona. Nema smisla, pre bih ga bacio...

Meni u zadnje vreme sve zivo izbacuje iz rama. Iako sam upalio agressive mode u novi i dalje se desava reload, yt takodje retko kad ostane ucitan itd.

Meni u zadnje vreme sve zivo izbacuje iz rama. Iako sam upalio agressive mode u novi i dalje se desava reload, yt takodje retko kad ostane ucitan itd.

Ukljuci developer options i
Onda idi na running services(u dev options) i daj screenshot

Nazad
Vrh Dno