nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Meni je jedan nudio 140e za 16gb pre 20ak dana
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Evo proverio, A57 u S6 je 14nm LPE (low power early), dakle mnogo bolji proces za CPU, bolji kvalitet ploce ... Eto odgovora.
Upravo je to prednost Samsung skina, što korisnik jednostavno može da odradi masu stvari bez jurenja po prodavnici app koje to rade i ne smara se sa njihovim reklamama! Pusti video, isti taj video zumira u toku reprodukcije veoma jednostavno, odmah mu je dostupno da to iseče što želi, ulepša, spoji sa drugim klipom, obradi sliku... To su samo neke sitnice iz njihovog TW, sve to kad nabudžiš na neki drugi fon, em ne radi tako lepo, em to nije to jer i taj drugi fon se vuče gore nego njihov TW. Dosta su poradili na novom skinu u S8, daleko je ono od ružnog i ne funkcionalnog, ono izgleda baš dobro. Više je ružno klot nexus, što naravno ne bi ni išlo masnovno, toga su svesni i proizvođači i zato ne guraju klot izgled.
Da samo što stock android sve više ubacuje "korisne " opcije iz drugih skinovanih androida. Android O će imati opcija skoro kao tw ali se neće vuci kao prebijena mačka
Drndaj ga dok je na punjacu
Šta najviše opterećuje cpu da ga ubijem dok ima toalet papir garanciju?
Pošto svima crkava, samo je pitanje vremena kad će i meni,
mada radi kao i prvog dana, odlično, prosto mi neverovatno da će da umre sam od sebe.
Pošto imam još garanciju, šta da mu radim da ga spržim dok je u garanciji?
Igrice ne igram, da probam to?
I dobije pun displej mrtvih piksela. Kad sam video sliku što je postvaljena u temi, kakav crni Redmi note 4. A onda da lepi rupe po telefonu da ga čuju sagovornici. Zaobići u širokom luku baš tog Kineza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari