Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pitacu ga da li hoce da mu otvorim i zagrejem. Nije mi frka, nije nesto komplikovan fon za otvaranje, ali zavisi od njega. Podatke vise nema jer smo pobrisali na fabricki iz recovery-ja.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

И шта је било са гаранцијама? Уколико сте вас петорица имали?

Послато са C6603 уз помоћ Тапатока
Истекла за мој....за остале мислим да нису имали...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nema potrebe za otvaranjem i zamrzivacem radi podataka, dovoljno je staviti ga na nešto toplo. Moj danas stiže iz servisa, nisam siguran da sam dobro čuo, kažu sitan kvar, zamenjen čip kod konektora za punjenje

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Posle svih crkavanja 5X poceo sam da razmisljam da moj prodam i uzmem nesto drugo. E sad da li bi posle 5X recimo P10 Lite bio bar priblizan po komforu pri koriscenju? Nisam neki ultra mega zahtevan korisnik, CoC, Star Wars od igara, browser neki sa ad block funkcijom, viber i mozda jos nekih 15-ak aplikacija, bez fb, instagrama, snap chat-a, ali volim da sve uvek radi fluidno. Jedino sto sam poceo da vise koristim kameru jer je kod nexusa i vise nego ok...

Poslednja izmena:
Imaš posebnu sekciju na forumu šta da kupim, napravi temu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Drugar je odmah uzeo g5, jer je to imao u Sa. Treba mu fon zbog posla. Kaze na prvu loptu da je masina u odnosu na nexus. Videcu kad ga dohvatim :)

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Najveca mana telefona je to sto ga je napravio raspali LG.

Moj još uvek radi, sad u maju mu je godinu dana. Kad crkne (već sam se pomirio s tim), uzimam P10. I LG nikad više.

Moj sam prodao, necu da razmisljam o cupanju podataka i maltretiranju tog dana ako i kada rikne. Sad furam J3 2016 za 100eur nov sa garancijom, konfekcija ali solidno klizi dok ne naidje nesto interesantno.

Poslednja izmena:
Na kutiji bi trebalo da piše i serial, prva cifra godina, sledeće dve mesec proizvodnje

Isto i kod mene, nemački. Opet, ne crkavaju svi ali je jasno da problem postoji. Telefon mi radi kao sat ali...

Prijatelj i ja sam ubeđen da OTA ubija telefone, pre bih rekao slučajno nego namerno. Jer ovde na forumu ko flešuje telefon u opšte nema problema, dok oni koji su radili OTA-u ( veliki update tipa sa 6.0 na 7.0 itd) upadne u bootloop, dok mesečne zakrpe nemaju uticaja.

Poslednja izmena:
Ja sam odradio OTA i za sad nemam nikakvih problema. Nisam se cimao sa rutovanjem.
Nadam se sa necu biti taj kome ce da upadne u bootloop

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Prijatelj i ja sam ubeđen da OTA ubija telefone, pre bih rekao slučajno nego namerno. Jer ovde na forumu ko flešuje telefon u opšte nema problema, dok oni koji su radili OTA-u ( veliki update tipa sa 6.0 na 7.0 itd) upadne u bootloop, dok mesečne zakrpe nemaju uticaja.

+1

Ja mislim da je to glupost, kako može da ima veze sa OTA, ako i posle nje radi telefon?

Elem, nikad LG više.
Razumeo bih da je crkavao ali u manjem obimu, baš ga preteraše.

Da su bar priznali grešku kao Samsung, nego jok, boli njih patka.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja mislim da je to glupost, kako može da ima veze sa OTA, ako i posle nje radi telefon?

Elem, nikad LG više.
Razumeo bih da je crkavao ali u manjem obimu, baš ga preteraše.

Da su bar priznali grešku kao Samsung, nego jok, boli njih patka.

Zar ne rikava i 6p?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Rikava, ali u daleko manjem obimu nego 5X.

Ja trenutno u kući imam 3 lg android uređaja i samo ovom nesretniku preti smrt. N5 radi bolje nego ikad, a gpad i pored 10gb ćerkinih igrica ne posustaje.
Stvarno mi nije jasno kako su uspeli da useru nove proizvode

Ma znam, na u kući imam G2 i N5, odlični telefoni.
Posle tog G2 sve je krenulo nizbrdo(G3, G4, N5X, V10).
Nije to samo jedan uredaj ***.

Tako da goodbye LG, dok se ne opamete(ako se opamete)

https://support.google.com/nexus/answer/4457705?hl=en#nexus_devices

Minimum update period:
Септембар 2017 / Септембар 2018

Nexus devices get Android version updates for at least 2 years from when the device first became available on the Google Store. After 2 years, we can't guarantee additional updates.

Nexus devices get security updates for at least 3 years from when the device first became available on the Google Store, or at least 18 months from when the Google Store last sold the device, whichever is longer. After that, we can't guarantee additional updates.

Poslednja izmena:
Galinari, ta politika je stara vec dve godine. Launch date +2y +1y security patch support.
Sad je pitanje da li ce osmica izaci u avgustu kako se pise. Tu ce imati marketinski a i tehnolsoki prbolem jer im dva uredjaja, 5x i 6p imaju update eol samo mesec dana nakon toga.

Можда 15% ће добити 8.0

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

15% koji prezive update od 15% koji dozive avgust. 2.25% :D :D

Nazad
Vrh Dno