Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa uskoro ,to jest za 15ak dana sam na nekom novom mobu :) verovatno honor8.

Ali ne bežim zbog ploče nego zato što me je mob smorio

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sad kao ne bezi nego ga smorio. :D

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

Kako ćeš sad na oglase da staviš "telefon koji samo što nije crkao" - kao ispravan ili ? [emoji3]

Honor 8 - 400€ i EMUI, neka hvala bolje 6P ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Hmmm.

Nacice se to za 350e.( Verovatno i sa garancijom telesmora )
Za 6p koji je star 15,16meseci i gde su sve serija na srpskom tržištu iz 2015 god ne bih dao ni 300e.
400e jedino kada bi mi neko prislonio pištolj na glavu..

Poslednja izmena:
Plus taj Mate 8 sto planira... :D

Honor 8...

Al brate sto savetuju coveka ubilo se. 6p i 5x crkavaju i kaze predji na 6p i dodaj jos 200e, posle moli boga da ne crkne i on. Das 400e i umre ti fon. Nije se desilo kod nas na forumu ali redit i net su puni bootloop-ova. A garancija malo jaca od kisele vode, za fon star godinu ipo.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Ovoliki ljudi ovde sa 6P, nikome crkao nije.
Pametnom dosta.

Pa nije benchmark ceo svet. Koliko ljudi ima ovde 6p ? 15, 20 mozda

Al brate sto savetuju coveka ubilo se. 6p i 5x crkavaju i kaze predji na 6p i dodaj jos 200e, posle moli boga da ne crkne i on. Das 400e i umre ti fon. Nije se desilo kod nas na forumu ali redit i net su puni bootloop-ova. A garancija malo jaca od kisele vode, za fon star godinu ipo.

+1

Nema ko mene šta da savetuje :)
Znam ja dobro šta je 6p ,jedan odličan telefon koji je trenutno precenjen. (Pre 4meseca sam nov uzeo za 350 sada za toliko nema ni polovan )
Ni prvi ni poslednji telefon u takvoj poziciji

Znam ja da ti znas, nego kazem generalno :D Da ne znas, dobro bi te posavetovali. Bas tako, precenjen telefon, cena umesto da mu pada ona raste..

Znači sad je vreme da se bega sa 6p :D ehhh da je Mate 9 jeftiniji

Sacekaj malo, pasce valjda oko 500e.. Sad je oko 600 cini mi se..

590 dual sa mtsa sam video... Ali nema šanse ni 500 da dam. 450 max :)
Od mate8 mi je interesantna ta Mate serija, mnogo mi dobro izgleda. Kad padne na normalu izaći će nešto novo i tako.....

Da je iole normalno trziste izlaskom novih modela pale bi cene starim a ono kod nas uvek drugacije.. Slazem se, msm da je 450 isto dosta para za fon.. 500 je vec previse.

Nema ko mene šta da savetuje :)
Znam ja dobro šta je 6p ,jedan odličan telefon koji je trenutno precenjen. (Pre 4meseca sam nov uzeo za 350 sada za toliko nema ni polovan )
Ni prvi ni poslednji telefon u takvoj poziciji

Koliko se sećam bio je polovan... [emoji12]

Star 5dana :)

Da je iole normalno trziste izlaskom novih modela pale bi cene starim a ono kod nas uvek drugacije.. Slazem se, msm da je 450 isto dosta para za fon.. 500 je vec previse.

Da je normalno trziste i da smo normalna zemlja,ne bismo se mi nesto ubijali da pisemo o telefonima od 200e i njihovim kvarovima i rizicima od istih.Kupis drugi za dvodnevnu platu i bas te briga :) .

Haha mocni google. Umesto da budu primer svima oni postadose ko sljamsung i kompanija :D

Ne valjaju vam punjači, moj puni k'o i prvog dana :D

https://youtu.be/nlmS8_Gz5QA

Ne znam da li ovo ima veze za gašenjem recents posle nekog vremena ali očito da Google ne zna gde bije što se tiče optimizacije baterije u pozadini.

Nisam znao u koju temu pa neka ga ovde :)

Poslednja izmena:
Imam telefon od marta ili aprila prosle godine i zlo bi bilo da nema brzo punjenje, mogu da zamislim kakva ce baterija da bude za jos toliko vremena. Je l' ima u mescu da se kupi i da zamene bateriju?

Zato sam ja i prodao nexus, odličan telefon sa očajnom baterijom.
Ne smeta mi ni izrada ni zvučnik, ali bateriju nisam mogao da svarim.
A te bajke o optimizacijama i projektima volta, doze, trt mrt, to su teške lažurije.

Sent from my Redmi Note 3

Vrh Dno