Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sad videh da opet daju 30 dana free Google Play Music [emoji106]
(Build 825)

Za Nexus je 3 meseca. Samo se uđe u Play Music i on ponudi. Nisam još uvek prihvatio. :)

76e81e9cdaf59324b8d8e6f72e062790.jpg

Poslednja izmena:
3 meseca za nove korisnike, 1 za stare [emoji3]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk v6.3.3 (Build 825)

Ja jesam i ne vidim razliku između youtube I gp music :)

Plus da li bi neko mogao da mi objasni kako se izlazi iz te apk to jest kako se gasi ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Džabaka inače 7$ mesečno bi bilo bacanje para :)

https://www.androidfilehost.com/?fid=601296195406528703
To se samo flesuje, zatim kroz app mozete menjati podesavanja, ali najbolje loadovati neki profil postojeci.
Nakon instalacije odratiti enable speaker-a npr kroz app, i pustiti muziku neki. Izvucite meni sa leve strane i pritisnite driver status, trebalo bi dole da pise Processing : Yes.
Ako pise No, probati ovo - Rename /vendor/etc/audio_effects.conf to audio_effects.conf.BAK(ali ne bi trebalo, ja ovo nisam morao da radim).

I evo audiphile profil -> http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3889015&d=1475087093
Samo extract u /sdcard, pa load profile iz aplikacije.

To je to.

Recimo, meni je ovo skroz zeznulo zvuk na telefonu. Zvučnik je preglasan i dolazi do distorzije već na prvoj trećini slajdera. Drugo, nikako nisam mogao da ga nateram da pokaže "Processing: Yes". Niti hoće da se ugasi ova modifikacija zvuka za izlaz na zvučniku (da bude samo na slušalicama). I na kraju, neće da deinstalira drajver za zvuk. Kaže da je obrisao i da se telefon restartuje, ali jok. Imam sve stock, samo rootovan. Sad skidam fabrički imidž da bih vratio na staro.

Recimo, meni je ovo skroz zeznulo zvuk na telefonu. Zvučnik je preglasan i dolazi do distorzije već na prvoj trećini slajdera. Drugo, nikako nisam mogao da ga nateram da pokaže "Processing: Yes". Niti hoće da se ugasi ova modifikacija zvuka za izlaz na zvučniku (da bude samo na slušalicama). I na kraju, neće da deinstalira drajver za zvuk. Kaže da je obrisao i da se telefon restartuje, ali jok. Imam sve stock, samo rootovan. Sad skidam fabrički imidž da bih vratio na staro.

Strasno kako jedan .apk moze da ti sje*e fon do te mere da moras da vracas factory image :(

Ko ti kriv što nisi uradio bekap :D
Elem, jesi li siguran da si flešovao baš tu, patched verziju?

Nema veze, nisam ostao bez podataka. Flešovao sam samo sistemsku particiju. :)
Naravno, skinuo sam sa linka koji si ostavio.

Preporuka za proveren usb kabl radi kacenja na laptop,a da ima kod nas da se naruci,da ne cekam..?

Screenshot_20161223-002601.pngScreenshot_20161223-002548.pngScreenshot_20161223-002556.png

Kakva magija ***... Sutra cu videti na lte kako ce se ponasati, ali ovim sam odusevljen. Kada bih je cedio do kraja skoro 6 sati sot. Telefon radi bolje nego na stock.. Nema cak ni mikro laga.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Hahaha poslusao sam tvoj savet xD Jos ja ****** sve vreme ma dobro radi stock, znaju google programeri sta rade.. :D

Hahaha poslusao sam tvoj savet xD Jos ja ****** sve vreme ma dobro radi stock, znaju google programeri sta rade.. :D

Ja jutros skinuo sa punjaca, sad pogledam 109% baterije. :D
Salu na stranu, sinoc sam radio fabricki, nista pomoglo nije. Preko 3h ne mogu ni da sanjam.

Pokusavam da nadjem na prethodnim stranama sta si to uradio,al mi ne uspeva :) . Neki drugi rom ili...?

https://www.androidfilehost.com/?fid=601296195406528703
To se samo flesuje, zatim kroz app mozete menjati podesavanja, ali najbolje loadovati neki profil postojeci.
Nakon instalacije odratiti enable speaker-a npr kroz app, i pustiti muziku neki. Izvucite meni sa leve strane i pritisnite driver status, trebalo bi dole da pise Processing : Yes.
Ako pise No, probati ovo - Rename /vendor/etc/audio_effects.conf to audio_effects.conf.BAK(ali ne bi trebalo, ja ovo nisam morao da radim).

I evo audiphile profil -> http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3889015&d=1475087093
Samo extract u /sdcard, pa load profile iz aplikacije.

To je to.
hvala ti mnogo! ovo sam čekao [emoji6]

@zuke pixel rom, elementalx kernel i drunkSauce lite governor podesavanja. Po meni ovo poslednje je glavna stvar koja pravi razliku. :D Fejs i mesindzer su mi u greenify hibernacija cim se ugase :D
Lepo radi po meni bolje od stock.. Kao sto vidis baterija je bolja dosta. Videcu danas sta ce biti na Lte..
Ono sto je isto sjajno je kesiranje na pixel romu ide od 450 do 600+ mb.
@Cvoruga hahaha da da tvoja skola :D

@opusteno kakva je fluidnost na tom gov podešavanju?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Odlicna stvarno.. Nema ni mikro lag. Prvo sam bio na madDog koji je isto odlican ali posle kopanja po xda video sam da ovaj najvise hvale.. Sve je smooth sto bi rekli ameri. O bateriji i da ne pricam..

Šta je tu spektakularno ?
Wi-Fi i dobar signal - normalno je da baterija toliko traje, pogotovo ako nema mnogo instaliranih aplikacija...

Poslednja izmena:
Spektakularno je u odnosu na ono sto sam izvlacio pre toga istim koriscenjem sa istim aplikacijama..

Daćemo šansu, vidim ima i za 6p :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Preporuka za proveren usb kabl radi kacenja na laptop,a da ima kod nas da se naruci,da ne cekam..?

HAMA kabl USB-C - USB A 2.0, poznata radnja cije ime pocinje na G, moze da se naruci online, cena je 1090 din.

Na šta da obratim pažnju pri kupovini polovnog Nexus 5X?

Kupujem sutra, pa osim celovitosti, ne znam šta još da gledam. Jel ima neki test za ekran, zvuk, kameru...
Da li ima nešto što se često kvari pa da i to proverim pre kupovine?

Ako nekoga interesuje mogu sutra da okacim poredjenje kamera iphone 7 i 5x :)

Nazad
Vrh Dno