U mom slucaju, bukvalno 20ak % dnevno, ali moram napomenuti da je kod mene na poslu, gde znam da provedem i 10h dnevno, signal jako los.Koliko baterije uštediš realno sa tim prebacivanjem na 2g sa 3g/4g?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne, nema veze to.Nisam znao za to.
A da li je moguce da hvata bolji signala kad je awake,cim sam se probudio i krenuo da koristim tel. signal je iz zutog poceo u zeleno da prelazi?
4g ne sluzi za pozive [emoji14]Ne, nema veze to.
Pa naravno da radi 2/3/4G i kad si na wifi-u, kako misliš da zoveš/primaš pozive kad si na wifi
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Koristim isti setup od skoro, primetan boljitak, pogotovo zvuk u slušalicama.Konačno sam našao danas verziju Viper4Arise koji radi na stock 7.1.1, rutovan samo.
Sve radi nakon fleša iz TWRP-a, stavio sam audiophile profile, bolji zvuk 10x nego inače.
@Luka. Ja sam samo ucitao DrunkSauceLite, iskljucio touchboost. Jel treba jos nesto da se namesti ?
Da da to je to.. Za sada je okej 64 posto imam baterije a 2 sata i 20 min SoT.. Sve je doduse wifi, videcu sutra sa Lte ceo dan kako ce funkcionisati.Stavi apply on boot za governor, touch boost, input boost miliseconds, input boot frequency i boost miliseconds.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari