Šta je novo?

LG Nexus 5X

Koji profil koristite za elementalx, ja sam sad na DrunkSaunceLite. Cini mi se da su ovaj najvise hvalili, testiracu par dana da vidim kakve cu rezultate dobiti..

Sent from my Pixel using Tapatalk

Koliko baterije uštediš realno sa tim prebacivanjem na 2g sa 3g/4g?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
U mom slucaju, bukvalno 20ak % dnevno, ali moram napomenuti da je kod mene na poslu, gde znam da provedem i 10h dnevno, signal jako los.

Moto Z + TapaTalk

Nisam znao za to.
A da li je moguce da hvata bolji signala kad je awake,cim sam se probudio i krenuo da koristim tel. signal je iz zutog poceo u zeleno da prelazi?
Ne, nema veze to.
Pa naravno da radi 2/3/4G i kad si na wifi-u, kako misliš da zoveš/primaš pozive kad si na wifi :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel moze da se namesti kada otkljucava otiskom da ne trazi posle pin ili patern? Predpostavljam da moze ali nikako da namestim to.

Koristis novu ili neku precicu za zakljucavanje ekrana ?

Jok, fabrika sve.

Otkljucas otiskom i on ti posle trazi pin ? Prvi put cujem da tako nesto moze da se namesti :)

Kada hocu da namestim da otisak izbaci mi ovo.
Screenshot_20161221-212820.png

Meni ovako stoji. Ne znam gde si pronašao tu opciju ?

uploadfromtaptalk1482352752534.jpg
uploadfromtaptalk1482352764993.jpg

Resio sam problem. Aplikacija za zakljucavanje ekrana preko widgeta je pravila problem. Stavio da nebi akao dugme stalno. Nego tapnem na ekran i zakljucam. Ali kada zakljucam preko nje trazi mi (posto je tako namesteno) patern da prevucem posle otiska. Kao kad ga resetujes pa ti prvi put trazi patern ili pin. Kada zakljucam na taster, otkljucava posle toga normalno otiskom.

A lepo te čovek pitao jel koristiš neku prečicu za zaključavanje... Na stranu što je već x puta pisano o tome :)

Inače rešenje ti je da koristiš neku aplikaciju koja rešava zaključavanje preko timeouta. Npr poslednji nova launcher to ima.

Mislio sam da me pitao za otkljucavanje.

za nas sa jeftinijim kartama, ako se koristi imprint za otključavanje, da li može da se koristi i neki vidžet za zaključavanje, a da ne budu u koliziji? odnosno, da posle otiska ne moram da kucam pattern ili šta god.

fabrički 7.1.1 sa pixel launcherom
hvala unapred

Stavis ScreenLockPro i zakljucavas preko njega. Nece praviti problem jer ima timeout. Koristim ga vec 2 meseca i odlicno radi posao.
Koristim staru verziju Nova launchera pa ne znam kako radi u novijim verzijama integrisano resenje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Moze se naci i placena verzija. Ako se ne snadjes pusti poruku.

kao prvo, hvala na odgovoru. jednom, drugom, trećem.
našao sam plaćenu verziju 2.8.

za sada radi imprint sa zaključavanjem. ne bi da zvučim kao žena koja zvoca, ali ima jedan solidan nedostatak. citiram:"it takes aproximately 10+ sec to lock".

edit
sad vidim da je u opisu verzije 2.9 napravljena korekcija oko imprinta ali ne mogu da nađem 3.0 apk

Poslednja izmena:
ja sam na novi podesio na double tap. zacrni se ekran ali mu treba oko 5 sekundi da se skroz ugasi

Nema na cemu. Bude to i krace od 10 sekundi ali mora da ima "delay" da ne bi bio problem sa fp-om.
I na koristim 2.8p verziju, nisam istrazivao oko novijih.

ja sam vrlo zadovoljan stock verzijom. posebno u kombinaciji sa pixel launcher-om.
od dp2 verzije nisam imao apsolutno niti jedan bag.
obzirom da nisam zahtevan korisnik, odnosno fon koristim samo onoliko koliko mi je potreban, bez problema mogu da izguram dva cela dana korišćenja.
naravno sot nije 4, 5 ili 6 sati ali to mi je potpuno nebitno.

Konačno sam našao danas verziju Viper4Arise koji radi na stock 7.1.1, rutovan samo.
Sve radi nakon fleša iz TWRP-a, stavio sam audiophile profile, bolji zvuk 10x nego inače.

Jel zvuk samo na slusalicama ili i zvucnik ?

Konačno sam našao danas verziju Viper4Arise koji radi na stock 7.1.1, rutovan samo.
Sve radi nakon fleša iz TWRP-a, stavio sam audiophile profile, bolji zvuk 10x nego inače.

Koristim isti setup od skoro, primetan boljitak, pogotovo zvuk u slušalicama.
@Opusteno vidim da si pitao pre nekoliko strana, koristim ja DrunkSauceLite sa thermal throttling tweakovima, sve radi odlično.

Baci link ako ti nije tesko :D

@Luka. Ja sam samo ucitao DrunkSauceLite, iskljucio touchboost. Jel treba jos nesto da se namesti ?

https://www.androidfilehost.com/?fid=601296195406528703
To se samo flesuje, zatim kroz app mozete menjati podesavanja, ali najbolje loadovati neki profil postojeci.
Nakon instalacije odratiti enable speaker-a npr kroz app, i pustiti muziku neki. Izvucite meni sa leve strane i pritisnite driver status, trebalo bi dole da pise Processing : Yes.
Ako pise No, probati ovo - Rename /vendor/etc/audio_effects.conf to audio_effects.conf.BAK(ali ne bi trebalo, ja ovo nisam morao da radim).

I evo audiphile profil -> http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3889015&d=1475087093
Samo extract u /sdcard, pa load profile iz aplikacije.

To je to.

Stavi apply on boot za governor, touch boost, input boost miliseconds, input boot frequency i boost miliseconds.

Da da to je to.. Za sada je okej 64 posto imam baterije a 2 sata i 20 min SoT.. Sve je doduse wifi, videcu sutra sa Lte ceo dan kako ce funkcionisati.

Vrh Dno