Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jel imao neko problem sa blicem i slikama noću? Blic se upali, ali je slika ili mutna ili se ništa ne vidi. Baš nervira, ništa ne mogu da slikam kada treba blic. Beta 7.1.1

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja sam ima taj prob. na 7.0,blic se upali a slika ispadne ko da nema blica,to mi se desavalo kad je hdr+ off.Kada je hdr+ na auto ili on taj prob. nisam imao.

Pf, kao da neko gasi HDR+ ovde [emoji14]

Ja sam ima taj prob. na 7.0,blic se upali a slika ispadne ko da nema blica,to mi se desavalo kad je hdr+ off.Kada je hdr+ na auto ili on taj prob. nisam imao.
Meni se dešava nezavisno od hdr+, ali ne dešava se stalno, ponekad samo i tad mu nema pomoći

Ima ko problem da mu flashfire ne vidi update?

Ово је послао 6п!

Stigao ti ovaj poslednji ota ? I kada restartujes mob pre nego što kreneš da ga koristiš ispiše ti onu poruku da si u Beti Bla bla ?

Da, stiglo danas obaveštenje za update u kom je pisalo da je to update na 7.1.1. Do tada sam bio na 7.1.1 beta. Nije mi izašlo nikakvo obaveštenje pri restartu pa sam probao opet sada da restartujem i opet nema te poruke koju pominješ. Međutim kada preko browsera odem na adresu za prijavu na beta program piše da sam prijavljen, što se vidi na ss koji sam okačio.

Ima ko problem da mu flashfire ne vidi update?

Ово је послао 6п!
Isto ne vidi OTA, da li moze da se flesuje OTA preko flashfire ako si rutovan? Ranije mi je izbacivao neko upozorenje kada sam hteo da OTA da ubacim, pa sam svaki put skidao ceo image i sa tim nije bilo problema. Na beti sam inace

Da, stiglo danas obaveštenje za update u kom je pisalo da je to update na 7.1.1. Do tada sam bio na 7.1.1 beta. Nije mi izašlo nikakvo obaveštenje pri restartu pa sam probao opet sada da restartujem i opet nema te poruke koju pominješ. Međutim kada preko browsera odem na adresu za prijavu na beta program piše da sam prijavljen, što se vidi na ss koji sam okačio.
Pa dobro neka piše .. ništa to ne menja .
Beta oblanda neće skoro a i pitanje da li će biti za 5x

Poslednja izmena:
Da li neko ima slican problem:

- dolazni pozivi traju jedno zvono i prekinu se (pozivaoc kaze da je isto kao kad se odbije poziv), i tako u nedogled do restarta
- istovremeno nemogucnost poziva preko Signala (i data i preko wifi)
- pomaze samo restart (vec pomenuto)

Android je 7.1.1, OTA.

Isto ne vidi OTA, da li moze da se flesuje OTA preko flashfire ako si rutovan? Ranije mi je izbacivao neko upozorenje kada sam hteo da OTA da ubacim, pa sam svaki put skidao ceo image i sa tim nije bilo problema. Na beti sam inace
Ja sam nasao zip na xda, ali ti mozes da skines update, premesti ga u neki normalan folder i potrazi ga tu rucno.
@Septimus fabricki reset?

Ово је послао 6п!

Meni se danas dva puta desilo, dolazni pozivi, odradim svajp da se javim kad se pojavi samo plava pozadina dialer-a i ne mogu da isključim jer nema nikakve ikonice ili komande sa natpisima. Posle desetak sekundi, telefon se sam vrati na početni ekran. Takođe 7.1.1. Ota

Meni se danas dva puta desilo, dolazni pozivi, odradim svajp da se javim kad se pojavi samo plava pozadina dialer-a i ne mogu da isključim jer nema nikakve ikonice ili komande sa natpisima. Posle desetak sekundi, telefon se sam vrati na početni ekran. Takođe 7.1.1. Ota
+1

I kod mene sve radi kako treba...
Nisam više na beta programu - dakle sve fabrički + pixel launcher i animacije na 0.5 :)

Poslednja izmena:
Meni se desilo dva puta da ne reaguje swype kad hocu da se javim,pomeram i ono stoji kako stoji.

Huawei P9 Lite White

I meni je radilo sve ok poslednje dve nedelje od kako sam na 7.1.1, a eto danas mi se pojavio taj bug. Baš juče hvalim nougat kako je prvi sistem da nisam primetio niti najmanji bug... ***.

Kako proveravate usb na type-c kablove i adaptere ? Ona CheckR aplikacija je navodno povucena sa marketa jer nije bila pouzdana :trust:

Poslednja izmena:
Screenshot_20161221-073524~2.png

Da li je realno da los signal skine 16% baterije tokom noci(za 7h) ?

Poslednja izmena:
Realno je.
Spuštaj na 2G kad si na toj lokaciji.

To što si na Wifi ne znači da nisi na 3G/4G. Samo ti je bio isključen mobile data pristup.

Evo i od mene duzina trajanja baterije na 7.1.1
Zaboravio sam da uhvatim SS, ali na Pure Nexus-u i ElementalX kernelu izvukoh 5h 51min SOT. Pola LTE, pola 2G i WiFi, osvetljenje oko 30%.
Korektno od 2700mAh baterije.
Btw smara me sto nema quick toggle za 2G/3G/LTE nego moram uvek u settings-u da menjam kad dodjem kuci na 2G.

Koliko baterije uštediš realno sa tim prebacivanjem na 2g sa 3g/4g?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno