Šta je novo?

LG Nexus 5X

Na malo tezi nacin sam sazno da gubim sve :) .Nema veze,ono glavno sam sacuvo.I meni je beta radila odlicno,ovo cisto da uporedim imal razlike.Hteo sam neki custom ,al kabl ne prolazi proveru,pa da ne rizikujem sa laptopom :) .
Chekr app ne radi na N, i meni kablovi koji su prolazili na MM ne prolaze na N.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Jel imao neko problem sa blicem i slikama noću? Blic se upali, ali je slika ili mutna ili se ništa ne vidi. Baš nervira, ništa ne mogu da slikam kada treba blic. Beta 7.1.1

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne znam koliko su indentični uslovi ali sad sam probao u mračnoj sobi, bez blica, automatski blic, uvek uključen, normalne slike daje.
Stok 7.1.1.

Aha,a MM ne mogu da odradim bez kompa ..? :D
Hoću da kažem da kablovi koji su prolazili chekr na MM ne prolaze na N . Greška je do aplikacije,to su i sami izjavili i da rade na update-u za N .

Ne ne ,shvatam ja to.Nego rekoh da bih proverio kablo,morao bih down na MM,a MM ne mogu bez kompa( na koji opet ne smem da nakacim neprovereno) :) . Cekat cu onda taj update..

Najavljuju od septembra pa još ništa. Ako imaš onaj adapter radi sa starijim kablovima. Probao sam sa dva samsungova stara i prolazili su na MM.

Vredi li flesovati franco ? Na pixel romu sam radi odlicno bolje nego stock ali razmisljam se da bi bilo bolje sa kernelom.. Kakva su vasa iskustva vidim i elementalX je popularan.?

Sent from my Pixel using Tapatalk

I ja bih voleo da prolongiram trajanje baterije. Ako neko ima predlog za neki kernel setup, bio bih mu zahvalan.

Koja je najbolja kombinacija rom +kernel na androidu 6. Smorilo me sto 7 nema xposed.

imam običaj da ubijem aplikaciju kad završim sa njom, fb npr uvek ubijem kad završim.

Samo sto sa tim nista nisi uradio, jer ce ona da se podigne kroz neko vreme, pre ili kasnije.

Који модул је толико важан на том експозду да би се остало на 6.0

Iznova i iznova podizanje servisa, iznova i iznova budjenje, iznova i iznova se dize takt na CPU i radi, sve to jednako je veca potrosnja baterije.

Facebook je povezan sa nekim aplikacijama, npr sa instagramom. Upalis insta, dize fb.

Facebook sa messengerom je zlo, ili se pomiris sa tim ili ga obrises. Stap i kanap ne pomaze.

Постоји ли сток ром 7.1.1 спакован за тврп?
Хвала

Kamera na 7.1.1 primetno brza, fokusira brze i mnogo bolje se nosi sa makro fokusom. Rekao bih i da bolje muti pozadinu, tj pravi bolji bokeh.

Sent from my Nexus 5X

Ja nesto nisam zadoviljan fokusom ni na 7.1.1.Juce pokusam da slikam list,namucio sam se da uhvatim dobar fokus.
Mozda si mislio za onu modovanu kameru.

Sony Z5 black

Dje nadjose sad kad sam sve izbriso :) .Uglavnom posle par dana na stock 7.1.1 mogu reci da je beta bila bukvalno kao stock.Isto radi ,takodje nije bilo problema ,dakle svaka im cast na " beti" ;) .

I ja sam dobio otu i izgleda da vise nisam u beta programu . :)

Verzija je nmf26f

Pa znaci onda ti nisi bio na beti. Ja sam tek do sada imao novembarski security patch, sad je decembarski i verzija je sad nmf26f.

Nazad
Vrh Dno