Šta je novo?

LG Nexus 5X

Izasao je novi Pure Nexus :)
Kako bese ide postupak za full clean install?
Prvo ROM, pa Vendor image pa Gapps?

Prvo i obavezno backup u TWRP, zatim wipe data, system, cache i dalvik cache, a onda vendor, ROM, GApps, custom kernel i root.

Izasao je novi Pure Nexus :)
Kako bese ide postupak za full clean install?

Download the latest Pure Nexus zip, GApps, your choice of root zip (optional), and your custom kernel (optional) onto your phone.

Backup any important data.

Boot into TWRP and make a backup (remove any lock screen security before this, optional but HIGHLY recommended).

Wipe system, data, cache, and dalvik cache in Wipe > Advanced Wipe.

Update your vendor image (only need to do this once per build number).

Flash Pure Nexus zip.

Flash GApps zip.

Flash custom kernel (optional).

Flash root (optional).

Reboot and profit.

P.S. preduhitrio me Yojimbo

N5X

Poslednja izmena:
Da li stize update za google keyboard na nexus ili mora update preko apkmirror?

I ja ga čekam ,još mi nije stigao. Mrzi me da ga skidam sa apkmirorra :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Bio sam sa ortakom da uzme telefon, odusevljen je telefonom. Ima li nesto sto mozda treba da se podesi ili da gura samo ovako fabricki?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Sve fabrika. Već 2meseca tako , ni root nemam :)

I meni stigao juce, posle P9 lite i Z2, baterija me osamarila i to dobro. :)
Gde rekoste da ima type c adapter da se kupi?

Jel ima neki Ad blocker da radi na 7.1.1 ? Ako neko koristi neka baci link da flesnem :D

Sent from my Pixel using Tapatalk

Koliko sam sinoc citao ne radi na 7.1.1 ? Ili sam neke bajate postove na xda nasao

Sent from my Pixel using Tapatalk

Radi bez problema na 7.1.1. Treba root, naravno.

Jel taj ili neki drugi rom ,bolji od stock 7.1? Ovo je prvi put da na nekom tel.nemam potrebu za rootom i custom rom-om,al eto ako je neki bolji po pitanju baterije i slicno...

Sent from my Nexus 5X

Sa najnovijom verzijom adaway-a ne treba flash systemless hosts-a, ima u opcijama.

b1d6d747b4cefb3ad306385d3a7d12b8.jpg

Instalirao Pure Nexus 7.1.1 sa ElementalX 4.01 kernelom. Sljaka sve full :)
Svidja mi se novi Pixel Launcher, lako cu se navici na njega :D
@slobo2721
Franko kernel je odlican, ali nisam uspeo sa njim da dobijem veci Screen On Time kao sa ElementalX kernelom i predefinisanim podesavanjima za CPU kroz EX Kernel Manager.
Probaj, uvek mozes da vratis. Samo prvo flesuj nazad ROM pa onda ElementalX kernel, nece da sljaka ako ga flesujes preko Franco kernela, dobices bootloop.

Ja sam takođe na PureNexusu, radi lepo za sad. Probao sam i novi PixelROM, ali krešuje kamera konstantno.

Da li stize update za google keyboard na nexus ili mora update preko apkmirror?
Danas mi stigao update gomile aplikacija ali nikako da stigne i za Google Keyboard. Međutim, odem kasnije na search u prodavnici i ukucam samo keyboard i tu mi pokaže uz ostale tastature koje mogu da se skinu i update za GBoard?! Proveri tako.

Ima gbord na play-u sad sam odradio update.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Instalirao Pure Nexus 7.1.1 sa ElementalX 4.01 kernelom. Sljaka sve full :)
Svidja mi se novi Pixel Launcher, lako cu se navici na njega :D
@slobo2721
Franko kernel je odlican, ali nisam uspeo sa njim da dobijem veci Screen On Time kao sa ElementalX kernelom i predefinisanim podesavanjima za CPU kroz EX Kernel Manager.
Probaj, uvek mozes da vratis. Samo prvo flesuj nazad ROM pa onda ElementalX kernel, nece da sljaka ako ga flesujes preko Franco kernela, dobices bootloop.

Hvala na odgovoru,baterija mi i nije neki prioritet svakako punim svaki dan vec me vise ovako interesuje da li ima neke razlike u brzini i performancama

Posle raznih romova full stock 7.1.1 najbolja opcija.Ni root fakticki ne treba.

I ja vratio na stock 7.1.1 decembar - sve fabrički !
Radi kao sat [emoji106]

Ja čekam da se google smiluje i da nam pusti 7.1.1 stable ,mislim na nas koji smo na beti :)

Vid' ga ovaj što mu teško da skine sistem i da flešuje sam :)

Nazad
Vrh Dno