Zahebali smo se, mogli smo i mi kupiti perpetuum mobile verziju 5x, ovako svaki dan moram da kuburim sa punjacem.Ja cu morati neki factory reset posto nemam sta da kupim za 100e doplate a nisam zadovoljan baterijom. Ni blizu cvorugine npr..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Jos 1h samo4/5/6h sot-a + ima brzo punjenje, šta ćete više za ove pare ...
Tako je i meni, dodjem sa posla i ima još možda 30% baterije. Sot 2,5 do 3 sata.Serem i ja al pazi odem na posao dodjem gajbi, ne mogu negde posle da odem jer mora na punjac posto ce se ugasiti... To me bas nervira, fali mi tipa 1h SoTa...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Direktno nisam nista uputio tebi, vise sam bacio oko na onaj ss sa sat vremena navigacijeJa vas ne razumem, ti Đorđe mojne da prozivaš, reci lepo otvoreno kao Loznica što je rekao da lažem pa evo mu ss danas, što ćuti sad?
Opušteno, ti si me napušio kada sam izneo mane Sexusa, govorio si kako to nije mob za mene, da odem iz teme i da kupim Samsung, sećaš li se?
Sad kad se tebi dešavaju pehovi sad nije problem reći da Sexus ima mana, je li?
Opet izvrces, ali ajde, ako vam je zanimljivo da se prepiremo kao deca neka bude.Ma sve kul, fotošopirao sam ove ss.
Đorđe, nisam tebi rekao.
Opušteno, sve kul, neću više.
Gde sam te nazvao lažovom ? Ti se sada ponašaš kao veliki nam vođa.. Daj mi post gde sam ti rekao da si lazov .Iskreno, meni nije zanimljivo uopšte da bilo ko sumnja u istinitost mojih reči.
Meni prozivka i šala na moj račun ne smetaju uopšte, ali da me neko tj Loznica naziva lažovom to mi već smeta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari