Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jos zimi baterija sama po sebi krace traje, bateriji ne odgovara hladnoca.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja ne kontam keve mi.
Kad sam rekao baterija slaba Telep skočio na mene, sad kad sam rekao baterija solidna opet ne valja [emoji1] .
U čemu je fora, pisati šta većini odgovara da Telep i njemu slični ne bi napadali ili pisati kako jeste?

Baterija je prosek, da je dobra nije. Moze da izgura ceo od ujutru do uvece i to je to.

Screenshot_20161212-214655.pngScreenshot_20161212-214701.png

Čini mi se da je malo bolja baterija na 7.1.1

Oko 80% wifi 20% LTE

Uzasni rezultati i sa wifi.. Juce sam ga u 5 ujutru skinuo sa punjaca, dosao kuci uvece oko 11, SoT je bio oko 2 sata i 15 minuta, ostalo oko 10ak posto.. Ceo dan je bio LTE, iskreno uzasan rezultat bar po meni, jes da je lte ceo dan al cini mi se da treba vise .

Ljudi zavisi kakva vam je mreža kod mene nonstop prebacuje 2g/3g lte i nemam... Neka realnost napolju sa takvom mrežom je 3h jutros sam proveravao i bio je 4 ipo ali na wifi... Upravo skidam 7.1.1 :)

7b3c20c659780df43f12babde1573180.jpg
4a76facfb244bdddf8b43070370f9036.jpg

Ugasio mi se nisam stigao ni 3h da odradim. Bez lte/3g.

3h na preko 32h uptime uopšte nije loše.
Telefon nema ne znam kakvu bateriju, predviđen je da ide na punjač na kraju dana.

Za te pare vi bi sve. I kameru i bateriju i neki premium kvalitet izrade sa nekim aluminijumom i neki softver da ima podršku jedno 3-4 godine. Kupite 7 edge ili 7 plus, ali debelo i platite i opet nećete imati dobru kameru, ali ni podršku npr kod Samsunga.

Mislim imate fast charge, brate uzmi napuni za pola sata 50% i uživaj.

Ljudi koji rade 8 sati i koji spavaju 6 do 8 sati, nemaju vremena da nabiju više od 5 sati upaljenog ekrana sem ako se život ne svodi na čačkanje telefona. Neko ko ne radi ili radi i dosta koristi telefon u poslu, valjda ima utičnicu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3h na preko 32h uptime uopšte nije loše.
Telefon nema ne znam kakvu bateriju, predviđen je da ide na punjač na kraju dana.

Da ali bez upaljenog prenosa podataka, samo wifi. I to 2h i 35min. Ali dobro, ne koristim ga mnogo pa mi i ne smeta.

Za te pare vi bi sve. I kameru i bateriju i neki premium kvalitet izrade sa nekim aluminijumom i neki softver da ima podršku jedno 3-4 godine. Kupite 7 edge ili 7 plus, ali debelo i platite i opet nećete imati dobru kameru, ali ni podršku npr kod Samsunga.

Mislim imate fast charge, brate uzmi napuni za pola sata 50% i uživaj.

Ljudi koji rade 8 sati i koji spavaju 6 do 8 sati, nemaju vremena da nabiju više od 5 sati upaljenog ekrana sem ako se život ne svodi na čačkanje telefona. Neko ko ne radi ili radi i dosta koristi telefon u poslu, valjda ima utičnicu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima dosta ljudi koji rade po 8h i upravo samo cackaju telefon. Pune ih drzavne sluzbe.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Izvukoh danas za 50℅ baterije samo na LTE ovoliki sot
osvetljenje na pola

f383c7681fd3ea60fe59071e4cecf92f.jpg
e85d92207547c9b33be73b9fea2b30b3.jpg

Nexus 5X blue

Od juce od 7h ujutru do sad. Normalna upotreba, Viber, instagram, ~1h navigacije, ~30min muzike, osvetljenje na ⅓, zalosni 3G.
e2147981f161773053e076dc8e5d3562.jpg
38e9c747cd49306f437434287cee415b.jpg

Evo moja upotreba danas, da dokumentujem :D .
Skinut sa punjača u 8.30h, 100% LTE, automatsko osvetljenje (hvala Loznice cheers).
Screenshot_20161213-160940.pngScreenshot_20161213-162719.pngScreenshot_20161213-160759.pngScreenshot_20161213-160819.pngScreenshot_20161213-161938.png

Here we go navigacija dere bateriju :)
Skini igo ili sygic ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk v6.3.3 (Build 825)

Ozbiljno, nema leba od tih "besplatnih" navigacija ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk v6.3.3 (Build 825)

Cvorugo wtf ****te.. Kako je ovo moguce hahaha. Jel ti sve stock ili ?

Pa dobro, naglasak je bio na potrošnji baterije, ali hvala za info svakako.
Nemam neku posebnu primedbu na Here, jes da ne vodi uvek glavnom ulicom,
nego nekim malim i sporednim, ali nije (toliko) loša.

Cvorugo wtf ****te.. Kako je ovo moguce hahaha. Jel ti sve stock ili ?
Juče mi Loznica nije verovao, evo da ne bude da sam baron, sve crno na belo.
Sve stock, nemam društvene mreže ako je to bitno, ni fg, ni instagram, ni tviter.

I da, mobilni je bio napolju, na minusu, što su juče komentarisali da ima veze.

I dalje ti ne verujem :)
Max brajtnes i full lte može da ide 3h i 30min max sot-a .
Jedino ako si sada držao auto brajtnes ?

Edit: sada vidim autobrajtnes .. na koliko slajder ?

Poslednja izmena:
Automatika, još sam i napisao da ti se zahvaljujem zbog saveta, duže drži baterija.
Si video ili da ti citiram [emoji1] ?

Edit urađen :)

Na 50% slajder ? Neko kada gleda tvoje ss ima da pomisli da 5x ima vrlo dobru bateriju :)

Ja nikad u životu nisam na max osvetljenju koristio telefon, uvek mi stoji na auto + 50%, i napolju i unutra, dan/noć, leto/zima.
U suštini jedino na jakom suncu se baš i ne vidi lepo, ali ja telefon ne koristim kad sam napolju na jakom suncu, samo za poruke/pozive, a za toliko vidim dovoljno :)

Na 50% slajder ? Neko kada gleda tvoje ss ima da pomisli da 5x ima vrlo dobru bateriju :)
Da.
Nema dobru bateriju.

Smeta mi i uzana tastatura, nedostatak oisa, i što nema tap tap.
Hvatanje gpsa moram da pohvalim ponovo.

Suma sumarum, ima podosta mana, ali za te pare boljeg nema.

Realno, 5X da nema ovakvu kameru niko ga ne bi kupio.
Ja tek ne mogu da zamislim koliko su lošiji konkurentski modeli kad je 5X best buy.

Nazad
Vrh Dno