Inače stigao gej kejs. Biće valjan za dane kada se ide na alkohol i opijate
Malo je klizavija ,a ova slika pozadi je reljefna .
Da ali bez upaljenog prenosa podataka, samo wifi. I to 2h i 35min. Ali dobro, ne koristim ga mnogo pa mi i ne smeta.3h na preko 32h uptime uopšte nije loše.
Telefon nema ne znam kakvu bateriju, predviđen je da ide na punjač na kraju dana.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ima dosta ljudi koji rade po 8h i upravo samo cackaju telefon. Pune ih drzavne sluzbe.Za te pare vi bi sve. I kameru i bateriju i neki premium kvalitet izrade sa nekim aluminijumom i neki softver da ima podršku jedno 3-4 godine. Kupite 7 edge ili 7 plus, ali debelo i platite i opet nećete imati dobru kameru, ali ni podršku npr kod Samsunga.
Mislim imate fast charge, brate uzmi napuni za pola sata 50% i uživaj.
Ljudi koji rade 8 sati i koji spavaju 6 do 8 sati, nemaju vremena da nabiju više od 5 sati upaljenog ekrana sem ako se život ne svodi na čačkanje telefona. Neko ko ne radi ili radi i dosta koristi telefon u poslu, valjda ima utičnicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Juče mi Loznica nije verovao, evo da ne bude da sam baron, sve crno na belo.Cvorugo wtf ****te.. Kako je ovo moguce hahaha. Jel ti sve stock ili ?
Da.Na 50% slajder ? Neko kada gleda tvoje ss ima da pomisli da 5x ima vrlo dobru bateriju![]()
Stock 7.1.1Jel sve stock ili ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari