Šta je novo?

LG Nexus 5X

Meni je najbitnije da mu ne treba puno vremena da sacuva HDR fotku tako da u vecini low light situacija imate vece sanse da dobijete dobru sliku,a i dnevnu jos brze sacuva.

Checkr mi ne radi, ali zato aplikacija Ampere pokazuje 1,5A na auto punjac, 0,95A na obican punjac i 0,5A kada ga prikacim na komp. To bi trebalo da bude ok.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koja je najbolja app za raw bez ruta?

Koja verzija google keyboarda je poslednja? Na fonu mi je 5.1.23 od 13.jula dok na apk mirroru vidim 5.2 od 10. oktobra.

Kod mene je 5.2.0

Takođe 5.2.0...

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Rucno sam instalirao 5.2 dok kod mene na PS jos uvek stoji poslednja 5.1.

Ima li iko problema sa novom phone aplikacijom sa ps na pure nexusu,kod mene se srusi kada oznacim sve permissions,a stara radi kako treba?

Aosp dialer zamrznes, a insraliras Google dialer sa PS i nema problema.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Inače kada se očekuje 7.1.1 preview 2 ? Sada u sredu ? Kako će stići da izbace final u decembru kada će sada kraj novembra a nema ni preview2

A final tamo za Božić :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Moram da pitam i ovde u slucaju da u BBS temi niko ne vidi i odg
Da li nesto vuce bateriju? Nisam najstrucniji u detaljnom citanju Better Battery Stats log-a. :)
7.0 sa EX 3.09 kernelom.

Prilozi

• BetterBatteryStats-2016-11-21_060208944.txt
    82.9 KB · Pregleda: 77
Ne vuce nista, to je extra. 1% za 5 sati, ekran si upalio samo da idradis log.

To je to znaci? :)
Citam one silne procese i nista mi nije jasno pa zato okacih ovde da pitam, hvala!

Ljudi koje vi sluske koristite ? Probao sam 3 komada i nijedan ne radi, koje smece. Ako imate neke da su 100% ok saljite link.

To je do sluski onda, trebale bi bas svake da rade.

Ja koristim Jabra Bluetooth Halo2 lad koristim. Bilo sta sto nije bezicno nema smisla na telefonu po meni.

Sluske od sony z2. Neko je jednom prilikom njih nahvalio

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Ljudi koje vi sluske koristite ? Probao sam 3 komada i nijedan ne radi, koje smece. Ako imate neke da su 100% ok saljite link.
Koje si to probao? Skullcandy, sennheiser i neke philips sto sam probao sve su radile.

Apple Earpods daju zvuk ali ne rade svi dugmici. Mikrofon jos nisam probao.
Dobio sam update pa me interesuje kako da updatujem da ne izgubim root?

Vrh Dno