Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ok, ostaju svi podaci i podesavanja? :)

Thanx :)
Da probam kakve rezultate daje ElementalX sa trajanjem baterije :D

Flesovao sam ElementalX 3.09 i kao i posle Franco kernela dobijam bootloop...
Da li jos neko ima isti problem sa tom verzijom?

Flash ele kernela samo preko stock kernela koji dolazi uz rom..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To sam i uradio, flesovao sam prvo ROM (Pure Nexus poslednju verziju koju koristim), vratio na stock ROM kernel i posle EX kernel i opet nece... :S

Ел неко на пиксел Рому?
Звук је доста тиши....на YouTube конкретно....

КупиЈо сам тапаток!

ljudi, da li je 250€ jos dobra ponuda za 5x 32gb? Da li se isplati kupiti jer ga planiram koristiti minimalno 2god. ili ipak da pricekam koji mjesec i uzmem nesto drugo?
najvise me brine ram i baterija.

a ne znam, nisam mnogo u tim vodama, vidio sam jos HTC A9 sa slicnom cijenom, i cini mi se neki huawei lite verzija. Ali ipak nexus mi se cini najbolji.

Ja ne znam da ima bas za 250 od 32 gb.

Sent from my Sony Z5

Vredi, Best buy je već duže vreme za te pare. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ako se plašim rama i baterije onda ne vredi.. čekaj nešto drugo .

nije mi neki enorman problem, trenutno imam mob sa 700-800MB rama i prelazak na 2GB bi bio super. S tim da ovaj mob nisam nikad update, a nexus ukoliko bih kupio naravno da bi bio apdejtovan. Brinem se da ga ti apdejti suvise ne opterete, i koliko to uopce utice na RAM.

Nećeš primetiti to sigurno u nekoj brzini, jedino što nećeš moći da držiš baš 10 aplikacija u ramu, ali čak i kada ispadaju aplikacije iz memorije nećeš apsolutno ništa osetiti u radu telefona. Na njemu sve leti u svakom slučaju.

To me zanimalo. Otprilike vrtim 5 aplikacija, tako da vjerovatno nece biti problem. Ako bude sve ok uzimam ovaj mob. Hvala night.

Evo kako meni radi menadzment na Pixelu,imam oko 40 aplikacija instaliranih

d614625ff290843b749ad14c54ac31cd.jpg

Sent from my LG Nexus 5X

Nabavio sam hamin usb c kabal, ali ne prolazi checkr. Posle sam negde našao da ta aplikacije ne radi baš ispravno na android nougatu. Pa me zanima kako još mogu da proverim da li imam dobar kabal ?

Izasla je Pure Nexus verzija sa Novembarskim update-om :)
Da bi mi ostao ElementalX kernel, moram da flesujem novu verziju ROM-a pa opet da flesujem kernel?

Da :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li se nekom desava kad slika sa blicem(hdr off),blic se ukljuci a slika ispadne ko da nije bilo blica ? Upalim hdr blic radi normalno,a posle toga proradi i kad iskljucim hdr :p.

Izasla je Pure Nexus verzija sa Novembarskim update-om :)
Da bi mi ostao ElementalX kernel, moram da flesujem novu verziju ROM-a pa opet da flesujem kernel?
I pozeljno je wipe-ovati system zbog promjene u substratumu.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Koliko sam puta wipe-ovao sistem ljudima koje imam u imenuku dosadilo da im stalno stize obavestenje kad opet instaliram Viber :D
Btw, jel ima neki fazon da se to iskljuci, da ne salje obavestenje kad se ponovo instalira Viber?

Wipeujes samo particiju system, ne data.

Fazon je da se backup-uje Viber, pa restore-uje posle.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Opasno zeza fokus kada se slika neka sitnica ...

Nabavio sam hamin usb c kabal, ali ne prolazi checkr. Posle sam negde našao da ta aplikacije ne radi baš ispravno na android nougatu. Pa me zanima kako još mogu da proverim da li imam dobar kabal ?

Kindly reminder!

Nazad
Vrh Dno