Šta je novo?

LG Nexus 5X

Mene to mnogo nervira, imam slike za sve kontakte praktično, sinhronizovane sa fb-om. Pre kad mi zvoni telefon izadje na pola ekrana slika, sad ono malo s*anje..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

a kako ti izlazi kad te neko poziva dok se ne javis? video sam na pixelu da postoji slika na dnu ekrena koju svajpujes gore ili dole, a kod mene samo crvena i zelena slusalica. cudno mi da to nije isto

Malo off topic,razmisljam da pazarim chromecast,ako recimo castujem film sa kompa na tv cime ga pusta? Kakvim plejerom? Plejerom "ugradjenim/instaliranim" u tv ili plejer chromecasta?

Instaliraš Airflow na PC, pacovom prevučeš film u Airflow i to je to, možeš da prevučeš i 10-15 filmova/serija da ide jedan za drugim, titilove automatski učitava. Ne može biti prostije i funkcionalnije. Preporuka da kolega @SretenBG proba Airflow. Meni bolji od Videostream.
Airflow
http://airflowapp.com/
Videostream je ekstenzija za Chrome, moraš da apokreneš chrome, pa ekstenziju Videostream, pa onda biraš film, pa onda moraš posebno titl da učitaš:
Videostream:
https://chrome.google.com/webstore/...gl?utm_source=chrome-app-launcher-info-dialog

Preko telefona možeš kako hoćeš i šta hoćeš.

a kako ti izlazi kad te neko poziva dok se ne javis? video sam na pixelu da postoji slika na dnu ekrena koju svajpujes gore ili dole, a kod mene samo crvena i zelena slusalica. cudno mi da to nije isto
Pa da, slušalice su dole. Unazadovali su dialer realno.

Instalirao sam 7.1. Zar oduvek nije bilo da se 2 puta pritisne power button za kameru?

Pa da, slušalice su dole. Unazadovali su dialer realno.

Licno meni je svajp kruzica levo ili desno bio najlogicniji izbor, a i najteze je moglo da dodje do greske. Izmedju ova dva nova nacina biram da mi budu slusalice dole jer svajp gore dole je uzasan. Puno puta sam slucajno odbio poziv ili kada sam hteo da odbijem poziv se javio.

Poslednja izmena:
Pa mogla je da bude slika iza tih tastera, a ne da bude mikro veličine kao što jeste

Slazem se, meni licno ne smeta jer ne koristim slike, ali moglo je.

Da bih imao Pixel launcher kao sistemsku app potreban mi je samo rut i onda je flesujem preko FlashFire? Otkljucavanje bootloadera nije potrebno?

Pa da bi rutovao moraš da flešuješ supersu, da bi flešovao supersu moraš da imaš custom recovery, da bi imao custom recovery -> moraš da otključaš bl :)

Pa da bi rutovao moraš da flešuješ supersu, da bi flešovao supersu moraš da imaš custom recovery, da bi imao custom recovery -> moraš da otključaš bl :)

A jel potreban backup? Moze nesto da krene naopako?

Mislim da otključavanje bl-a briše sve sa telefona, uključujući i internu memoriju, tako da bekapuj sve što ti treba.

A ne mogu sa zakljucanim bl da instaliram twrp?

Ne, kad se radi ručno ne može. A i taj toolkit valjda radi istu stvar, samo na klik.

Znaci backup pa otkljucavanje bl pa twrp pa supersu pa root, pa onda kao sistemsku ap instaliram pixel launcher da bih imao google now kad skrolujem levo?
A kasnije kada stigne apdejt skidam ga kao zip i flesujem preko FlashFire?

Tako je. Sad sam proverio, istu stvar radi toolkit, dakle mora da se otključa bl.

Btw, supersu je root.
Dakle, bekapuj, otključaj bl, flešuj twrp, flešuj supersu iz njega. U suštini to je sve 4-5 komandi iz adb-a, ili par klikova iz toolkit-a..

Super, hvala! Ujutru cu to da odradim, sve zbog tog google now i svajpa

Kako su dobre fotke na Pixel Romu,cini mi se jos bolje nego na sestici.
Glavna stvar je sto mu treba manje vrmena da okine nocnu HDR tako da uvek imate vece sanse da vam slika ispadne dobra.
A i za video snimke mi se cini da stabilizacija radi bolje posao.
A sto se tice zvuka na sluskama probao sam i na play music aplikaciji uz podesen ekvilajzer i sasvim dobro i glasno se cuje,samo treba imati dobre sluske i ne biti pre toga gluv [emoji14]

Sent from my D6503

Pa i ta kamera je bila u temi 15 puta :)

Zar ne može da se uradi backup iz twrp ,tj otkljucaš bl instalira twrp i u njemu back up pa zatim supersu?

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Šta da backupujes kada otključavanje bl briše sve sa moba

Pitam pošto nisam siguran,da li briše i sistem?

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Ne brise sistem, brise celu data particiju.

znaci moze google backup za podatke a u twrp backup sistema. ako krene po zlu moze onda restore sistema iz twrp? pitam posto nisam bas naj upuceniji. koliko sam gledao do sada dosao sam do takvog zakljucka.
hocu da radim preko sdk, otkljucam bl instaliram twrp i iz njega instaliram super su , zatim wipe cash&dalvik i reboot. kada to odradim u twrp uradim backup sistema.

Poslednja izmena:
blue moon , koju verziju pixel roma koristis?

znaci moze google backup za podatke a u twrp backup sistema. ako krene po zlu moze onda restore sistema iz twrp? pitam posto nisam bas naj upuceniji. koliko sam gledao do sada dosao sam do takvog zakljucka.
hocu da radim preko sdk, otkljucam bl instaliram twrp i iz njega instaliram super su , zatim wipe cash&dalvik i reboot. kada to odradim u twrp uradim backup sistema.
Samo bzv da ti zauzima prostor :D

Nazad
Vrh Dno