Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ispunili kvotu - 0.3% korisnika trenutno ima 7.0 android verziju (https://developer.android.com/about/dashboards/index.html), ovu 7.1.1 ~0.003% ..
Diletantizam, za par meseci bi bila cena 5x/6p još niža - kupilo bi mnogo ljudi nexus telefone ...

Jedino je dobro za nas koji budemo prodavali 5x/6p.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
To da je 16GB malo je individualna stvar. Ja imam 32GB i sada sam pogledao, nakon skoro godinu dana korišćenja svega cca 8,5GB zauzeto. A ni jednom nisam radio full backup niti reset.
Sigurno da nisam zahtevan korisnik za memorijom ali ne znači da je svima malo 16.

Da li je neko video USB-C kablove danas na akciji? USB-C na USB-C i USB-A na USB-C, po 2m ili 3m, a da su u skladu sa standardom.

Da ne bude da nisam dao Kinezima pare za 11.11. uzeo sam ovo pa da se koristi kada idem negde da pijem ,čisto da ne izgrebem plastiku :)

Fashion Painted Pattern TPU Silicone Soft sFor LG Nexus 5X Case For LG Nexus 5X Cell Phone Case Cover MC001
http://s.aliexpress.com/6nMN3Mra

Da da ,neka na tu foru. Totalna romantika

Jel ovaj sa cvetićima? [emoji12]

Nešto mu se desilo, dok je bio na 60 vijao je sa kosturskim lobanjama, od kako je prešao na 5x ganja cvetiće :D

Ima zanimljivih, hvala za ovu prodavnicu, baš ovaj sa lobanjama za 6p :D

Super, lepo izgleda

Ubacih Pixel rom ZA 7.1.1i za sada sam veoma zadovoljan.Camera u Hdru ponovo odlicna.

Sent from LG Nexus 5X

Njah ja sam odustao od cyanogena jos na staron nexusu, nikada mi nije bio dobar kao drugi aosp romovi

Razmišljam da ga stavim, ali još je nightly, a i mrzi me [emoji2]
Baš me zanima kakva je baterija sa njim ...

Poslednja izmena:
Koji program koristite da se zauvek obrisu svi podaci sa mobilnog, da ne mogu da se povrate sa nekim recover deleted files programom?

Enkripcija pa vraćanje na fabrička podešavanja. Traje paljenje enkripcije, ali...

Pogledaj Personal - Security - Encrypt phone. Ako je ugašena upali, moraš podesiti neki PIN ili Password (ne može swipe), on je ključ za enkripciju.
Vraćanje na fabrička podešavanja ili Wipe, Backup & reset - Factory data reset.

ps.
Sačekaj da se javi još neko i da neki predlog. Možda ima nešto bolje za gaženje telefona?

Poslednja izmena:
Upališ kameru i snimaš video dok se ne napuni telefon do kraja...
Ako misliš da nisi dovoljno bezbedan ti još jednom [emoji2]

Imaš i aplikacije za tu namenu - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.protectstar.ishredder.ent
U principu sve ti se to svodi na isto - upisivanje 0/1 ili nekih drugih simbola preko podataka kako oni ne bi bili čitljivi ...

Poslednja izmena:
koji je naj bezbolniji nacin da se otkljuca bootloader i root-uje fon. preko sdk ili nexus root toolkit?

Stvar izbora, preko adb-a imaš dve komande valjda, preko toolkita par klikova, prilično je jednostavno šta god da izabereš

To je microusb koliko vidim? Treba ti nešto sa type-c izlazom, ili da to kačiš na otg. Takve stvari imaš na Aliju za 3x manje para.

To je microusb koliko vidim? Treba ti nešto sa type-c izlazom, ili da to kačiš na otg. Takve stvari imaš na Aliju za 3x manje para.

da, uz adapter. ima li neki provereni na aliju,moze link. mislim da ima i usb c

Izvinjavam se ,nisam dobro pogledao link...Imam slican, samo je type c izlaz. Ali je opet isplativije uzeti neki OTG.

Mogu li ja ljudi da nekako dobijem look na nexus 5x na 7.0 stock kao sto je na 7.1.1 mislim na home screen ?

Mozes instaliras nova launcher beta i neke custom ikonice tipa click ui ili free pixel ikonice sa play storea

Ok,hvala. A koji radi? Ima neki Kingston sa USB c ,ne znam da li bi taj radio.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno