Šta je novo?

LG Nexus 5X

Meni se cini da je baterija bolja na M.Curi mnogo kad si na mobilnom netu.
Ja cekam da izadje neki stbilni build za sedmicu,a do tad ostajem na M.

Sent from my Nexus 5X

Ja sam primetio da mi ode preko noci 2-3% iako mi je ukljucen airplane mode. Da li je to normalmo?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakva su sada iskustva sa stock nugatom apdejtovanim preko OTA? Koristim nerutovan stock android 6.0.1 i radi bez greske, izvlacim preko 4h SOT (wifi konstantno, pun signal 2g) pa i ne vidim neku preku potrebu za prelaskom na 7.0. Prelistao sam poslednjih 60ak stranica i procitao svakava iskustva, od problema sa povezivanjem na wifi i ispadanja sa mreze preko katastrofalne baterije i velikog dropa tokom noci do sporijeg punjenja. Brdo razlicitih iskustava, sto pozitivnih sto negativnih, me natera da se zapitam da li uopste da prelazim na N ili cekam neku stabilniju verziju/zakrpu
Stavljaj 7.0 zadnji NBD90W i ne razmišljaj ;)
Baterija na 7.0 ako nije bolja sigurno nije ni lošija u odnosu na 6.0.1 ...

Pa ti si još gori od mene, meni ode 6-8%
Ne znam zašto ide tako mnogo obzirom na to da doze treba da radi

bddbcd5a96cd475f4e195f4161efb6bc.jpg

I meni ode oko 10% preko noći, a 3h sot mi je naučna fantastika

^ Vidi se da ti nešto solidno drži telefon budnim.

Uglavnom punim telefon preko noći, ali pre neki dan primetih da mi je otišlo 4% baterije preko noći. I to sa lošijim signalom.

Probao sam danas malo video snimanje i fino radi EIS.Nije bas idealno da se kreces i snimas,ali u 90 posto slucajeva ces snimati nesto okrecuci telefon oko sebe,a ne trcati s njim. :)
Interesuje mu zapažanja na snimanje, ne u pokretu nego ako snimas okrećući telefon, koliko je bolje, ili manje očajno snimanje sad kad si EIS ukljucio?

Meni je na M islo po 2-3%, na N sigurno 6-7%. Mislio sam da je do kartice, juceo uzmem usim al' isti djavo. Ko zna, videcemo 7.1

Ako ne budem zadovoljan nugatom, da li postoji mogucnost downgrade na M i koliko je to bezbedno i preporucljivo raditi?
Dok ne resim da li idem na N, jel moze nkako da se skloni ovo obavestenje o updateu sa lock screena i notification bara?

Što ne bi bilo moguće vratiti na M.
Mada nema razloga za tako nešto.

Sent from my Nexus 5x

ok, ljudi, imam otključan BL i instaliran TWRP.
stock 6.0.1, septembarski update.

je l' mi sad dovoljno samo da flešnem ovaj SuperSU https://download.chainfire.eu/1003/SuperSU/SR1-SuperSU-v2.78-SR1-20160915123031.zip iz TWRP-a i to je to?
I da li je to systemless root onda ili ne?
enkripcija može da ostane?

da li treba još nešto? vidim da se pominje boot.img.
je l' posle ide i instalacija busybox-a?
hteo bih i da instaliram xposed (ostaću na 6.0.1 za sada).

dolazim sa Sony Z3, pa mi nije sve baš najjasnije.

svaka pomoć je dobrodošla, hvala.

Da samo to flešuješ i rootovan si. Enkripcija ostaje sa stock kernelom. Busybox ako ti treba.

Sent from my Nexus 6P

Stigo tepih posle dva meseca... Lepo izgleda ali bi bio još bolji kad bi ovaj tepih vukao na sivo a ne zeleno :D telefon je sada još veći :D

Koje module koristiš? Mada ja ne volim xposed.

Sent from my Nexus 7 2013 using Tapatalk

^ja tepih koristim skoro pa godinu dana. Najbolja futrola ikada.

GravityBox, ništa mi više ne treba.
Za batt % bez ikonice, data traffic u status baru i slanje intenta iz taskera za 2G/3G/4G switch.

Stigo tepih posle dva meseca... Lepo izgleda ali bi bio još bolji kad bi ovaj tepih vukao na sivo a ne zeleno :D telefon je sada još veći :D

Dva meseca od porudzbine? Imao sam nameru istu da porucim,al ako tako stoje stvari.. Mada sam u medjuvremenu uzeo onu silikonsku ,providnu teracellovu,i moram priznati da sam prilicno zadovoljan i njome..

Imam galaxy s5 tj imao sad je u servisu : ),pa razmisljam ako se ne moze popraviti kupio bih ovaj tel.Ja ne vidim da se moze sta bolje kupiti za ove pare,pa me interesuje kakav je tj kamera,baterija... Hvala

Dva meseca od porudzbine? Imao sam nameru istu da porucim,al ako tako stoje stvari.. Mada sam u medjuvremenu uzeo onu silikonsku ,providnu teracellovu,i moram priznati da sam prilicno zadovoljan i njome..
Meni je stigla za tačno dve nedelje, kao i većina stvari iz Kine.

Meni je stigla za tačno dve nedelje, kao i većina stvari iz Kine.

Sa Alija ili Ebay-a ?

@Slobo Kamera vrhunska, sigurno je bolja nego na s5.Baterija prilicno dobra,e sad ne znam kakva je u poredjenju sa tim sto si imao,ali je dosta dobra.I jos nesto u cemu je sigurno bolji od s5 je brzina rada i fluidnost..

Imam galaxy s5 tj imao sad je u servisu : ),pa razmisljam ako se ne moze popraviti kupio bih ovaj tel.Ja ne vidim da se moze sta bolje kupiti za ove pare,pa me interesuje kakav je tj kamera,baterija... Hvala
Baterija je prosek, izdrzace ceo dan. Fotografije ove kamere su verovatno i najbolje. Progledaces nakon s5.

Ово је послао 6п!

Nazad
Vrh Dno