Stavljaj 7.0 zadnji NBD90W i ne razmišljajKakva su sada iskustva sa stock nugatom apdejtovanim preko OTA? Koristim nerutovan stock android 6.0.1 i radi bez greske, izvlacim preko 4h SOT (wifi konstantno, pun signal 2g) pa i ne vidim neku preku potrebu za prelaskom na 7.0. Prelistao sam poslednjih 60ak stranica i procitao svakava iskustva, od problema sa povezivanjem na wifi i ispadanja sa mreze preko katastrofalne baterije i velikog dropa tokom noci do sporijeg punjenja. Brdo razlicitih iskustava, sto pozitivnih sto negativnih, me natera da se zapitam da li uopste da prelazim na N ili cekam neku stabilniju verziju/zakrpu
Ode oko 10ak ℅ sigurno.Koliko ti na M ode preko noći?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Interesuje mu zapažanja na snimanje, ne u pokretu nego ako snimas okrećući telefon, koliko je bolje, ili manje očajno snimanje sad kad si EIS ukljucio?Probao sam danas malo video snimanje i fino radi EIS.Nije bas idealno da se kreces i snimas,ali u 90 posto slucajeva ces snimati nesto okrecuci telefon oko sebe,a ne trcati s njim.![]()
Meni ode preko noći izmedju 1 i 3 posto.^ Vidi se da ti nešto solidno drži telefon budnim.
Uglavnom punim telefon preko noći, ali pre neki dan primetih da mi je otišlo 4% baterije preko noći. I to sa lošijim signalom.
Stigo tepih posle dva meseca... Lepo izgleda ali bi bio još bolji kad bi ovaj tepih vukao na sivo a ne zelenotelefon je sada još veći
Meni je stigla za tačno dve nedelje, kao i većina stvari iz Kine.Dva meseca od porudzbine? Imao sam nameru istu da porucim,al ako tako stoje stvari.. Mada sam u medjuvremenu uzeo onu silikonsku ,providnu teracellovu,i moram priznati da sam prilicno zadovoljan i njome..
Meni je stigla za tačno dve nedelje, kao i većina stvari iz Kine.
Baterija je prosek, izdrzace ceo dan. Fotografije ove kamere su verovatno i najbolje. Progledaces nakon s5.Imam galaxy s5 tj imao sad je u servisu : ),pa razmisljam ako se ne moze popraviti kupio bih ovaj tel.Ja ne vidim da se moze sta bolje kupiti za ove pare,pa me interesuje kakav je tj kamera,baterija... Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari