- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
@blue moon prvi post, imaš moje uputstvo. Isprati proceduru sa flash-all.bat i rešićeš problem (i ostati bez podataka na internoj memoriji telefona, ako već nisi).
@blue moon prvi post, imaš moje uputstvo. Isprati proceduru sa flash-all.bat i rešićeš problem (i ostati bez podataka na internoj memoriji telefona, ako već nisi).
Cak i root bojkotuje [emoji85]Ali faca je plavi mesec :d
Ljudi uzimaju Nexus da bi imali najnoviji SW, a on covek hoce da se vraca unazad.
Vala valjda nece trebati,smorio sam se sinoc kao zmaj i valjda sam naucio sve o rutu i ostalon na nexusuNek je živ i zdrav i da ga ponovo soft brikuješ, možda naučiš da čitaš uputstva![]()
Da, toliko o tome da je usađen duboko u sistem. Čudo nisu rekli da ne daju za 5X/6P zato što hardver ne podržavaHmmm.. dosta lako se ubacuje taj špijunski program u mobzanimljivo
I to skuplji [emoji23]hahaa, sada mi pise pixel zbog build.prop-a
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Samo bahato. [emoji33] [emoji33]I to skuplji [emoji23]
Sent from my Nexus 6P
Pa piše da će biti kasnije pušten , tokom ovog meseca. Nisu ga danas pustili.Cek je l' doslo nekom? Odjavio sam se i prijavio i nema ota.
Ово је послао 6п!
Samo sam letimicno pogledao, hvalaPa piše da će biti kasnije pušten , tokom ovog meseca. Nisu ga danas pustili.
We’ve already been working closely with device makers to get them ready for Android 7.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari