Šta je novo?

LG Nexus 5X

@blue moon prvi post, imaš moje uputstvo. Isprati proceduru sa flash-all.bat i rešićeš problem (i ostati bez podataka na internoj memoriji telefona, ako već nisi).

@blue moon prvi post, imaš moje uputstvo. Isprati proceduru sa flash-all.bat i rešićeš problem (i ostati bez podataka na internoj memoriji telefona, ako već nisi).

Ma nek iz fastboot-a samo fleshuje recovery i izvuce podatke, ako nista drugo, recovery mora da radi sta god da je, on je valjda na skroz levoj particiji..

+1 flešovanje twrp-a iz fastboot-a mora da radi

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ali faca je plavi mesec :d

Ljudi uzimaju Nexus da bi imali najnoviji SW, a on covek hoce da se vraca unazad.

*****avte *****avate ha.
Sredio ga konacno posle 100 god.
Izgleda da se pomesali neki drajveri sto sam manuelno instalirao pa sam na drugom kompu ubacio stock,otkljucao bl,root i ubacio Eis.Za sada mi vise ne treba. :d

Sent from my Nexus 5X

Hmmm.. dosta lako se ubacuje taj špijunski program u mob :) zanimljivo

Hmmm.. dosta lako se ubacuje taj špijunski program u mob :) zanimljivo
Da, toliko o tome da je usađen duboko u sistem. Čudo nisu rekli da ne daju za 5X/6P zato što hardver ne podržava :D
Meni svakako ne pada na pamet da instaliram, ni g now ne koristim uopšte..

Necu ga koristiti, ali lepo radi, lepo prepoznaje engleski

hahaa, sada mi pise pixel zbog build.prop-a

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
shortcuts-700.png
image-keyboard-7002.png

Stiže 7.1 Developer Preview kroz beta program - http://android-developers.blogspot.rs/2016/10/android-71-developer-preview.html?

As always, we’ll deliver the Developer Preview through the Android Beta program - https://www.google.com/android/beta , which makes it incredibly easy to participate.

Poslednja izmena:
Cek je l' doslo nekom? Odjavio sam se i prijavio i nema ota.

Ово је послао 6п!

Probao sam danas malo video snimanje i fino radi EIS.Nije bas idealno da se kreces i snimas,ali u 90 posto slucajeva ces snimati nesto okrecuci telefon oko sebe,a ne trcati s njim. :)

I jel pomaže za tih 90% situacija, jel sam slagao? :)

Sent from my Nexus 6P

Kakva su sada iskustva sa stock nugatom apdejtovanim preko OTA? Koristim nerutovan stock android 6.0.1 i radi bez greske, izvlacim preko 4h SOT (wifi konstantno, pun signal 2g) pa i ne vidim neku preku potrebu za prelaskom na 7.0. Prelistao sam poslednjih 60ak stranica i procitao svakava iskustva, od problema sa povezivanjem na wifi i ispadanja sa mreze preko katastrofalne baterije i velikog dropa tokom noci do sporijeg punjenja. Brdo razlicitih iskustava, sto pozitivnih sto negativnih, me natera da se zapitam da li uopste da prelazim na N ili cekam neku stabilniju verziju/zakrpu

Meni na Nexusu 4 radi odlično, nije stock doduše, kod tebe na 5x može samo mnogo bolje. OTA ili ne isto ti dođe, Nexus je to.

via tt

Ne znam gde si to čitao, ja nikakvih problema nemam na N..

Sto se mene tice nikakvih problema do sada za ove 2 nedelje nisam imao. Mozda i fluidnije iskustvno nego na M, baterija ~ kao sto si napisao

Poslednja izmena:
I ako kojim slučajem bude neki zaglup, Factory reset rešava sve ( i briše sve sa telefona :)

via tt

@vulex8, znaci jedini problem je baterija? koliko ti prosecno traje i koliko losije u odnosu na M?

@ciril, da, svakako sam planirao da radim hard reset nakon apdejta. Ako to resava probleme, onda nema zime :)

Nismo se razumeli. Mislio sam baterija je kao sto si napisao da tebi traje na M, tako otprilike i meni na N. Mogu da ti okacim ss-ove ako hoces.

Nazad
Vrh Dno