Cvoruga
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2007
- Poena
- 415
Ako hvališ zvuk kao što hvališ svoje slike onda zvuk kidazvuk je odlican,i kvalitet i glasnoca ubijaju.
Ako si pak realan i objektivan onda ti fali jačina.
Ako hvališ zvuk kao što hvališ svoje slike onda zvuk kidazvuk je odlican,i kvalitet i glasnoca ubijaju.
Pa upalis do not disturb i gotovo, zasto bi gasio net.
Sent from my Nexus 5X
Nego,nesto mi se ne puni bas kako treba sa ovim adapterom sad,proslo je vec oko sat ipo i sad je na 90 postvde se pricalo da od 0 do 100 ide za nekih 70 minuta.
Ubijaju? Sada znam kako ubija i sony z2 i z5.Ja ne znam sta ste vi ljudi pricali da je muzika losa na sluskama tj tiha.Evo sad slusam sa nekim Phillips inear slusalicama i zvuk je odlican,i kvalitet i glasnoca ubijaju.
Bas sam narucio za 6p takvu. Javim kakva je kad dodjeMeni se jedino ova svidja na 5x quicksand
For LG Nexus 5X Case Original IMak Ultra Slim Anti Slip Frosted Cover for LG Nexus 5X Phone Cases Protective Shell Tracking Code
http://s.aliexpress.com/bAjAf6zu
(from AliExpress Android)
M2 Note
U odnosu na šta nije fast charge? Neki drugi fast charge ili obično punjenje.Da se upisem i ja, stigao 5x sinoc i odmah odradio N. Za sada vise nego zadovoljan, dobio sam i sluske, (Australija valjda), samo je malo bezveze onaj punjac sa adapterom i cini mi se da Fast Ch uopste nije toliko fast
Google ChromeDa li znate neki drugi nacin da yt radi u pozadini (ili aplikaciju)?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Hvala
Treba mi jos jedna pomoc. Da li neko zna zasto mi stalno brise kontakte koje uvezem preko aplikacije Phone Copier?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari